Nokia Üstadları Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Üstadları Yardım
Arkadaşlar kaç gündür düşünüyorum N70 mi alsam N72 mi.ben müzik dinlemeyi ve telefonda resim/video çekmeyi çok severim.Ayrıca özellik ve kullanım bakımından sizce hangisini tercih etmeliyim.N72 bana karizmatik geldi ama bazı arkadaşlarım bana N70 daha iyi dediler ve benim kafam karıştı.Lütfen hangisi daha iyiyse onu önerin.Şimdiden teşekkürler

delimakina

Üye
nokia alma bence yinede senin kararın

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
    Konu Sahibi
nokia alma bence yinede senin kararın

dostum nokia almamın sebebi özellikle film izlemeyi çok sevdiğimden geniş ekran keyfi,aslında K790i de düşünüyorum ama dediğim gibi çok kararsız kaldım

delimakina

Üye
psp al baba geniş ekran oyun oynayabiliosun film izleme keyfi çok güzel oluyor nokianın sömürmesinden bıktım artık

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
    Konu Sahibi
PSP mükemmel tabi ama,bana ayrıca telefon özelliğinin olması ve akıllı telefon olması gerekiyor ve ayrıca UMD diskler çok pahalı e chip olayıda bildiğim kadarıyla yok.o nedenle psp şu konumda bana uymuyor:yardim:

delimakina

Üye
hafıza kartı al 2gb falan bilgisayardan at korsan olarak bunu yapmıyor değiliz dostum daha hiç umöd disk almadık ......

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı al 2gb falan bilgisayardan at korsan olarak bunu yapmıyor değiliz dostum daha hiç umöd disk almadık ......

sağol dostum aslında doğru diyorsun mobil eğlence için PSP.bunu bi deneyeceğim:good:

Exalans

Exalans

Üye
ben n70 kullanıyorum memnunum ama n72 nin iraz daha hızlı olduğu söyleniyor tabi tek farkı tek kamera olması

sanane17

Üye
arkadaşım n72 al bence senin tariflerine tam uygun...

ghost55

ghost55

Üye
Gençler bence alacagınız telefon n73 olmalı öbürlerine kıyasla daha iyi ve gösterişli:cool :cool :cool

ghost55

ghost55

Üye

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
walla foto video çekicem dersen k790i fazlasiyla tatmin edecektir seni usta :spr:

Caine

Caine

Üye
cevremde n70 kullanan 3-4 kisi var ama hicbiri telden memnun değil. bence 1 kez daha düşün ;)
kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt