Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

degere

Üye
arkadasım ben naptıysam olmadı bana özelden yardım edermısın ? edebilceksen ö.mesaj at yada msn ekle daha ıı olur degere @ windowslive.com

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ben naptıysam olmadı bana özelden yardım edermısın ? edebilceksen ö.mesaj at yada msn ekle daha ıı olur degere @ windowslive.com

Tekrar anlattıklarımı okuyun derim.bir yerde eksik yapıyorsunuz veya bilgisayar bilgisi iyi olan biriyle beraber yapın.Elimden geldiğince açık anlattım.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Teşekkürler İnşallah İşime Yarar :(

gfb_bora

gfb_bora

Üye
arkadaşlar phoenix yükledim.
5800 için rm-356 ema yükledim fakat bi türlü phoenix görmüyor bunu.bi türlü bulamadı.
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 böyle yapıyorum görmüyor bi yerde yanlışmı yapıyorum.Ölü yazılım atcam tel çalışmıyor şuanda.Yardım edin...

murat karabulut

Üye
6300 yazılım güncelledim dil ing oldu yardımlarınızı bekliyorum
s

Karargahx

Üye
bu yüklenen yazılımlar orginalmıdır ? t-mobil midir

JungeMan

Üye
Söylenenleri aynen yaptım ve oldu. Teşekkür ederim :)

zekirdek63

Üye
telefonumu yeni güncelledim ve ingilizce oldu. bu işlemin en başında tekrar güncellemem şart mı?

babaaamet

babaaamet

Üye
aa tolga kardeşim,çok güzel anlatmışsın,tşşkür ederim ancak (şimdi üstte flashing menusunden firmware update satırına tıkla.
burada product code satırı senin telefonunun türkçe dil kodu yazması lazım eger bos veya baska numara yazıyorsa ... kutucuguna tıkla .acılan pencerede detect product kutucugunda işaret varsa kaldır.
orada 0532545 gibi satırların yanında turkey ve senin telefonunun rengi olan rakamı sec.
ok tusuna bas.)bu anlattığın yere kadar herşey tamam.bundan sonraki adımlara geçebilmem için product code yazan yeri dolduracam fakat ''neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified.
only ''auto-detect'' will be available.''hatası alıyorum.bu uyarı penceresinin altındaki tamam kutucuğuna tıkladığımda açılan pencerede işaretleyebileceğim bir kutucuk veya seçenek yok.autodetect -detect products code automatically yazıyor.nerde bu kutucuk.bu adımdan sonra ne yapmamı tavsiye edersiniz?ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür eder,başarılar dilerim.

--------------- Ekleme ---------------

benimle aynı sıkıntıyı paylaşan bi arkadaş daha var sanırım.daha önce de cevap vermişsiniz ama o arkadaş da sorunu çözememiş.(yazılımı indirin,içindeki exe dosyasını çalıştırın.)demişsiniz ama hangi yazılımın içindeki hangi exe olduğunu belirtmemişsiniz.telefonum n85.navifirm ile indirdiğim ve belirttiğiniz klasöre kopyaladığım rm-333 içinde ne kadar exe dosyası varsa tıkladım.daha sonra phoenixi yeniden çalıştırdım ama değişen bişey olmadı maalesef.yardımınızı bekliyorum.teşekkür ederim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
aa tolga kardeşim,çok güzel anlatmışsın,tşşkür ederim ancak (şimdi üstte flashing menusunden firmware update satırına tıkla.
burada product code satırı senin telefonunun türkçe dil kodu yazması lazım eger bos veya baska numara yazıyorsa ... kutucuguna tıkla .acılan pencerede detect product kutucugunda işaret varsa kaldır.
orada 0532545 gibi satırların yanında turkey ve senin telefonunun rengi olan rakamı sec.
ok tusuna bas.)bu anlattığın yere kadar herşey tamam.bundan sonraki adımlara geçebilmem için product code yazan yeri dolduracam fakat ''neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified.
only ''auto-detect'' will be available.''hatası alıyorum.bu uyarı penceresinin altındaki tamam kutucuğuna tıkladığımda açılan pencerede işaretleyebileceğim bir kutucuk veya seçenek yok.autodetect -detect products code automatically yazıyor.nerde bu kutucuk.bu adımdan sonra ne yapmamı tavsiye edersiniz?ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür eder,başarılar dilerim.

benimle aynı sıkıntıyı paylaşan bi arkadaş daha var sanırım.daha önce de cevap vermişsiniz ama o arkadaş da sorunu çözememiş.(yazılımı indirin,içindeki exe dosyasını çalıştırın.)demişsiniz ama hangi yazılımın içindeki hangi exe olduğunu belirtmemişsiniz.telefonum n85.navifirm ile indirdiğim ve belirttiğiniz klasöre kopyaladığım rm-333 içinde ne kadar exe dosyası varsa tıkladım.daha sonra phoenixi yeniden çalıştırdım ama değişen bişey olmadı maalesef.yardımınızı bekliyorum.teşekkür ederim.
navifirm ile değil 1.sayfadaki verdiğim linkten indirip kurun

babaaamet

babaaamet

Üye
bütün işlemleri baştan tekrar yapmalı mıyım 1.sayfadaki exe i indirip yükledikten sonra.yoksa kaldığım yerden mi devam edeyim?

zekirdek63

Üye
Error loading component

HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

phoenix'i açınca bu uyarıyı alıyorum neden olabilir. tamam dediğim zaman da telefonu bulamıyor.

izmer

Üye
iyi aksamlar nokia c7 ye turkce dili yukleyemiyorum bu hatayi veriyor Cannot load, the product "RM-675" is not recognised.tesekkurler

hayal_dunyam

Üye
Karısık nasıl yapıcamı bılemıyorum

yunnus1980

yunnus1980

Üye
Bana bu hata geliyorPhoeixde Flashing/Firmware Uptade deyince

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bütün işlemleri baştan tekrar yapmalı mıyım 1.sayfadaki exe i indirip yükledikten sonra.yoksa kaldığım yerden mi devam edeyim?

evet telefonunuza ait yazılımı kurup phoenixi çalıştırın ve anlattıgım gibi devam edin.

Bana bu hata geliyorPhoeixde Flashing/Firmware Uptade deyince

telefona ait yazılımı phoenix göremiyor.telefonun RM yazılımını 1.sayfadan indirip terar kurun

Üst Alt