Bir şey soracağım. Dediğin gibi yaparsak tüm uygulamalar ve rehber olduğu gibi kalıyor değil mi? Flash olayını yapanlar her şeyi baştan kuruyor bildiğim kadarıyla.
arkadaşlar benim telin hafızası 370 mb boş yeri kaldı. Bu yeni güncelleme biren önce gelmesi lazım hiç bişey yükleyemiyorum hafıza dolu diyor flaşlamakta istemiyorum hiç yapmadığımdan bişey olur diye. sizce ne yapmalıyım?
bendede700 kaldı batman aspalt hatta assasian creedi bile yukliemiyorum su an once su guncelleme gelsin sonra beklcegim sey hafıza kartına yukleme olacak
Bir şey soracağım. Dediğin gibi yaparsak tüm uygulamalar ve rehber olduğu gibi kalıyor değil mi? Flash olayını yapanlar her şeyi baştan kuruyor bildiğim kadarıyla.
bundada sıfırdan ayarlıyorsun.yedeklemeyi yaparsan başlangıçta Hotmail hesabınla geri yüklersin lakin internet paketin olması lazım.
bu konuda bana kimse yardımcı olmamıştı.ama olayı kendim çözdüm.internet pakedi.wifi ile geri yükleme yapmıyor
bundada sıfırdan ayarlıyorsun.yedeklemeyi yaparsan başlangıçta Hotmail hesabınla geri yüklersin lakin internet paketin olması lazım.
bu konuda bana kimse yardımcı olmamıştı.ama olayı kendim çözdüm.internet pakedi.wifi ile geri yükleme yapmıyor
Bir soru daha akıllara geliyor bu durumda. Nokia yayınlayınca da her şey olduğu gibi kalacak mı yoksa yine böyle olduğu gibi her şey silinecek mi bunu da bilmek lazım potico güncellemesinde her şey silinmiş miydi
Bir soru daha akıllara geliyor bu durumda. Nokia yayınlayınca da her şey olduğu gibi kalacak mı yoksa yine böyle olduğu gibi her şey silinecek mi bunu da bilmek lazım potico güncellemesinde her şey silinmiş miydi
Valla benim cihaz ikinci el, ben telefonu aldığımda hemen sıfırlama yaptım ama cihaz takıldı o yüzden daha telefonu kullanamadan kvk ya verdim ertesi gün aldım ve cihaz bana portico yüklü olarak geldi o yüzden bu konuda bir bilgi yok fakat yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş nokia güncellemesinde hiçbir şey silinmiyor demişti.