Nokia World2013 Ardından Cihazlar Ve Ayrıntılar

m542tf

Üye
2014 geç oluyor nasıl bekleyeceğim ben o kadar zaman

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2520 hakkında (okudum ama satır atlamadıysam eğer ) donanım ve ekran boyutuyla ve pil ömrü ile ilgili açıklama göremedim
bu üç cihazla ilgili ayrıntılı birer konu hazırlıyorum. Bilinen bilinmeyen tüm teknik özelliklerini paylaşıcam.

Tepkiler: kamuraN021 ve ON9
iyi yazmışsın
ben de 920 nin özelliklerini bilerek aldım ve planım da 1 sene kullanıp iPhone 6 alcam ama illa nokia diyenler güncelleme beklesin dursun,apple da işletim sistemi ve mağaza şu anda en iyisi ..

iyi yazmışsın
ben de 920 nin özelliklerini bilerek aldım ve planım da 1 sene kullanıp iPhone 6 alcam ama illa nokia diyenler güncelleme beklesin dursun,apple da işletim sistemi ve mağaza şu anda en iyisi ..

Biraz kısıtlı da olsa çok stabil bir işletim sistemi ve teknik servisi daha iyi. Lumia 925'imi gönderdim 3 Ekim'de kulaklık girişi çalışmıyor diye. iPhone 5'in şarj giriş yeri yandı, Pazartesi verdim Cuma almıştım. İphone 6, İOS 8 ile gelecek ve hiçbir özellik kısılmadan IOS 9 yüklenecek. Nokia'da 925'de 8.1'de bile kısılacak bir özellik olur. Eksikleri olduğunu bilerek, kamerası iyi diye aldım. İyiki öğretmenimi dinleyip satmadım telefonu aksi halde hala telefonsuzdum.