selam öncelikle bende 5800 var ve son güncellemeyı yaptım tel arabistandan geldigi için dil secenegınde türkçe yok bunu nasıl duzeltebılrım oncekı sayfalara baktım ama göremedim ne yapmam gerekıyor turkceye cevırmek ıcın yardımcı olursanız sevınırm
(kardeş ben de nokia x6 16 gb siyah renk var. Daimarkadan aldım. nasıl yapmam gerekio
--------------- Ekleme ---------------
ben x6 olan programı bilgisayarıma indirdim
şimdi bunu bilgisayarda mı çalıştıracağım lütfen yardımnasıl bir yol izlemem gerekior
teşekkürler kardeşim![]()
anlatım çok güzel yapılmış.
bende 6730c Türkçe menü yapmıştım.
teşekkürler.
ya arkadaşlar ben update firmware seçtiğimde telefon bilgisi gelmiyor yardımcı olabilecek biri varmı bu menüye kadar herşey normal
arkadaşlar bende n97 ye RM-505_EMEA_21.0.045_v6.0_N97 bu versiyon dil paketini yuklemedim dosyayı kurulumunu yaptım pc ye ama herhangibir dosya exe felan cıkmadı sadece dosyalar cıktı bana yardımcı olabilirmisiz bundan sonra yapmam gereken nedir....
ya arkadaşlar ben update firmware seçtiğimde telefon bilgisi gelmiyor yardımcı olabilecek biri varmı bu menüye kadar herşey normal
kardes sana cok tesekkurler sayende bir cok arkadasimin telini turkce yaptim yanliz benim telimi yapmaya cekiniyorum telefonum n97 mini bir kere yaptim klavyenin tuslarinin yeri degisti tekrar orjinal haline getirttim simdi tekrar yuklemeye cekiniyorum ama diger butun telefonlarda basarili sonuclar aldim emegin icin tesekkurler
eline saglık cok guzel olmus
nokia c5 için türkçe paketi kolay yoldan yüklemenın bir yolu varsa ve yardım edebilirsenız sevinirim. hediye olarak yurtdısından aldım lakın tr dil yok