Nokia telefonlarına Smarterphone OS mu geliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Nokia telefonlarına Smarterphone OS mu geliyor?
Nokia yeni bir mobil işletim sistemi hazırlığında olabilir. İşte bu konu hakkındaki son bilgiler:

Ayrıntıları Okuyun...

Geçtiğimiz dönemlerde cep telefonu üreticileri arasında Symbianişletim sistemi ile pazarın açık ara lideri olan, ancak akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla büyük bir düşüş yaşayan Nokia yeni bir mobil işletim sistemi hazırlığında olabilir.

Symbian'ın ardından MeeGo tabanlı cihazlarını piyasaya sunan fakat buradan da beklediği ilgiyi göremeyen Nokia, son olarak Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone'lu Lumia serisi cihazları ile piyasada adından söz ettirmeye başladı. Norveçli Smarterphoneadlı firmadan gelen bir açıklamaya göre Nokia, Smarterphone OSadlı yeni bir mobil işletim sistemi çıkarmaya hazırlanıyor.

Bu işletim sistemini Symbian'ın yerine düşük modelli cihazlarda kullanacağı tahmin edilen Nokia'nın, bu şekilde Symbian ile kaybettiği cep telefonu piyasasını tekrar kazanmaya çalışacağı düşünülebilir. Ancak yüksek modelli Nokia cihazlarında bu yeni işletim sistemini beklemek biraz abes kaçabilir. Bunun sebebi ise, Windows Phone'lu cihazların piyasada iyi bir yer edinmesi olarak belirtilebilir.

Kaynak:
 

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'nın naptığını kestiremiyorum açıkcası da oyun/uygulama desteğini arttırması yeterli yani zaten işletim sisteminin arayüzüne performansına laf eden yok.
 

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Belle için evet, kesinlikle öyle. Kanımca, zamanında kazandığı çuval çuval parayı harcamaya yer arıyor. : )
 

V/RS

Üye
Ah Elop Ahhhhhh !!!!!!
 
adamlarda para b..k gibi nereye harcaqını bilmiyor
 

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
adamlarda para b..k gibi nereye harcaqını bilmiyor

Bizler sağolalım, daha dur sen. Çok kazancaklar. Dün karşı komşum adını sanını bilmediğim eski model bi nokia telefonunu 650 TL'ye almış. Çok güzel iş çıkarmışsın dedim. Daha nokia çok yerle anlaşma yapar. Ahtapot gibi işletim sistemi ağına yayılıyor, hayırlısı bakalım : )
 
Tepkiler: mmb7982
fark etmez, nokia ne yaparsa alırlar nede olsa onuda cıkarsınlar Türkiye de çok alanı olur.
 
Tepkiler: Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Bu haberden sonra internet üzerinden Smarterphone OS'lu ürün rezerve ettirmek için araştırma yapanlar bile olmuş mudur ki? Gayet olabilir, gayet de oluyordur. Biz yaparız abi, olur : )
 
Nokia iyice saçmaladı . Sadece WP sistemine yüklense iyi olurdu fakat bu saçma oldu . 4 işletim sistemi neyine senin , hatta 5 ; Symbian ,WP , Meego , Maemo ve bu son saçmalık Smarterphone OS .
 

V/RS

Üye
AмσηR@;4200166' Alıntı:
fark etmez, nokia ne yaparsa alırlar nede olsa onuda cıkarsınlar Türkiye de çok alanı olur.

Eğer güzel bir işletim sistemi olursa neden olmasın ?
 
iyide arkadaşlar siz bu haberi takmayın asılsız gıbı.Her yazılan habere inanmayın
 

valent

Üye
Arkadaşlar affınıza sığınıyorum ama bu nokıa harbi gerizekalılaştı wp7 + belle + bolca oyun ve uygulama tek yapması gereken bu harbi iyice saçmaladı 40 tane işletim sistemine gerek yok
 
Tepkiler: Suyaka
Aynen Valent . Bu Elop Google ' ın adamı olmasın ?
 

valent

Üye
Biz adamlardan destek verdiği işletim sistemine oyun ve uygulama çıkarsın diye beklerken adamlar yeni işletim sistemi çıkarmanın peşindeler symbiana çok destek veriyorlar ya bir bu eksikti
 
Tepkiler: Suyaka

SuaT6027

Üye
sizi bilmemde benim nokiadan umudum kesildi artık ya, arayuzu falan bosverip iosa gececem,. En azından bir bskasnda gorunce imrenmem artık uygulamasına.oyununa,,
 

_ardaa

Üye
Madem imrenecektin neden iphone almak yerine n8 aldın ki, hep söylüyorum bilinçli tüketici olmak gerek ne istediğini bilip ona göre almak gerek yoksa hep böyle imrenir durursunuz.
 
Tepkiler: Silinen Üye 737108

pRime.

Üye
Madem imrenecektin neden iphone almak yerine n8 aldın ki, hep söylüyorum bilinçli tüketici olmak gerek ne istediğini bilip ona göre almak gerek yoksa hep böyle imrenir durursunuz.

Aynen kardeşim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...