PureFood
Üye
Chip Online haber paylaşmış. Blue'nun söylenti olduğu kanıtlandı diye. Sadece MS çalışanlarının kendi içlerinde kullandıkları terimmiş. Yani bütün hayaller bizim hoop çöpe gitti.
Chip Online haber paylaşmış. Blue'nun söylenti olduğu kanıtlandı diye. Sadece MS çalışanlarının kendi içlerinde kullandıkları terimmiş. Yani bütün hayaller bizim hoop çöpe gitti.
kimseyi kotulemek veya laf atmak istemem ama halt etmiş onu diyen. Hazirandaki microsoft konferansinda windowsblue consumer preview'in yayinlanicagi bile aciklandi. Hatta dun de 10 dakikalik bir videosu yayinlandi the verge'de.
hemen kontrol ediyorumGDR2 firmware guncellemesi at&t lumia920 cihazlari icin yayinlanmaya başladi. Artik guncellemelerinizi kontrol etmeye başlayabilirsiniz.
hemen kontrol ediyorum
olsun abi benimkide çaktırmadan yandan bişey kapmıştır diye umutlandım ama nafile şimdilik
yavaş heyecan yapma daha sadece at&t icin yayinlanmiş.
Ali kemal abi guncelleme gelirse " Piston aşağı indi beyler " diye yazarsan sevinirim
o ne be
Ben aynı görüşte değilim. Başka başlık ve zamanlarda da söylemiştim. Olaya sadece bardağın boş yada dolu kısmından bakanlar hep yanılır. Sonuçta bir sürü bardak (telefon modeli) var ve hepsininde boş ve dolu yanları var. Toplamda benim gözümde Lumia telefonumun eksileri/artılarını karşılaştırdığımda diğer bardaklardaki (telefonlardaki) içeceğin doluluğu boşluğundan ziyade lezzetine bakarım. Eğer lumiayı bırakıp başka bir telefona geçersem kesin diyorum onun eksi tarafları artı taraflarına bakınca lumiayı bazı sebeplerden arar olurum. Lumia telefonumun genel olarak diğer telefonlardan daha güzel özellikleri olduğunu biliyorum ve görüyorum. Tabi bu benim görüşüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?