Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

o-varli

Üye
tolga lütfen cevap eğer ben deadflash dediğin gibi navifirmden en son versiyonu çekip atarsam (en alttaki en son dimi yanılmıyorum) başka bir sorun olur mu acaba lütfen bilen arkadaşlardan da cevap bekliyorum
acaba dead flash nasıl atılıyor lütfen tarif edebilirmisni sorun var arkadaşlar phoenixle yazılım atim dedim atmasaymışım keşke telefonum nokia 6680 yazılım yüklemeden önceki versiyonu 5.04.7 idi ama bende üst versiyon sanıp 5.04.40 ı yükledim ve tel açılmıyor ekrana nokia yazısı gelip gidiyor hala çözüm bulamadım özellikle imei numarası denen olayı merak ediyorum arkadaşlar acaba değişmişmidr mesela ben flaş atmayı başarsam olsa çalışsa bu numara yüzünden şebeke yok problemleri falan yaşarmıyım yada flaşa zarar vermeden bu işlemi bşarsam dil veya herhangi karşıma çıkacak sorunları veya çözümleri söyleyebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler çok para vermek istemiyorum zaten yok gerçekten eğer şu anki budurum nokia yazısının gidip geldiği durum için çözüm 20-30tlyi geçmiyecek bişeyse hiç riske girmiyim yaptırim hemen valla allah korusun daha fazla zarar vermek istemem birde dead flash phoenixle mi atıcam yada hangi program yardımıyla atıcam aklım karman çorman oldu forumlarda biraz aradım aa-tolga keşke ilk sayfada yeni versiyonu koysaydın bende bu acemilikle onu yüklemeyecektim forumlarda eski versiyon yüklenince böyle olduğuna dair msjlar var neyse bunda sonrası çok daha önemli tüm tavisyelere açığım arkadaşlar lütfen çözüm
dead flash nasıl atılıyor denedim ama olmuyor bunu diyor ERROR: Failed to set phone to flashmode

ayfafur4

Üye
tolga kardeş lüütfen yardım Nokia E72 yi ilk aldığımda şarjı çok iyi gidiyordu 4 gün civarında fakat program yukledikten sonra şarjı göstermesine ragmen 2 günde cubuklar dolu gösterdiği zaman birden cubuklar 1 e düşüyor şarjı bitiyor bu nedendir acaba

aliihsan_3

Üye
sagol tolga kardeşim konumla ılgılendıgın ıcınn

o-varli

Üye
tolga teşekkürler sayende telefonum bozuldu okadar masraf çıktı şimdi
bozuldu şerfsz tolga yüzünden şimdi boşu boşuna 40tl civarında para gitcek ilk sayfada bari msjını editleyin başkalarının telefonuna zarar gelmesin para tabi helal yollardan okadar kolay kazanılan birşey değil

tzutzu

tzutzu

Üye
Ya arkadasim iyi hosta sen bu dosyalari koymussun indirdik hic bi ise yaramiyo dosyayi bu sekildemi atcaz telefona ki imkansiz !!! bi resimli anlatim koysaydinda seni tsk yagmuruna bogsaydik !!!

Please...

caratash

Üye
kardeş beceremedim sürekli aynı hatayı veriyo deliriceemm!!?

--------------- Ekleme ---------------

your uninstaller programının unu bul.yükle.sonrma phoenix programını ve phoexnixin uninstall patchini your uninstaller la kaldır.pc i resle.phoenix i kur.uninstall pactihin i yukleme.işin bittikten sonra uninstall patcını yukle.phoenixi sil :oke:

beceremedim kardeş aynı hatayı veriiyo yardımmm?

pasa_1

Üye
sağolun...güle güle kullanın...

hard format atın ve yeniden yükleyin...

o zaman ölü flash atın ...

usdat bu olu flash nasil atiliyo tarif edermisin sana zahmet hoca
n96 guncelleme yaparken kapandi acilmiyo pc gormuyo hic bise atamiyom internette bulamiyon ne yapmam gerek calismasi icin lutfen acil yardim usdat :vur

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
usdat bu olu flash nasil atiliyo tarif edermisin sana zahmet hoca
n96 guncelleme yaparken kapandi acilmiyo pc gormuyo hic bise atamiyom internette bulamiyon ne yapmam gerek calismasi icin lutfen acil yardim usdat :vur

telefonu usb kablosuyla bağlayın.phoenix actınız.manage connections dan.no connections secip aply deyin.
open product diyerek telefonunuza ait RM-*** yazılımını secin .altta sectiğiniz RM-*** yazılımı yazar.Sonra flashin menusunden firmware update e basıyoruz.product code ... kutucugundan dil kodunu seciyoruz.dead usb flashing kutucugunu işaretliyoruz.bu yüklediğiniz versiyon telefonun göçmeden önceki versiyonla aynı olsun.Refurbish e tıklayarak işlem sonuna kadar bekliyoruz.kolay gelsin...

tolga teşekkürler sayende telefonum bozuldu okadar masraf çıktı şimdi
bozuldu şerfsz tolga yüzünden şimdi boşu boşuna 40tl civarında para gitcek ilk sayfada bari msjını editleyin başkalarının telefonuna zarar gelmesin para tabi helal yollardan okadar kolay kazanılan birşey değil

El insaf bu kadar adam yapmış problem yokta sen yapamadın diye hemen kızıyorsun.
Herkez her işi yapabilecek kabiliyette diye birsey yok...

tolga kardeş lüütfen yardım Nokia E72 yi ilk aldığımda şarjı çok iyi gidiyordu 4 gün civarında fakat program yukledikten sonra şarjı göstermesine ragmen 2 günde cubuklar dolu gösterdiği zaman birden cubuklar 1 e düşüyor şarjı bitiyor bu nedendir acaba

hard format atın...

slm5288

Üye
sayın aa-tolga
arkadaşım,katkılarına tesekkur ederim.bendeki hataya yardımcı olursan memnun olurum.The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect. diye bir uyarı çıkıyor. ayrıca flash dosyasını işaretliyecegim kutucuk işaretlemeye imkan vermiyor.anladıgım kdarıyla yukleyecek flash dosyasını göremiyor. söylediklerinin hepsini yaptım.tesekkur ederim.cihazım 6120c RM-243

o-varli

Üye
kabiliyetle alakası yok yazdıuklarımın tamamını oku sen yanlış eski yazılım versiyonunu koyupta boşboş yorumlar yapma kabiliyet ayrı birşey acemilik ayrı birşey yanlış yönlendirilmek ayrı birşey senin gibileri anasının karnından çıktığı gibi bilmediğine göre bizde bilmiyorduk bukadar kişi yapmış diyorsun ama bak mesela yukarıdaki msjda bile hata verdiğini söyleyen biri var neden çünkü yanlış yazılımı atmaya çalışıyor neden çünkü yönlendirme tam değil çelişkiye düşürecek yönler var ayrıca okadar kişi yapmış diyorsun ama sayfaları gezince bir okadarda hata yapan var tek ben hata yapmadım işine gelenlere cevap yaz gelemeyenlere yazma senin yaptığın bu zaten sayfa 223ten beri yazdıklarıma yeni cevap verdin neden çünkü yazdıklarımı geçtin görmemezlikten geldin kendi kabiliyetin olmamasından birşeylere kasarak kendini adapte etmeye çalışmandan belli yazmadın hala görmezden geldin çünkü hatanı açıkladığım halde hala kabul etmiyorsun moderatör arkadaşlardan rica ediyorum senin konunu düzeltene kadar çöpe koysunlar benim gibi birçok kişide zarar görücek bu arada sayfa 223ten itibaren yazdıklarımı oku ne dediğimi anlarsın

by_hazinson

Üye
kardeş bende 5130 var ve telefonda şuan son sürüm yani 7.95 yüklü senin burada verdiğin ise 7.91. benim acilen güncelleme yapmam lazım. acaba elinde 7.95 güncelleme dosyası var mı yada bunu nereden bulabilirim ?

pasa_1

Üye
aa-tolga EFE cok cok tesekkur ederim sayende tlfn ayaga kaldirdim ALLAH razi olsun sen ve butun emek harcayanlardan ayaginiza tas degmesin

isminazaksu

Üye
tesekkurler

badboyzzz

Üye
RM-555_EMEA_11.0.102 sürümünde 0585088 nolu yani TR yazılımı yükledim ancak bunu 11.0.45 sürümüne geri döndürmek 0592881 nolu UK Cherry Black yazılımı yüklemek istiyorum ama nokia updater son versiyon 11.0.102 yüklü diyor 11.0.45 dönmeme izin vermiyor! Phoenix ile denedim oda hata veriyor!

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

Yani dead modta bile denedim yine aynı hatayı veriyorum.Benim istediğim orjinal v11.0.45 - 0592881 nolu UK Cherry Black yazılımına dönmek istiyorum ama NASIL ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
RM-555_EMEA_11.0.102 sürümünde 0585088 nolu yani TR yazılımı yükledim ancak bunu 11.0.45 sürümüne geri döndürmek 0592881 nolu UK Cherry Black yazılımı yüklemek istiyorum ama nokia updater son versiyon 11.0.102 yüklü diyor 11.0.45 dönmeme izin vermiyor! Phoenix ile denedim oda hata veriyor!

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

Yani dead modta bile denedim yine aynı hatayı veriyorum.Benim istediğim orjinal v11.0.45 - 0592881 nolu UK Cherry Black yazılımına dönmek istiyorum ama NASIL ?

eski versiyona dönemezsiniz.yeni yazılımın cıkmasını bekleyin veya aynı yazılımı tekrar yükleyin...

kabiliyetle alakası yok yazdıuklarımın tamamını oku sen yanlış eski yazılım versiyonunu koyupta boşboş yorumlar yapma kabiliyet ayrı birşey acemilik ayrı birşey yanlış yönlendirilmek ayrı birşey senin gibileri anasının karnından çıktığı gibi bilmediğine göre bizde bilmiyorduk bukadar kişi yapmış diyorsun ama bak mesela yukarıdaki msjda bile hata verdiğini söyleyen biri var neden çünkü yanlış yazılımı atmaya çalışıyor neden çünkü yönlendirme tam değil çelişkiye düşürecek yönler var ayrıca okadar kişi yapmış diyorsun ama sayfaları gezince bir okadarda hata yapan var tek ben hata yapmadım işine gelenlere cevap yaz gelemeyenlere yazma senin yaptığın bu zaten sayfa 223ten beri yazdıklarıma yeni cevap verdin neden çünkü yazdıklarımı geçtin görmemezlikten geldin kendi kabiliyetin olmamasından birşeylere kasarak kendini adapte etmeye çalışmandan belli yazmadın hala görmezden geldin çünkü hatanı açıkladığım halde hala kabul etmiyorsun moderatör arkadaşlardan rica ediyorum senin konunu düzeltene kadar çöpe koysunlar benim gibi birçok kişide zarar görücek bu arada sayfa 223ten itibaren yazdıklarımı oku ne dediğimi anlarsın

:bann:türkçe dil kodunu secmeden yüklersen benim kabahatim ne ,eger türkçe dil kodu yoksa zaten navifirm programınıda koydum oradan yükle ve indir.Biz kimseye zorla birsey yükletmiyoruz.buradan bir menfaatimizde yok.elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz...
sizin telefonun eger black ise son versiyonu budur ve zaten navifirmdede var .
Latest available software for Nokia 6680, product code 0530911
Version: 5.04.07
Compare numbers

aa-tolga EFE cok cok tesekkur ederim sayende tlfn ayaga kaldirdim ALLAH razi olsun sen ve butun emek harcayanlardan ayaginiza tas degmesin

sağolun ...güle güle kullanın...

5300 rm 146 yardimci olursan sewinirim

navifirm ile indirin...

Alyy123

Üye
Selamün Aleyküm Hocam. Babama Amerikadan N86 8mp aldım telefon rm-485 21.006 babam telefonu ingilizce kullanamayacağı için türkçe yüklemek istiyorum ancak verdiğin linklerde 484 var bunu yüklesem problem olur diye düşünyorum senin bu konuda ki düşüncen nedir??

speedyx1

speedyx1

Üye
bir aydir nss deniyorum olmuyo buda olmasa artik telefonu kiracam karar verdim n 97 zaten fabrika cikis hatali surekli problem cikariyo emegine saglik

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bir aydir nss deniyorum olmuyo buda olmasa artik telefonu kiracam karar verdim n 97 zaten fabrika cikis hatali surekli problem cikariyo emegine saglik

yok bunula olur son yazılı mı türkçe dil kodun u secerek yükleyin benim diğer konularımada bakabilirsiniz.kolay gelsin...

Selamün Aleyküm Hocam. Babama Amerikadan N86 8mp aldım telefon rm-485 21.006 babam telefonu ingilizce kullanamayacağı için türkçe yüklemek istiyorum ancak verdiğin linklerde 484 var bunu yüklesem problem olur diye düşünyorum senin bu konuda ki düşüncen nedir??

evet telefonunuza RM 484 21.006 versiyonu veya daha üstü türkçe olan dil kodunu secerek telefona yazılımı verecegim linkteki sekilde yükleyeceksiniz.tarafımdan da denenmştir...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html
kolay gelsin...

yufrii

Üye
oncelıkle gunaydın; ben bu sabah 5800xm e yazılım guncellemesı yapmaya calıstım ancak yukarıda belırttıgınız gbı hata msjı geldı ardından pc ye reset attım aynı zamanda telde beyaz ekran gozukuodu bı 15 dkka kadar bekledım gıtmeyınce onada reset atıym dedım tel bıdaha acılmadı bu konuyla ilgili acıl yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum.. kolay gelsin..

Üst Alt