Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

Ke0ps

Üye
selam öncelikle bende 5800 var ve son güncellemeyı yaptım tel arabistandan geldigi için dil secenegınde türkçe yok bunu nasıl duzeltebılrım oncekı sayfalara baktım ama göremedim ne yapmam gerekıyor turkceye cevırmek ıcın yardımcı olursanız sevınırm

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar Bu 6500c Black(Siyah) İçin RM-265_0555780_09.45_007. Dil Ama Türkçe yok.Klasör Olarak Attım Rapide..Belki İşine Yarayan kardeşimiz Olur.Olurya Bazen Yazılım Atılırken Göçen Telefonda kullanılır..

rpr22

Üye
aa-tolga bana ulasmam ıcın bi adres bırakır mısın tam x6ya turkce flash yuklerken imaging files gelıo orda tıkanıp kalıyo ne yapmalıyım hata werıyor sonra

--------------- Ekleme ---------------

?????????????? kimse yok mu ==???????

Morcunn

Üye
kardeş ben de nokia x6 16 gb siyah renk var. Daimarkadan aldım. nasıl yapmam gerekio

ben x6 olan programı bilgisayarıma indirdim
şimdi bunu bilgisayarda mı çalıştıracağım lütfen yardım:( nasıl bir yol izlemem gerekior

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Kardeş İndirdiğin Yazılımı bilgisayara kur ve oradan da phoenix ile Yönergeleri takip ederek atmaya başla ve sabırla bekle.inşaallah Hayırlısı ile atarsın.olmazsa yine yaz .ayrıca detaylar ilk sayfada var...

selam öncelikle bende 5800 var ve son güncellemeyı yaptım tel arabistandan geldigi için dil secenegınde türkçe yok bunu nasıl duzeltebılrım oncekı sayfalara baktım ama göremedim ne yapmam gerekıyor turkceye cevırmek ıcın yardımcı olursanız sevınırm

Kardeş Bak bu Aşağıdaki linkte var ve hangisi ise onu indir ve kur.Hayırlı olsun Şimdiden

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlara-yeni-yazilim-yukleme-dil-kodu-problemi-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

Evet Arkadaşlar 6500c Son Versiyon....Birazdan Link Vereceğim İnşaallah Şuan yükleme Yapılıyor...

Morcunn

Üye
hala sizi bekliyorum acil cevap:((

sayın aa- tolga benim nokia x6 16 gb telefon var danimarkadan aldım türkçe dil yüklemem için mnasıl bir yol izlemem gerekio yardımcı olursan sevinirim.

phonex programını çalıştırmak istiyorum ama "ınstall a nokia dongle and ....." die bişi çıkıyo

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben de nokia x6 16 gb siyah renk var. Daimarkadan aldım. nasıl yapmam gerekio

ben x6 olan programı bilgisayarıma indirdim
şimdi bunu bilgisayarda mı çalıştıracağım lütfen yardım:( nasıl bir yol izlemem gerekior

x6 için olan exe dosyasını program kurar gibi kuracaksın.ardından phoenix programını 1.sayfada anlatıldıgı gibi calıstırıp usb kablosu ile telefonuna yazılımı yükleyeceksin...

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar Bendeki 6500c ye ne yaptıysam nafile bu konuda ki yardımlarınızı bekliyorum..Sorun Şu Aramaya Başlayınca kapanıyor.

şenko39

Üye
Teşekkürler Program Gayet Güzel Çalıştı Ve Sonunda Telefonum Türkçe Oldu..
Elinize Sağlık.

jeki01

jeki01

Üye
anlatım çok güzel yapılmış.
bende 6730c Türkçe menü yapmıştım.
teşekkürler.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler kardeşim :)

conconla

Üye
kardes sana cok tesekkurler sayende bir cok arkadasimin telini turkce yaptim yanliz benim telimi yapmaya cekiniyorum telefonum n97 mini bir kere yaptim klavyenin tuslarinin yeri degisti tekrar orjinal haline getirttim simdi tekrar yuklemeye cekiniyorum ama diger butun telefonlarda basarili sonuclar aldim emegin icin tesekkurler

alone_nail

Üye
eline saglık cok guzel olmus

kebele

Üye
arkadaşlar bende n97 ye RM-505_EMEA_21.0.045_v6.0_N97 bu versiyon dil paketini yuklemedim dosyayı kurulumunu yaptım pc ye ama herhangibir dosya exe felan cıkmadı sadece dosyalar cıktı bana yardımcı olabilirmisiz bundan sonra yapmam gereken nedir....

ertce37

Üye
nokia c5 için türkçe paketi kolay yoldan yüklemenın bir yolu varsa ve yardım edebilirsenız sevinirim. hediye olarak yurtdısından aldım lakın tr dil yok

ozturk1394

Üye
ya arkadaşlar ben update firmware seçtiğimde telefon bilgisi gelmiyor yardımcı olabilecek biri varmı bu menüye kadar herşey normal

bloodia

Üye
eski versiyonu yenisine yukseltmeden telefona eskinin dil paketini atsak olur mu? Aradaki fark nedir?

ya arkadaşlar ben update firmware seçtiğimde telefon bilgisi gelmiyor yardımcı olabilecek biri varmı bu menüye kadar herşey normal

PCsuite ile driverlari tanimasi gerekiyordu ilk taktiginda telefonu o kisim olmamis olabilir. Telefonu gormuyor olabilir program

arkadaşlar bende n97 ye RM-505_EMEA_21.0.045_v6.0_N97 bu versiyon dil paketini yuklemedim dosyayı kurulumunu yaptım pc ye ama herhangibir dosya exe felan cıkmadı sadece dosyalar cıktı bana yardımcı olabilirmisiz bundan sonra yapmam gereken nedir....

bendede n97 mini var. rm-555 versiyonuda 10.0.20
detayli olarak nasil yapmam gerektigini aciklar misin?
simdiden tesekkurler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

nokia ile ilgili programların hepsini 1.sayfada anlattıgım gibi your uninstaller programıyla silin ve yeniden bastan kurulum yapın...

kardes sana cok tesekkurler sayende bir cok arkadasimin telini turkce yaptim yanliz benim telimi yapmaya cekiniyorum telefonum n97 mini bir kere yaptim klavyenin tuslarinin yeri degisti tekrar orjinal haline getirttim simdi tekrar yuklemeye cekiniyorum ama diger butun telefonlarda basarili sonuclar aldim emegin icin tesekkurler

sağolun....evet N97 ler de tus takımlarında bazı sikayetler var ozaman türkiyeden alacaksınız veya ingilizce kullanacaksınız...

eline saglık cok guzel olmus

sağolun...

nokia c5 için türkçe paketi kolay yoldan yüklemenın bir yolu varsa ve yardım edebilirsenız sevinirim. hediye olarak yurtdısından aldım lakın tr dil yok

NOKIA C5 RM-645
0593675 TURKEY WHITE
0593725 TURKEY WM GREY
evet 1. sayfaya ekledim . buyrun...

ozturk1394

Üye
yapmadığım şey kalmadı youruninstaller ile de sildim hepsini yeniden kurdum fakat olmuyor product code kısmı boş kalıyor

Üst Alt