Nokia Wifili ve donmayan hızlı telefon arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogz281

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Wifili ve donmayan hızlı telefon arıyorum
400 Lirayı geçmeyecek hızlı bir nokia arıyorum.Arızası fln olmasın K.maraş yada mersin tarafından olursa sevinirim.

geneluye

geneluye

Üye
vallahi bulamazsın bence o fiyata 2. el iphone 3gs felan al

bountykiller

bountykiller

Üye
400 Lirayı geçmeyecek hızlı bir nokia arıyorum.Arızası fln olmasın K.maraş yada mersin tarafından olursa sevinirim.

donmayan bulamazsın , ama az donan bulursun.
E52 , e55 e5 yada e72 tercih edebilirsin.

Black-killing

Black-killing

Üye
Wifide 5800 ı tek geçerim valla :)

ogz281

Üye
    Konu Sahibi
E 55 buldum 390 tl birde e72ye bakayımda kararımı vercem.

bountykiller

bountykiller

Üye
kardeş e72 e 55 in bir üst modelidir. E72 nin sıfırını 560 tl ye satıyorlardı. Az daha paraya kıy en kaliteli tuşlu telefon e72 dir. Onu al kafan rahat etsin.

sphone

sphone

Üye
hocam başlık ta sıkıntı var wifili ve donmayan nokia yanlışın var internette sörf için nokia diyorsun yanlış nokianın modelleri beş para etmez internet için

bountykiller

bountykiller

Üye
hocam başlık ta sıkıntı var wifili ve donmayan nokia yanlışın var internette sörf için nokia diyorsun yanlış nokianın modelleri beş para etmez internet için

2 sene önce nokia e55 aldm. Wefi + symbian s60v3 destekli. 3.2 mp de kamera var. 500 tl ye almştm. 14mps net hızı var.

Android te şuanda 1000 tl nin altındaki hiçbir telefonunda 14mb den yüksek net hızı yok . Birde nokianın intrnetli telfnları 5 para etmez diorsun. 500 tl ye aldğm telefonun şuanki değeri 380 tl
Hayatında kaç kere gördün androidli telefonun değerinin 2 senede 120 tl düştüğünü ?
Lütfen insanları yanlş yönlendirmeyin!

---------- Eklendi @ 23:56:07 ---------- Yazıldı @ 23:54:52 ----------

ayrıca şuanda bende olan 3.2 mp lik kamera bile androidin 5 mp kameralarının hepsinden iyi çekiyor. Sonra biri çıkp 5 para etmez dior. Peh...

sphone

sphone

Üye
2 sene önce nokia e55 aldm. Wefi + symbian s60v3 destekli. 3.2 mp de kamera var. 500 tl ye almştm. 14mps net hızı var.

Android te şuanda 1000 tl nin altındaki hiçbir telefonunda 14mb den yüksek net hızı yok . Birde nokianın intrnetli telfnları 5 para etmez diorsun. 500 tl ye aldğm telefonun şuanki değeri 380 tl
Hayatında kaç kere gördün androidli telefonun değerinin 2 senede 120 tl düştüğünü ?
Lütfen insanları yanlş yönlendirmeyin!

---------- Eklendi @ 23:56:07 ---------- Yazıldı @ 23:54:52 ----------

ayrıca şuanda bende olan 3.2 mp lik kamera bile androidin 5 mp kameralarının hepsinden iyi çekiyor. Sonra biri çıkp 5 para etmez dior. Peh...
nedenini anlamış değilim benim için beş para etmez sen neden bu kadar kızdın sanamı hakaret ettim anlamadım arkadasım sıkıntın nedir

---------- Eklendi @ 00:10:38 ---------- Yazıldı @ 00:08:23 ----------

ayrıca sen daha kaç sene önce cıkmış samsung omnia i900 16 gb modeli var flaş wifi zaten hafızası ortada neti hızlı 5mp kamerası sen bana şu konumda bu özellikte fiyat cıkarırmısın nokiadan

bountykiller

bountykiller

Üye
2008 2009 senesi neti en hızlı telefon e55 ve e52 bu yüzden neti bunlardan hzlı olmaz.

Windws işletm sistmine sahp , windws 7.5 in altını hiçkimse tavsiye etmiyorki bu telefonda tavsiye edilsin.

Bahsettiğin telefonun wefi çekim alanı nokianın e51 i ile eş değer ve dar bir çekim alanına sahip .

Ayrıca ben e55 te 32 gb kart kullana bilirorumki buda mükemmel bir performans sağlatıyor.

Kaç sene önce çıkmş dedğin telfnda e55 ilen beraber çıkmş . Yani öyle çok eski bir model değil.

5 para etmez demene kzdm çünk bunu diyen biri nokia symbian s60 kullanmamştr...

sphone

sphone

Üye
kullandım üstadım e51 e71 n96 n81 suan aklıma gelmıyor ama n serisi hele berbattı e serii eh idare eder

bountykiller

bountykiller

Üye
kardşm bende üzülerk söylyrmki en ktü 3 telfnundan 2 sini kullanmşsn (e serisinin)
e51 i 1 sene kullndm. 3.5 sene önce 425 tl ye almştm. O zamanlar wefi li telfnlar cok pahalı için sadce wefi olrk iş yapiyordu . Ama o resmen nokianın hatalı üretimiydi.
Bord ta sorun vardı ve piyasaya tutunamadı.

Nokia e71 aşırı derecede yavaş , aşırı derecede pahalı ve aşırı derecede kasma yapan bir telefndu . 4 gb hafıza kartı taknca bile neye uğradığını şaşrır. Ama onun abileri çktıktan snra ( e52 e55 ve e72) asla onunki gibi bir üretm hatası olmadı ve şuanda bile maximum perfrmans ile e55 i kullanıyorum .

Black-killing

Black-killing

Üye
Ya varya milletin ağzına dolanmış android böyle de yok symbian şöyle Allah aşkına android kurulalı ne kadar oldu symbian kurulalı ne kadar oldu bi araştırın symbian fiyatına göre en iyi performansa sahip ama sen diyorsan 1000 Tl verir android alacağım o zaman bişey diyemem ama sen 300-400 tl ye nokia alıp eleştirirsen haksız olursun.Herşeye rağmen FORZA SYMBIAN :)

cesares_

Üye
Ya varya milletin ağzına dolanmış android böyle de yok symbian şöyle Allah aşkına android kurulalı ne kadar oldu symbian kurulalı ne kadar oldu bi araştırın symbian fiyatına göre en iyi performansa sahip ama sen diyorsan 1000 Tl verir android alacağım o zaman bişey diyemem ama sen 300-400 tl ye nokia alıp eleştirirsen haksız olursun.Herşeye rağmen FORZA SYMBIAN :)

katılıyorum kardeşim bu mesajı e5'ten atıyorum.ve wi-fi üzerinden hemde,ben alalı 3 ay oldu 10 numara kullanılıyo.öyle kasma falan görmedim yükle opera miniyi gör wifili symbianı android alıyosan bi de yedek akü taşı. Belki yetiştirirsin...

---------- Eklendi @ 23:01:22 ---------- Yazıldı @ 22:55:06 ----------

bu arada arkadaşım bende siyah e5 var henüz 3 ayını yeni geçti.sırf cebimde kaba duruyo diye satmayı düşünüyorum.dışarda sıfırına 530 tl vereceğine düşünürsen bi ara 0541 438 99 30
ben hacim olarak biraz daha küçük tel aldım yatıyo evde istersen paslaşırız.sıfırdan tek farkı ekranda jelatini yok o derece temiz.kutusu usb kablosu orjinal sarji faturası cd'si cartı curtu hepsiyle vermeyi düşünüyorum...

ogz281

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum kardeşim bu mesajı e5'ten atıyorum.ve wi-fi üzerinden hemde,ben alalı 3 ay oldu 10 numara kullanılıyo.öyle kasma falan görmedim yükle opera miniyi gör wifili symbianı android alıyosan bi de yedek akü taşı. Belki yetiştirirsin...

---------- Eklendi @ 23:01:22 ---------- Yazıldı @ 22:55:06 ----------

bu arada arkadaşım bende siyah e5 var henüz 3 ayını yeni geçti.sırf cebimde kaba duruyo diye satmayı düşünüyorum.dışarda sıfırına 530 tl vereceğine düşünürsen bi ara 0541 438 99 30
ben hacim olarak biraz daha küçük tel aldım yatıyo evde istersen paslaşırız.sıfırdan tek farkı ekranda jelatini yok o derece temiz.kutusu usb kablosu orjinal sarji faturası cd'si cartı curtu hepsiyle vermeyi düşünüyorum...
Fiyat kaç tl buradan da olur.

ogz281

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Sen uygun fiyata veremessen E72 alınır diye konu açıcam Haberin olsun.

sphone

sphone

Üye
nokia e5 istiyosan sana uygun fiyat a var burada linkler mevcut hatta pazarlık yaparsan düşer biraz daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt