nokia windosw 7 ye geçince bizim n8 ler symbian^3 mü kalıcak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
nokia windosw 7 ye geçince bizim n8 ler symbian^3 mü kalıcak
evet arkdaşlar merak ediyorum bu konuyu :S

uçanlaz

Üye
windows 7 çalışması için telde minimum 1 ghz işlmci gerekio fkaat bizim teller 680+gpuyla 1ghz barajını aşamıyo ondan benim pek ümidim yok açıkcası smybian^3 devam eder gibi .

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
2 konu açmışın birader

uçanlaz +1

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
nokia symbian 3'ü çıkardığında nasıl bizimki s1 kaldıysa sizinki de öyle kalacak :D

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
2.konuyu yanlışlıkla açmışım kusura bakmayın öyle şeymi olur ya biz aynı parayı vericez milletle onların ki daha üstün özellikli olucak verelim ozmn bunları win7 versinler bitane :D :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
2.konuyu yanlışlıkla açmışım kusura bakmayın öyle şeymi olur ya biz aynı parayı vericez milletle onların ki daha üstün özellikli olucak verelim ozmn bunları win7 versinler bitane :D :D

almadan önce düşecektn :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu konu defalarca konuşuldu.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
İşletim sistemi değişmez, gelişir...

blackbird48

blackbird48

Üye
gereksiz bi konu tabiki symbian^3 kalcak adamlar boşunamı yeni cihaz çıkartıyor eğer bizim cihazlar donanım olarak yeterli olsaydı ve nokıa kar etmek istemeseydi hayaller gerçek olurdu bu cihazlar windosw 7 olurdu ama dedim ya hayal her marka cihazda satış politikası aynıdır belirli bir kesime hitap eden cihaz çıkarılır ve satış yapılır daha sonra tekrar belirli bir kesime hitap etcek yeni cihaz yapılır. konu kitlensin bence

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
almadan önce söylemedilerki böyle bişey olcağını :D

blackbird48

blackbird48

Üye
iyide kardeşim kim yoğurdum ekşi der ki daha öncede yazdım bu bir satış plitikası hiç bir cihaz dört dörtlük üretilmez inan bana bu işin mühendisi bu cihazı mükemmel ötesi bişeyde yapabilirdi ama yapmaz sonra ki modeller satsın dıe her zaman bi şeyler eksiktir

Rap3g

Üye
sanırım aynı kalacak. sırf bu yazılım olayı yüzünden ben satıcam cihazımı :D Motorola atrix yada galaxy s2 alacam symbian nokia nın olsun android benim :D ne büyük hata etmişim nokia ya tekrar güvenerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt