Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş %90 dan sonra hata verince bir süre hata raporuna rağmen arkada program çalışmaya devam eder düşüncesiyle hata raporuna "gönder" veya "gönderme" demedim. ama programda bir gelişme olmayınca "gönderme" deyip çıktım.. telefonu tekrar açtım.. bide ne göriyim dil seçeneklerinde türkçede var... seçerek açtım... . menüleri gezdim, bi sorun görünmüyor. umarım olmaz... teşekkür ederim...

güle güle kullanın diyelim.isterseniz format atabilirsiniz.

tolga72

tolga72

Üye
yazılım atarken yarıda hata verdi şu an telefon açılmıyor ne yapabilirim (N7O)

tolga72

tolga72

Üye
vesiyon yükleme yarıda kesilip hatalı bitince hard formatın faydası olabilrimi sence ?
hard format atmaya çalışmıştm yememişti
tekrar deneyecem... bakalım ne olacak

tolga72

tolga72

Üye
Hard format yemedi
ölü flash anlattığın gibi yapmaya çalıştım başaramadım
Telefonu bilgisayara takıp power tuşunu basılı tutunca usb aygıtı tanınamadı uyarısı veriyor.
Bilgisayar Usb aygıtını tanımasa bile ölü flash atılabilirmi ? 2 gündür uğraşıyorum yapamadım
ölü flash atıpta başaranların bilgisayarı telefonu tanıyabildiği için başarılı oluyorlar kanısı bende oluşmaya başladı.

Bilgisayar tanımasa bile ölü falsh ile sorunumun çözülenileceğine eminmisin. Eğer eminsen uğraşmaya devam etmem lazım
Falsh atmaya çalışırken telefonum Pc sutle ile bağlı değildi, Telefonumda yüklü olan flashtan daha düşük bir falsh atmaya çalışırken işlem yarıda kalmıştı. sence hata vermesinin sebebi ne olabilir düşük sürüm yüklemeye çalışmamdanmı? pc sutle ile bağlı olmamasındanmı hata verdi
bu bilgiler önemli her zaman lazım olabilr.
şimdidem telekkür ederim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Hard format yemedi
ölü flash anlattığın gibi yapmaya çalıştım başaramadım
Telefonu bilgisayara takıp power tuşunu basılı tutunca usb aygıtı tanınamadı uyarısı veriyor.
Bilgisayar Usb aygıtını tanımasa bile ölü flash atılabilirmi ? 2 gündür uğraşıyorum yapamadım
ölü flash atıpta başaranların bilgisayarı telefonu tanıyabildiği için başarılı oluyorlar kanısı bende oluşmaya başladı.

Bilgisayar tanımasa bile ölü falsh ile sorunumun çözülenileceğine eminmisin. Eğer eminsen uğraşmaya devam etmem lazım
Falsh atmaya çalışırken telefonum Pc sutle ile bağlı değildi, Telefonumda yüklü olan flashtan daha düşük bir falsh atmaya çalışırken işlem yarıda kalmıştı. sence hata vermesinin sebebi ne olabilir düşük sürüm yüklemeye çalışmamdanmı? pc sutle ile bağlı olmamasındanmı hata verdi
bu bilgiler önemli her zaman lazım olabilr.
şimdidem telekkür ederim

düsük sürüm atmaya calısmandan tekrar göçmeden önceki sürümü atacaksınız.zaten pc süit ile bağlı olmayacak pc suiti kapatın.

yeah_gs

Üye
arkdşm bn de sn yazlım yklü ancak ing bnu nasl trkçe yapıcam

tezcane72

Üye
aa-tolga
NERHABA HOCAM
BEN E 72 Yİ PATLATIM GALİBA
FLAŞ YÜKLEME SIRASINDA BAĞLANTI KOPTU DİYE BİR HATA VERDİ
BENDE PANİK YAPTIM VE KABLOYU ÇIKARDIM YENİDEN TAKTIM
ŞİMDİ CİHAZ HİÇ TEPKİ VERMİYOR NE YAPABİLİRİM
YARDIM ET LÜTFEN

tezcane72

Üye
aa-tolga

HOCAM
2 SATTİR DENİYORUM O YÖNTEMİ BAŞLIYOR FAKAT GENE TIKANIYOR PROBLEM NEREDE OLABİLİR
(The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.)

BU PROBİ VERİYOR GENE
YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM

--------------- Ekleme ---------------

aa-tolga

HOCAM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM
TEL. 0532 676 35 85
BANA Bİ ÇAĞRI ATABİLİRSEM BEN ARARIM SENİ YARDIMCI OLMAN İÇİN
YARDIMCI OLURSAN MİNETTAR OLURUM SANA
ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
aa-tolga

HOCAM
2 SATTİR DENİYORUM O YÖNTEMİ BAŞLIYOR FAKAT GENE TIKANIYOR PROBLEM NEREDE OLABİLİR
(The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.)

BU PROBİ VERİYOR GENE
YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM

--------------- Ekleme ---------------

aa-tolga

HOCAM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM
TEL. 0532 676 35 85
BANA Bİ ÇAĞRI ATABİLİRSEM BEN ARARIM SENİ YARDIMCI OLMAN İÇİN
YARDIMCI OLURSAN MİNETTAR OLURUM SANA
ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

ölü flash atarken pc suiti kapatarak deneyin.

barimud

Üye
HArfiyen uyguladım ve ... tataaaaaaa .. Çok teşekkürler açıklaman müthiş ..

Teşekkürler

miracburak

Üye
6700 s var bende ne yapmak gerekiyor

aydoganoglu

Üye
arkadaşım flashlar için çok çok teşekkür ederim :)

tolga72

tolga72

Üye
arkdşm bn de sn yazlım yklü ancak ing bnu nasl trkçe yapıcam

tekrar flash atacaksın. flash atarken Türkçe desteği olan bir prouct code seçeceksin
bir zamanlar benimde başıma gelmişti.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
evet tekrar dil kodu secerek phoenix ile yazılım atacaksınız.

ufukkufu

Üye
şimdiyekadar faydalndığım en güzel paylaşımdı. Çoooook teşekkürler.

reis07

Üye
nokia c3 rm 614 yokmu acaba arkadaslar bu yapamadim yardim ederseniz sevinirim tesekkurler

Üst Alt