Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar bütün yolları denedim ama yine olmuyor yine olmuyor.kafada dişli kalmayacak galiba..

--------------- Ekleme ---------------

Tolga Abi ALLAH Razı Olsun Hard Format Atın Düzelir inşaallah demişsiniz .Ama Telefon Açılmıyor Sadece Nokia Yazısı Beliriyor ve birkaç saniye sonra tekrar kapanıyor.Bu durumda hard format nasıl atarım.Saygılar
sağolun...

yardımcı olabildikse ne mutlu bize

hard format atın ve tekrar yükleme yaparsanız olur...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selam dostum sanirim hallettim ama navifirmde son versiyon yok ozaman senin verdin linkden hallettim

güle güle kullanın...

N97 Mini nin versiyonu bende 10.0.20
Bu versiyondaiken dili atamazmiyim illaki 11.0.45 versiyonuna yukseltmem gerek.
Birde 10.0.20 icinde turkce paketler yer almakta.

evet 10.0.20eski versiyon, 11.0.045 yeni versiyon olduğu için yükleyebilirsiniz kolay gelsin.
1. sayfadaki anlatıma bakın...

Arkadaşlar bütün yolları denedim ama yine olmuyor yine olmuyor.kafada dişli kalmayacak galiba..

Tolga Abi ALLAH Razı Olsun Hard Format Atın Düzelir inşaallah demişsiniz .Ama Telefon Açılmıyor Sadece Nokia Yazısı Beliriyor ve birkaç saniye sonra tekrar kapanıyor.Bu durumda hard format nasıl atarım.Saygılar

6500 c java telefondur ve hard format sadece sybian telefonlara olur.

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar benim sorun halen devam ediyor.Yazılım Atarken telefon bir daha açılmadı ve açamadımda....Lütfen DESTEK

mka_bjk

Üye
Allah razı olsun sizden

dr_drano

Üye
üstadım göremedim mi bilemiyorum; benim N97 kodu 0576558 ; yardımcı olursan sevinirim

bariscan00

Üye
arkadaşlar ben telefonuma güncelleme yaptım fakat telefon ingilizce. türkçe olmuo. nası yapabilirm yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler. (Tlfn modeli = 5130 xpressmusic)

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Bariscan00 Kardeş sitede türkçe versiyonu var onu indir ve telefonuna yükle.Ama Daha önce indirdiğin RM-495 XXX bilgisayarına kurmalısın..Daha Sonrada yönergeleri takip et..Kolay Gelsin

cimkesh

Üye
Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the Product cannot be identified" uyarısı çıktı . Telefon 6220 Classic Nasıl Yapsam düzelir ?

gerek kalmadı hallettim ellerine sağlık kardş

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
üstadım göremedim mi bilemiyorum; benim N97 kodu 0576558 ; yardımcı olursan sevinirim

NOKIA N97 RM-505
0576357 EMEA NAVI TURKEY QW Black
0576458 EMEA NAVI TURKEY QW White
0589630 N97 Turkcell TR Black
0590202 N97 Turkcell TR White
0591090 N97 Turkey TR CV Black
0591091 N97 Turkey TR CV White

bu dil kodlarından birini secerek yükleyin...

Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the Product cannot be identified" uyarısı çıktı . Telefon 6220 Classic Nasıl Yapsam düzelir ?

gerek kalmadı hallettim ellerine sağlık kardş

güle güle kullanın.aldıgınız hata mesajı telefon yazılımını yüklemeden phoenixi calıstırıyorsunuz...

Arkadaşlar bütün yolları denedim ama yine olmuyor yine olmuyor.kafada dişli kalmayacak galiba...

NOKIA 6500 Classic RM-265
0548833 Euro-C Turkey Black
0551636 Euro-C Turkey Bronze
0560614 Euro-C Turkey Silver
0568645 Euro-C Turkey Pink

bu dil kodlarını yükleyerek sizde son versiyon 10.50 iken yani kapanmadan önce üzerine navifirmden 9.48 kurdunuz ise telefon göçmüştür .yani nokia telefonlara eski versiyon atılmaz .

yok 6.61 veya 9.45 veya daha alt versiyon veya aynı versiyon ise ve yazılım yükleyip bir daha acılmadıysa .ozaman telefonu yine baglayıp no connections secip open product kısmına tıklayarak telefonunuza ait RM -265 (telefonun batarya altında yazar) yazılımını secip ardından firmware update kısmını tıklayarak telefonun versiyon ve türkçe dil kodu astırını secerek refurbish ile tekrar yükleyin kolay gelsin...

bariscan00

Üye
Bariscan00 Kardeş sitede türkçe versiyonu var onu indir ve telefonuna yükle.Ama Daha önce indirdiğin RM-495 XXX bilgisayarına kurmalısın..Daha Sonrada yönergeleri takip et..Kolay Gelsin

indirdim onu ama onu bilgisayara nereye kurcam anlamdm. kurduktn sonra hata verio dp1.0 dp2.0 fln gibi bişiler diyo bana napcağımı anlamdım:vur

gkns_83

Üye
N86 telefonum var navi ile son 30.009 olan versiyonu indirdim navide indigo olmadığı çin turkey altında telefonumun product codunuda whit eyaptım adım adım konunda açıkladığın gibi update için phonexi açıyorum fakat telefonumu gördüğü halde v30 u görmüyor yandakı gozatma sekmesıne tıklayıncada dp1 ve dp2 bulunamadı yada ürün tanımlanamadı dıyor acaba böyle bir durumu tecrübe eden varmı bi yol gösterebilirmisiniz?(v21 sorunsuz yükleniyor ve pc suite de v30 görünüyor)

che72

Üye
Dostum çooooOOOOOOOKKKK teşekkürler beni büyük bi dertten kurtardın allah razı olsun

ben adımları bir e bir uyguladım hiç bi sorun yaşamadım arkadaş çok iyi anlatmış çok saol be kardeşş çok makbule geçti

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
SÜPERSİN KARDEŞŞ performans on numara dili de direk türkçe oldu coookkk teşekkür ederimm...

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Kardeş İndirdiğim Rm yi iki kez tıkla ve zaten kendisi kurulacağı klasöre gider.Daha sonrasında
ise sen pionex i açıp diğer yönergeleri takip edersin ve inşaallah yazılımını hatasız yüklersin...

indirdim onu ama onu bilgisayara nereye kurcam anlamdm. kurduktn sonra hata verio dp1.0 dp2.0 fln gibi bişiler diyo bana napcağımı anlamdım:vur

fnldstntn

Üye
Bu hatayi vermesi normalmi?

Bakarsaniz cok sevinirim...

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Evet Abiler Ben telefonu güncellerken bu hatayı veriyor..

Uploaded with

mexmet Kardeş Net Okunmuyor ama gördüğüm kadarı ile yanlış versiyon yada tam yolu doğru değil...

Bu hatayi vermesi normalmi?

Bakarsaniz cok sevinirim...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
N86 telefonum var navi ile son 30.009 olan versiyonu indirdim navide indigo olmadığı çin turkey altında telefonumun product codunuda whit eyaptım adım adım konunda açıkladığın gibi update için phonexi açıyorum fakat telefonumu gördüğü halde v30 u görmüyor yandakı gozatma sekmesıne tıklayıncada dp1 ve dp2 bulunamadı yada ürün tanımlanamadı dıyor acaba böyle bir durumu tecrübe eden varmı bi yol gösterebilirmisiniz?(v21 sorunsuz yükleniyor ve pc suite de v30 görünüyor)

telefona ait yazılımı RM kodlu olanı tekrar yükleyin derim eski versiyonu silin öyle yükleyin tabi...

SÜPERSİN KARDEŞŞ performans on numara dili de direk türkçe oldu coookkk teşekkür ederimm...

güle güle kullanın...

Dostum çooooOOOOOOOKKKK teşekkürler beni büyük bi dertten kurtardın allah razı olsun

ben adımları bir e bir uyguladım hiç bi sorun yaşamadım arkadaş çok iyi anlatmış çok saol be kardeşş çok makbule geçti

güle güle kullanın...

gkns_83

Üye
telefona ait yazılımı RM kodlu olanı tekrar yükleyin derim eski versiyonu silin öyle yükleyin tabi...

telefona ait yazılım dediğiniz güncelleme yazılımı sanırım v21 de exe uzantılı olarak gelıyor v30 da exe bulamadıgım ıcın navı ile tek tek indirip gerekli adresdeki dosyaya atıyorum. şimdi tüm nokia ile ilgili yaızlımları sıldım update konusundakı adımları tekrar yapıcam umarım olur.

rm*484 kodlu n86 v30 yazılımını indiriyorum naviylede indirdim phoenix lede ama ne yazıkki phoneix ürünümü bulduğu halde flashing seçeneğine tıkladığımda ürün kodumu görmüyor enteresan olan v21 ın exe sınden kurdugum zaman problem yok , v30 update yapanlar bu sürümü nerden indirdiniz acaba exe olarakmı indirdiniz? benim telefonadmı terslık var yoksa anlayamadım.

arkadaşlar sorunu çözdüm dp1 ve dp2 yok uyarısı alanlar olursa yardımcı olur belki. v21 exe yi kurduktan sonra rm-484 klasörü içindeki v21 e ait tüm dosyaları silip yerine v30 a ait olanları koydum ve yeni yazılımı gördü phoenix.

uguruysal66

Üye
teşekkürler

Üst Alt