Nokia Vpn Istemcisi Bu Nedir Ya Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Vpn Istemcisi Bu Nedir Ya Arkadaşlar
arkadaşlar yukarıdaki prog.yükledim bu ne işi yarar prog yüklendi ama telefonda hiç bir yerde bulamadım

myben

Üye
Konunun uzerinden cok gecmiş ama VPN yi bilgimiz dahilinde cevaplamak istedim VPN (Virtual Private Networking)-Özel Sanal Ağ
kısacası telefonunuz aracılıgı ile internet uzerinden baska bir makinaya baglanmak için kullanılır kurulumu cevirmeli baglantı gibidir kendi pc nizi server gibi gorup dunyanın obur ucundan pc nize baglanıp işlem yapabilmenizi saglar
saygılar

adria1903

adria1903

Üye
<div class='quotetop'>(myben &#064; Apr 24 2006, 02&#58;57 AM) [post=321626]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Konunun uzerinden cok gecmiş ama VPN yi bilgimiz dahilinde cevaplamak istedim VPN (Virtual Private Networking)-Özel Sanal Ağ
kısacası telefonunuz aracılıgı ile internet uzerinden baska bir makinaya baglanmak için kullanılır kurulumu cevirmeli baglantı gibidir kendi pc nizi server gibi gorup dunyanın obur ucundan pc nize baglanıp işlem yapabilmenizi saglar
saygılar
[/b][/quote]

guzel hos ama nasil kullanilir buacaba

myben

Üye
pc den pc ye cok kurdum ama pc den tel e hiç kurmadım denemedim ama mantık gene aynıdır oncelikle pc de ag baglantılarında yeni ag kurulumundan vpn e girip bir kullanıcı adı ve sifre olusturuyorson aynı kullanıcı adın telefonundaki VPN sunucusuna yazıp pc nin ip numarasını veriyorsun hatırlatmak isterim ki vpn uzerinden tam kontrol saglıyamazsın sagdece database li işlemleri gercekleştirirsin ama tam kontrol saglıyacaksan remote ... sanırım kontrol du bu programıda kurman lazım gprs uzerinden de veri aktarımının zayıflıgını goz onunde bulunduracak olursak cok acil ihtiyaclar için sınırlı kullanılabilir ornegim bi magaza sahibisin kasan ile pc arasında ag kurdun ne kadar satış yapıldıgını oradan gorebilirsin bu ve bunun gibi seyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt