Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

speedyx1

speedyx1

Üye
bu n 97 rm 505 icin iki parti birdenmi indirmemiz gerekiyo yok bir tanesi yetiyomu ozel msj pls

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
oncelıkle gunaydın; ben bu sabah 5800xm e yazılım guncellemesı yapmaya calıstım ancak yukarıda belırttıgınız gbı hata msjı geldı ardından pc ye reset attım aynı zamanda telde beyaz ekran gozukuodu bı 15 dkka kadar bekledım gıtmeyınce onada reset atıym dedım tel bıdaha acılmadı bu konuyla ilgili acıl yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum.. kolay gelsin..

hard format atın...

mr. black

Üye
rm kodunu telefonda buldum ama versiyon numarasını bulamadım yardım eder msnz şimdiden teşekkürrler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

mr. black

Üye
ya bulmuşumda bnmkinin versionu 12.0.026 arabistan versionu farketmemişim buna nasıl yükleyebilrim

Ysakay

Üye
rm-505 turkcell black 0589630 kodu yok navifirm de nerde bulucaz

ec1905

Üye
Tolga kardeşim ilk önce çalışmlarında başarılar benim elimde E71-1 RM 346 var
anladığım kadarıyla NAVİFİRM programıyla yazılımı indiripC:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\dizinde bir kasör yaratıp içine E71-1 var RM 346 ya uygun yazılımı atıyoruz sonra bunu sizin anlattınız biçimde telefona yazdırıyoruz. peki bu yapmadan önce Pc Suit filan yüklemem gerekecekmi(PC sute yüklemesek prolem çıkarmı.)Telefonu ilk kez usb kablo ile Pc ye bağlıyorsak telefona yada Pcye Usb sürücüsünü yüklememiz açısından Phoenixin hangi versiyonunu yüklemeliyim
yazılımı PCye aatıktan sora Phoenix te kurdun sora telefona hardformat atıpmı USB bağlantısı yapacağım yoksa direk yazılım atmaya geçebirmiyim. teşekkürler

askeroglu09

Üye
teşekkürler......

wizardofdevice

Üye
Tolga kardeşim ilk önce çalışmlarında başarılar benim elimde E71-1 RM 346 var
anladığım kadarıyla NAVİFİRM programıyla yazılımı indiripC:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\dizinde bir kasör yaratıp içine E71-1 var RM 346 ya uygun yazılımı atıyoruz sonra bunu sizin anlattınız biçimde telefona yazdırıyoruz. peki bu yapmadan önce Pc Suit filan yüklemem gerekecekmi(PC sute yüklemesek prolem çıkarmı.)Telefonu ilk kez usb kablo ile Pc ye bağlıyorsak telefona yada Pcye Usb sürücüsünü yüklememiz açısından Phoenixin hangi versiyonunu yüklemeliyim
yazılımı PCye aatıktan sora Phoenix te kurdun sora telefona hardformat atıpmı USB bağlantısı yapacağım yoksa direk yazılım atmaya geçebirmiyim. teşekkürler

Merhaba. Navifirm programına hiç gerek yok siz tam anlamıyla kulağınızı tersten tutmaya çalışıyorsunuz :evet: ilk sayfadaki programı indirip kurun ardından yine Tolga beyin verdiği rapid linklerinden e71 yazılımını indirin bu indirmiş olduğunuz yazılım zaten exe dosyasıdır bunu da kurun ardından phoneix programı zaten otomatik olarak yazılımı buluyor ve sizde sadece 5 dakika da yüklüyorsunuz. Nokia PC Suite programına gerek yok hatta ilk sayfayı okursanız yüklüyse kaldırmanız gerekiyor ben şahsen 4 aydır bu şekilde kullanıyorum belki 30 kere yazılım attım ve hiçbirinde sıkıntı yaşamadım şakır şakır çalışıyor.

yufrii

Üye
ılgın ıcın tesekkur ederım ama acılmayan telefona nasıl hard format atabılırım onuda soylermısınız?

35uc947

Üye
arkadaşlar bende 6233 var güncelleme yaparken kabloyu çıkardım telefon hiç açılmıyor. sitede söylenenlerin hepsini yaptım pc suıtı sildim phoenıx kurdum pc suıtı yeniden kurdum RM-145 i indirip kurdum ama genede phoenıx çalıştırıyorum açma kapama düğmesine bas diyor basıyorum ERROR: Failed to set phone to flashmode böyle hata veriyor yardımcı olacak varmı???

mr. black

Üye
bmn n97 versionu 12.0.026 ilk sayfada verilen dilleri yüklemek için ne yapmam lzm

nortech

Üye
slm arkadaşlar bende N73me var.ben ona bu yöntemle versiyon atmaya çalıştım ama olmadı.Bilgisayar windows 7 kurulu dosyaları indirdim kurdum denilenleri yaptım.Telefon RM-133 model:N73-1 YAZIYOR yazılımı atmaya çalışırken bana şu uyarıyı verdi (
Getting list of files to be flashed failed:0x84210006(-2078212090)-Firmware:Error in file operation:0x80070017-reading file’c’for CRC-32 calculation failed) bu ne demek bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum saygılar.

zidane35

Üye
bılgısayarım wındows xp profesyoneldı,format attım wın7 ye gectım nokıanın cd sındekı programları yukledım(ovı,maps...)ve bılgısaramın on taraftakı usb ye taktım telefonu.uptade yapmaya calıstım nokıa n86 nın yenı versıyonu cıktıgı halde telefondakısurumu yenıden yukle yazıyodu ve mtp usb hatası gıbı bıseyler yazıyo aygıt yuklenemedı dıye hata verıyodu.sonra telefonu kasanın arkasındakı usb portuna taktım telefonun yazılmı yuklendı ama halen aynı versıyonu yukleme hatası verıyordu.bırde phoenıx ı deneyeyım dedım.phoenix ın son versıyounu kurdum.telefonumun son cıkan product kodunu buldum ve burda yazılanlaı yaptım.ılk basta bıyerde hata verır gıbı oldu ama duzeldı sonra.ve telefonumu 30.009 versıyonunu yukledım.hersey ıcın tesekkurler.

aldn89

Üye
arkadaşlar 6233 e nasııl flash atacağğıımıı basit bi sekilde anlatirmisiniz programlari sıırasi ile kurdum programıı çalistirdim kabloyu telefona taktim bekliyorum ne yapacagim 1-2-3 diye sirali bi sekilde yazarmisiniz bi aksilik yasamamak icin simdiden tesekkürler.

aysin32

Üye
nokia x6 türkce dil yükleme icin acil yardim

emrullahcaglar

emrullahcaglar

Üye
kardeş 6220c nin en güncel flası bu mu acil gerek yardımcı olursan

ec1905

Üye
Merhaba. Navifirm programına hiç gerek yok siz tam anlamıyla kulağınızı tersten tutmaya çalışıyorsunuz :evet: ilk sayfadaki programı indirip kurun ardından yine Tolga beyin verdiği rapid linklerinden e71 yazılımını indirin bu indirmiş olduğunuz yazılım zaten exe dosyasıdır bunu da kurun ardından phoneix programı zaten otomatik olarak yazılımı buluyor ve sizde sadece 5 dakika da yüklüyorsunuz. Nokia PC Suite programına gerek yok hatta ilk sayfayı okursanız yüklüyse kaldırmanız gerekiyor ben şahsen 4 aydır bu şekilde kullanıyorum belki 30 kere yazılım attım ve hiçbirinde sıkıntı yaşamadım şakır şakır çalışıyor.

Arkadaş ilk önce teşekkür ederim katkın için exe sdosyasını normal herhangi bir program kurar gibimi kuracağım bilgisayara yoksa sadece phoneix programıC:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ İÇİNE KLASÖR OLARAK(örn:RM-XXX klasörExe dosyası olarak buraya koysak nası lolur
yeterli diyosunuz yani bide şu var USB kablo ile telefonu bağladım zaman telefonda bişeyler çıarsa evet diyip kabulmü edeeceğim phoneix programnı hangi versiyonu kullandınız
telefona yazılım yüklerken telefo açıkmı olmalı yoksa kapalımı

xxtantanaxx

Üye
sağolasın çok işime yaradı iyi forumlar teşekkürü yolladım

35uc947

Üye
6233 için tarif verecek bir bilgili yokmu arkadaşlar? :blush::blush::blush:

Üst Alt