nokia tuslari ve sirlari...

Sponsorlu Bağlantılar

osford

osford

Üye
sağol kardeş ama kalem tuşunun 4.görevi N80 de işe yaramadı..?

mrat52

mrat52

Üye
guzel paylasım begendım tesekkur ...

trust-cloud

trust-cloud

Üye
bu kalem tuşu neymıs be abi yaaa valla çok sağol tşk ler

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
evet kardeş sonuncusunu bende yeni öğrendim :)

212men86

212men86

Üye
Güsel Teşkkrler..

ufuk023

Üye
son bilgiyi bilmiyordum saol

veysel559

Üye
teşekkürler.

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
farklı bakıs acıları:D:D

PESSIMIST03

Üye
4.Görev

Telefon açacağımız zaman kalem tuşuna elimizi basılı tutarak açarsak özel bir mod'da açılıyordu(safe mod )bilgisayarı güvenli mod'da açtığımızdaki gibi ayarlar oluyordu.
silemediğin bir dosya warsa bu işlemi yaparak sile biliyoruz. ikonu kalmış bir dosya war ama yöneticiden siliniş bu dosyayı bömyle açtığımızda sile biliriz v.s.4.Görev

Telefon açacağımız zaman kalem tuşuna elimizi basılı tutarak açarsak özel bir mod'da açılıyordu(safe mod )bilgisayarı güvenli mod'da açtığımızdaki gibi ayarlar oluyordu.
silemediğin bir dosya warsa bu işlemi yaparak sile biliyoruz. ikonu kalmış bir dosya war ama yöneticiden siliniş bu dosyayı bömyle açtığımızda sile biliriz v.s.

Olmadı:(

gkmn11

gkmn11

Üye
çok sağol

corlulu

corlulu

Üye
4.Görev

silemediğin bir dosya warsa bu işlemi yaparak sile biliyoruz. ikonu kalmış bir dosya war ama yöneticiden siliniş bu dosyayı bömyle açtığımızda sile biliriz v.s.

bunu bilmiyodum eline sağlık.

narkoz1907

narkoz1907

Üye
güzelmiş saqol

isaekrem

Üye
güzel bilgiler

Calaissien

Üye
teşekkürler kalem tuşunun 4. görevini öğrenmem _PAlbTN dosyasını silmemde işe yarayabilir

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
kalem tuşu-basarak açın falan bunu bilmiyodum sağol.hemen denicem çünkü bikaçtene var silinmeyen :D

maliakg

maliakg

Üye
teşekkürler

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
ewet son werdiğin bilgi süperdi sağolasın

cemre007

cemre007

Üye
mükkemmel bişey))) çok tşkler