Telefon Tavsiyesi Nokia Vs Samsung Kamera

Samsung vs Nokia Kamera

• Nokia

Kullanılan: 15 78.9%
  • Samsung

Kullanılan: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia Vs Samsung Kamera
bence hertürlü nokia samsungunda çok kaliteli ama nokia kamera konusunda hep önde bence

yeauw

Üye
808 N8 bun lar yeni bide eski efsaneler var )Nokıa

- - - Eklendi - - -

ayrıca samsung kamerasıı başarılı olarak bitek gözüme S3 çarptı benm ama çok kalite ) gerisi nokıa tabi

Samsung ile degil de Sony olsa daha iyi.Mesela Neo,S ve Arc S harika kamera konusunda.
Ama 808,N8,N86 ve X6 benim efsanelerim

samsung önceden el kamerası yaptığı halde kamera konusunda nokiaya yetişemedi. Adamlar işletim sistemini batırdılar ama kamerada üstlerine yok

samsung bu kadar donanımın üstüne bide muhteşem bir kamera koysa telefon satmaz 3bin lira olur heralde.Sonyde aynı şekilde 3d teknolojisini bir bastımı telefona ağzınız açık kalır ama bunlar kullanıcıya ek ücret olucağı için yeteri kadar kullanılıyo

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu konuyu görünce aklıma Samsung telefonların dış görünüşleri geliyor Zira hiç beğenmiyorum.

Türe

Üye
Sadece " kamera " da nokia.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

genellemek ne kadar doğru bilemiyorum

nokianın 10 telefonunda 9'u samsungtan sağlamdır samsungun 10 telefonun biri nokiadan sağlamdır. Bakma millet sağlam diyip hala nokia alıyor yoksa kimse symbianın kasmalarını çekmez zaten.

Konu Sahibi
tabiki modelden modele değişir
ama nokia genel anlamda daha sağlam gibi

abi nokia samsungdan sağlam filan değil o 3310 da kaldı akıllı telefonları çat diye kırılıveriyo

FOREVER NOKİA SAMSUNG MU? KAMERA MI? O NE YA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...