arkdaşım sor dediğine göre sorayım. telefonumun kilit kodunu unuttum. sadece dosyaların yedeklerini alarak flash attım jaf ile. şimdi ise telefonu orjinal yazılımına geçirmek istiyorum geri. her hard format attığımda ise flashlanmış sahte sürümü açıyor. orjinal sürümünü nasıl geri yükleyebilirim?
merhaba! Model 5800 xm, telefonuma yeni format attım, hafıza 73,2 Mb, tarayıcısından facebook'a bağlandığımda, masa üstü sitesine geçtiğimde yada başka pc sitesine girdiğimde hafıza dolu uyarısı veriyor... Bunu düzeltmenin çözümü nedir?
Daha önceden klasöre kaydettiğim mesajlarımı, hafıza kartına yedekleyip, pc'ye kaydetmiştim, onları nasıl tekrar yükleyip, telefonda açabilirim? Hafıza kartında kayıt edilen dosyaya atmıştım ama telefona yükleyememiştim.
merhaba! Model 5800 xm, telefonuma yeni format attım, hafıza 73,2 Mb, tarayıcısından facebook'a bağlandığımda, masa üstü sitesine geçtiğimde yada başka pc sitesine girdiğimde hafıza dolu uyarısı veriyor... Bunu düzeltmenin çözümü nedir?
Daha önceden klasöre kaydettiğim mesajlarımı, hafıza kartına yedekleyip, pc'ye kaydetmiştim, onları nasıl tekrar yükleyip, telefonda açabilirim? Hafıza kartında kayıt edilen dosyaya atmıştım ama telefona yükleyememiştim.
mrb bende nokia c5-03 var tele birsey yukleyemiyorum hackledim de format ta attim olmuyor ozellik desteklnmiuor diyor ozellikle su belle shel genel bolumunde var s60v5 cihazlar artik belle kullanabilir diye yardim edin
merhaba bende c5-03 var ve ekranın sağ üst köşesinde mesaj bildirimi sürekli yanıp sönüyor üstüne tıkladığımda sim hafızası dolu diyor.. Bu sim hafızasını nerden temizleyebiliriz acaba ?