Nokia ve Symbian Belle Hakkında

PriZm

Üye
ama 512 mb ram 4 kat daha hızlı gpu nfc ve ıhf ekran(yanlış yazmış olabilirim) yabana atılacak özellikler değil

5 mp kamera var tam odaklamalı

pRime.

Üye
ama 512 mb ram 4 kat daha hızlı gpu nfc ve ıhf ekran(yanlış yazmış olabilirim) yabana atılacak özellikler değil5 mp kamera var tam odaklamalı
Bence paranı biriktir 700 veya 701 al. C6-01 çok hoş telefon ama belle'li telefonların gelmesi yakın diye alma diyorum.

_ardaa

Üye
nonamex'in yere göğe sığdıramadığı Androidli cihazı bozuk çıkmış halen Nokia kötü demeye devam ediyor ilginç.

Bu arada 701'de IPS Panel var ve Clear Black diğerlerinden farklı.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve -omer-

nonamex

Üye
Telefonum fabrika çıkışı hatalı olduğu bozuldu bayram edin, bundan sonra Nokia telefonu olan biri telefonum bozuldu yazınca bende oh olsun nokia alırsanız böyle bozulur yazayım nasıl ama ?

_ardaa

Üye
Telefonum fabrika çıkışı hatalı olduğu bozuldu bayram edin, bundan sonra Nokia telefonu olan biri telefonum bozuldu yazınca bende oh olsun nokia alırsanız böyle bozulur yazayım nasıl ama ?

Kimsenin oh oldu iyi oldu harika oldu gibi bir cümle kurduğunu göremedim.

PriZm

Üye
Bence paranı biriktir 700 veya 701 al. C6-01 çok hoş telefon ama belle'li telefonların gelmesi yakın diye alma diyorum.

inşallah belirtildiği gibi eylülün içinde gelir eğer tarih kesinleşirse alacağım ama nokia eğer bununda zamanını uzatacaksa...

c6-01 den bu 3 seride olan 5 temel özellikten dolayı vazgeçtim

NFC
IPS (600 dede varmış galiba tam bilmiyorum)
4 kat daha hızlı ekran kartı (modelini bilsem asphalt 5 kasmadan oynatıyor youtubede 700 modelinin videosunu gördüm)
512 mb ram
belle(daha erken geldiği için)
en önemliside 1 ghz işlemci

nonamex'in yere göğe sığdıramadığı Androidli cihazı bozuk çıkmış halen Nokia kötü demeye devam ediyor ilginç.

Bu arada 701'de IPS Panel var ve Clear Black diğerlerinden farklı.

600 de yokmu?

Geçmiş olsun

_ardaa

Üye
Bildiğim kadarıyla IPS panel sadece 701'de var ve Clear Black sadece 701'de var ama diğer donanımlar aynı 600 700 ve 701 ekran hariç tüm donanımlar aynı.

Uruloki

Üye
ya durumı şöyle özetleyelim en küçükleri 700 en seslisi 600 ve en iyileri donanınım babası ise 701 şu an içlerinde he donanım diyince sadece ram işlemci filan bakmadığımızı hatırlatalım ki serdarında da dediği gibi az daha para biriktir 701 al bence ve bu arada bu cihazlar ekimin sonu gibi gelir türkiyeye

@nonamex geçmiş olsun ne oldu nasıl bozuldu ?

701 almadığın sürece c6-01 derim

PriZm

Üye
701 in fiyatı 900 lere yakın olur bence(KDV + Türkiye kazığı) çok fazla

600,700,c6-01 var önümde

ama eylülün içinde almam lazım okul açıldıktan sonra bunlar için pek zamanım olmuyor

inşallah eylülün içinde çıkarlar.zaten çoğu sitedede eylülde çıkacağını yazıyor

Uruloki

Üye
ama zırt diye türkiyeye gelmediklerini biliyorsun değil mi

Uruloki

Üye
ama öyle düşün ben N8 in siparişini eylülde verdim yani ön sipariş düşün ekimin 30unda geldi cihaz ben aldıktan 2-3 hafta sonra mağazalara düştü ki eylülde yurtdışında satılıyordu

PriZm

Üye
yurt dışındanmı alsam o zaman ne? eğer eylülde yurt dışında çıkarsa...

Uruloki

Üye
garantiyi ne yapıcaksın ki o zaman fiyatı daha düşük olur tabi ama dediğim gibi garantiyi ne yapıcaksın ki bence aklından 700ü çıkar nokianın verdiği fiyatlar şunlar bu arada 700=170 600=270 701=290 euro bunlar vergiler dahil satış fiyatları yurtdışında yani sen hesapla euro düşüyor o ekime 2yi bulur bence o zaman 700 700-750tl olabilir 600 ise 650-700 olur bence

PriZm

Üye
o zaman c6-01 al bas git diyorsun yani

veya ekime kadar sabret uygun bir zaman bul türkiyeye geldiğinde 600 700 civarına 700 al diyorsun yani

aslında aklımda 600 de var ama özellikleri az clearblack yok.birde çok kalın gibi geldi bana.belkide hoparlörün kalınlığıdır bilmiyorum artık ama 106 phonluk ses çıkarıyormuş 5800 ın 2-3 katı bir ses

Uruloki

Üye
aman diyim 700 alma 600 al diyorum 106phonluk derken db cinsine çevirsene eğer 106db ise insanın konuşması 60 db yani 5800ın 2-3 katı olması imkansız bak şu an illa telefon alıcam dersen c6-01 amz şunu unutma bu cihazlar iphone 5 ten sonra gelicek ve daha ucuza gelicekler ki eğer çok güç istemem dersen c6-01 o zaman dahada ucuzlar sana önerim ekimi bekle öyle karar ver ama 600 yinede

PriZm

Üye
bu üçü arasında 600 en iyisi diyorsun yani (c6-01 ile karşılaştırıldıklarında)