önüne gelen böyle bir konu açmaya başladı. nokia ya ortak ya da hisse sahibi değiliz. 2 taş çatlasa 3 yıl kullanacağın telefon için nokia nın derdine düşmek çok makul gelmiyor bana. batarsa batsın unutulursa unutulsun derdi bize mi düştü. satar android ya da ios alırsın satış ortanları yükseldikçe de mutlu olursun. bu kadar dert etmeyin. sen telefondan keyif alıyor musun ona bak. markası işletim sistemi çok satılıyor yada satılmıyor olmasını bırak o şirketin ceo su düşünsün.
hiç hisse alamamıştım zaten 
ben Nokia kullanıcısı olarak üzüldüğümü ifade etmek için bu konuyu açtım ve gönül isterki daha uzun süreler nokia ve symbian kullanmayı dilerdiBakıyorum ki bazı arkadaşlar bu tip konudan pek memnun değil e tabi doğal çünkü hep benzer konular açılıyor değil mi,
hissem de elbettehiç hisse alamamıştım zaten
ben Nokia kullanıcısı olarak üzüldüğümü ifade etmek için bu konuyu açtım ve gönül isterki daha uzun süreler nokia ve symbian kullanmayı dilerdi
Aslına bakarsan haklısın yapılan araştırmalarda kullanıcı memnuniyetinde wp 1. sırada yer alıyormuş belki Nokia için daha iyi olur
Symbianı unutsak iyi olur çünkü nokia bunu unuttu . Artık Windows Phone ' lu nokia dönemi.
Nokia tukurdugunu yaladi gibime geliyor, Nokia isim degisikligi ile Symbian i birakmayacagini gosterdi. Yeni bir sistemmiscesine destekleyecek bence.
Wikipedia sayfasinda Symbian in durumunu ölü den aktife cevirmisler ayrica dikkatimi ceken.
nokia eyer bir yil icerisinde androidden daha iyibir isletim sistemi gelisdirmezse bu nokianin sonudur