nokia v50 güncellemesi yaptım telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zelen86

Üye
    Konu Sahibi
nokia v50 güncellemesi yaptım telefon açılmıyor
bu sabah nokia v50 ye güncelledim telefonu(5800 xm) ama telefon açılmıyor beyaz ekran geliyor nokia yazısı yazıyor ama açılmıyor tekrar kapanıyor neden acaba yardımcı olacak var mı

--------------- Ekleme ---------------

Telefon açıldı ama şarja takınca kendini habre resetleyip duruyor ne yapabilirim

matraxmaho

Üye
arkadaşım nokia yazısından sonra bir tuşa bas ve bekle

orhaan48

orhaan48

Üye
bu sabah nokia v50 ye güncelledim telefonu(5800 xm) ama telefon açılmıyor beyaz ekran geliyor nokia yazısı yazıyor ama açılmıyor tekrar kapanıyor neden acaba yardımcı olacak var mı

--------------- Ekleme ---------------

Telefon açıldı ama şarja takınca kendini habre resetleyip duruyor ne yapabilirim
arkadaşım nerden yaptın v50 güncellemeyi pc denmi ceptenmi ben sana en kestrme yolu yazıyım hard format dene olmazsa üzgünüm ama servise götür ben telden güncelleme yaptım sorunsuz kullanıom bazı arkadaşlar Quick offıce dıo yazılım güncellemesinde yok ama isteyen formda var yükleyebilirler bende sorunsuz çalışıo

_StanicEnemy_

_StanicEnemy_

Üye
Oviden yapsaydın keske

turgay5194

Üye
Bendede aynı sorun oldu.daha yenı codu degıstererek guncellemeyı yaptım telfon dabende beyaz ekran da gelmıyo ha arkdasım senın cozumun basıt hafıza kartını cıkar oyle ac ben de oluyodu bazeen hafıza katını cıkartıp ac bılgısayardada hafıza kartını onar dan duzelt bende tıtresım gelıyo ama tel de hıc bısey yok heralde guncelleme şarjı mı bıttı inşallah öyledir

Brain.

Brain.

Üye
hard format yapmayı dene düzelmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt