Nokia Versiyon Düşürme

Sponsorlu Bağlantılar

l u g a n o

l u g a n o

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Versiyon Düşürme
Arkadaşlar ben telefonumu güncelledim ve ingilizce oldu ve version düşürmek istiyorum (yeni versionda kare tusunda sessiz moda alamıyorum)bunu telefoncuya sordugumda yapılabiliyor ddi acaba bi programı varmı

• Beğen
Tepkiler: cesur.22

guest1212

guest1212

Üye
Bu mesaj silinemedigi icin duzenlenmistir

Son düzenleme:
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arkadaşım düşürme olmuyor sanırım ama ing. türkçe oluyor.
Symbian bölümünde bulursun.

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
servis düşürebiliyor sadece.......

qwei

Üye
arkadaşlar turkcel bayi kesin
düşürebiliyormu

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Düşürme war mı??

qwei

Üye
arkdşlar soruma cevap arıyorum turkcell kesin düşürebiliomu? acil telefonumu yeni versiyona yükselttim (v 31.0.017) ama yukledikten sonra kamera 1.3 e döndü flaş eskisi gibi patlamıyo lütfe n turkcell Kvk bunu yapabiliyormu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim gidiyorsun bir teknik servise belli bir ücret karşılığında istediğin versiyonu yükletiyorsun..

kralhack

Üye
Arkadaşlar ben de E71 kullanıcısıyım. Yurtdışından aldığım için dili ingilizceydi ve telefn belli bir zaman sonra tuş kilitli yaparken açarken donuyordu yani menü tuşuna basınca menü gelmiyordu bir çizgi geliyordu sadece sağüst tarafta... servise götürdüm clubnokia ya ve versiyonu e71-3 den 1e düşürdü dili de türkçe oldu daha sonrasında da bir defa daha yaptı aynısını...versiyn düşürmeyi servis yapıyor yani bilginize...

Symbiont

Üye
donanımsal hata gibi duruyor cpu hatalı komut veriyor heralde

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konu açılalı bir sene olmuş..ayrıca versiyon düşürmeyi teknik serviste yaptırabiliriz..kendimiz yapamayız yapmakta çok riskli...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ben biliyorum fbus lazım ama oda 100 tl bi yöntem daha var oda bana kalsaın....

Üst Alt