Nokia ve Symbian Belle Hakkında

beko87

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ve Symbian Belle Hakkında
Nokia ile symbian belle ve yeni telefonlar hakkında yapılan röportaj

Tepkiler: lebron_jamess

_ardaa

Üye
Eleman resmen sallıyor birde güncelleme yaptık diyor sanki güncellemeleri Nokia Türkiye çıkarıyor oralara güldüm, güldüğüm bir nokta daha ise Anna güncellemesi birkaç gün içinde gelecek 4. çeyrekte Belle gelecek diyor.

Nokia'da böyle şakacı elemanlar olması güzel tabi.

Yalnız birşey daha dikkatimi çekti video'da telefonları tanıtırken Belle Türkçe idi

pRime.

Üye
komedyen elemanlar.

-omer-

Üye
Sanki kendileri yapıyo gibi anlatıyor ya ona koptum

Uruloki

Üye
hacılar ben size diyorum bakın önümüzdeki ay bu cihazlar satışta olacak ondan sonraki ay belle de çıkıyor

-omer-

Üye
İnsallah öyle olur dostum

WebStyle

Üye
2016 yılına kadar desteğini kesmeyecek(lermiş) vay canına sayın seyirciler. Telefon dilleri türkçe bana kalırsa n8,c7 ve c6-01 için belle tr desteği ellerinde mevcut. Ama piyasaya bakalım ne zaman sürecekler..

pta123

Üye
bu herif geçen de n9 u tanıtıyodu öyle demeyin arkadaşlar adam king

Tepkiler: ErturkSahin

pRime.

Üye
hacılar ben size diyorum bakın önümüzdeki ay bu cihazlar satışta olacak ondan sonraki ay belle de çıkıyor
Belle'li ve 1ghz 512 ramli güçlü gpu'lu cihazları denemek için sabırsızlanıyorum.

@iffen

Üye
arkadaşlar symbian anna güncellemesini az önce kendim yükledim uygulamalardaki yazılım güncelleme sekmesinde çıktı. sırasıyla
symbian anna güncellemesi (gerekli)
symbian anna güncellemesi (önemli)
ovi mğaza güncellemesi (isteğe bağlı)
sosyal (isteğe bağlı) bu 4 güncelleme çıktı )

pta123

Üye

naviden fln bişey yaptınmı daha önce telefona anna yüklemişmiydin yoksa bekliyormuydun orjinali hep ?

PriZm

Üye
bu 700,701 ne zaman çıkacak bir fikri olan varmı?

PriZm

Üye
700 canım çekti ama c6-01 de tip telefon

Uruloki

Üye
bu 700,701 ne zaman çıkacak bir fikri olan varmı?

önümüzdeki ay çıkıyorlar buyur nokiadan kanıt(mynokiablog noki değil fakat orda resme bakarsanız demek istedğimi anlarsınız)

PriZm

Üye
peki siz ne önerirsiniz? alayımmı c6-01 i yoksa 700 mü bekleyeyim?