Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

pnz58

Üye
Selamlar 5800 xm red bugün v40 güncellemesi yapmayı başardım teşekkürler .Emeğinize sağlık

muzip28

Üye
linkler çalışmıor

yarisarhos

Üye
nokia 6230i telefonu nun formatı nasıl yapılır? cevaplarsanız teşekkürler.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar 5800 xm red bugün v40 güncellemesi yapmayı başardım teşekkürler .Emeğinize sağlık

güle güle kullanın...

--------------- Ekleme ---------------

linkler çalışmıor

hepsi çalısıyor tekrar deneyin...

nokia 6230i telefonu nun formatı nasıl yapılır? cevaplarsanız teşekkürler.

symbian olmadığı için sadece fabrika ayarlarına dönersiniz.

yarisarhos

Üye
İlk önce hızlı bi şekilde cevap verdiğinğiz için çok çok tşk. ederim. Ama 6230i telefonunda fabrika ayarlarına geri dönersem içerisindeki hangi bilgiler silinir(oyunlarda silinirmi?),birde bluetooth üzerinden yazılımı yükleyebilirmiyim. şimdide tşk.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Tolga Kardeş İndirme Hızı Tam Anlamadım Yarı Hızdamı Tam Hızmadı İndiriyor Bende 4 mbit 400 den aşağı inmiyor ayrıca direkt link her gün yenileniyor indirme hızın ne?

dehşet_mvlt

Üye
saol birader işe yarıyo emeğine sağlık

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

lordoftheank

Üye
birader ben hafıza kartı yoluylada türkçeleştirme işlemini yapabilirmiyim.. çünkü benm usb girişi sorunlu...programı hafıza kartına yüklesem olurmu yani?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

acd_80

Üye
sayın aa-tolga bey öncelikle tüm siteye destek verdiğiniz için tşk ederim. benim sorunum şöyle
N97 V 12.0.024 önceli yazılılarınızıda okuyarak telefonuma format atmayı denedim. phoneix kurdum pc suit'i tam tarif ettiğiniz gibi kurdum RM-505_EMEA_21.0.045_v6.0_N97 yazılımı kurdum. dediğiniz önergeler ile phoneix programını çalıştırdım ve firmware update yaptım diğer söylediklerini uygulayarak uygun kodu ve rengi seçtim. flas atılmaya başladı ancak çok kısa süre sonra
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...
Loading secondary boot code: 15232 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 2749425 bytes
Error Sending USB message to Secondary boot: 0x56
Failure flashing Update server: 0x84009427
Error sending Update Server binary data to Secondary Boot Server, 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode

böyle hata mesajı verdi. bende tekrardan har format atarak yazılımı tekrardan kurarak tüm programlarla birlikte tekrar denedim ama yine aynı hatayı verdi. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla iyi geceler.

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware updating failed. Error 0x8401F16E - Flash: Failed to load update server.

sonra bu hatayı verdi ne yapmam lazım sayın aa-tolga bey .....

ahmed32

Üye
iyigünler e66 için phoenix bağlaniyor firmware kısmını açtığımda product code göstermiyor dp1-dp2 not found şeklinde bir uyarı alıyorum navifirm le indiripde products dosyasının içine attım yine olmadı... yardımlarınızı bekliyorum

[/URL][/IMG]

ayfafur4

Üye
nokia e72 rm-530 turkey flasg ubdate yaparken bu hata mesajını verdi ne yapmam lazım acaba
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone information from Update Server
All operations completed
Product flashing failed.

telefon artık açmıyor flashı uçtu galiba şimdi ne yapmam lazım

karahanlı

Üye
tesekkurler sayende N 73 telefonumu turkce yapabildim super bir paylasim ayrintili anlattigin icinde tesekkurler

acd_80

Üye
sayın aa-tolga bey öncelikle tüm siteye destek verdiğiniz için tşk ederim. benim sorunum şöyle
N97 V 12.0.024 önceli yazılılarınızıda okuyarak telefonuma format atmayı denedim. phoneix kurdum pc suit'i tam tarif ettiğiniz gibi kurdum RM-505_EMEA_21.0.045_v6.0_N97 yazılımı kurdum. dediğiniz önergeler ile phoneix programını çalıştırdım ve firmware update yaptım diğer söylediklerini uygulayarak uygun kodu ve rengi seçtim. flas atılmaya başladı ancak çok kısa süre sonra
Flashing started
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Secondary boot loaded

böyle hata mesajı verdi. bende tekrardan har format atarak yazılımı tekrardan kurarak tüm programlarla birlikte tekrar denedim ama yine aynı hatayı verdi. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla iyi geceler.

Firmware updating failed. Error 0x8401F16E - Flash: Failed to load update server.

,

SAYIN TOLGA BEY LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ. KAFAYI YEDİM. RİCA EDİYORUM MSJIMA CEVAP VERİN NE YAPMAM LAZIM. DÜN GECEDEN BERİ TELEFONU SOFT HARD FORMAT ATMAKTAN BIKTIM. PROGRAMLARI SİLDİM TEKRAR KURDUM NE İSTEDİYSENİZ YAPTIM AMA YİNE YUKARIDA BAHSETTİĞİM HATAYI VERİYOR. HATTA V20.0.019 BİLE KURMAYI DENEDİM ONDA BİLE AYNI HATAYI VERDİM HOCAM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Flashing started
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Secondary boot loaded

,

SAYIN TOLGA BEY LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ. KAFAYI YEDİM. RİCA EDİYORUM MSJIMA CEVAP VERİN NE YAPMAM LAZIM. DÜN GECEDEN BERİ TELEFONU SOFT HARD FORMAT ATMAKTAN BIKTIM. PROGRAMLARI SİLDİM TEKRAR KURDUM NE İSTEDİYSENİZ YAPTIM AMA YİNE YUKARIDA BAHSETTİĞİM HATAYI VERİYOR. HATTA V20.0.019 BİLE KURMAYI DENEDİM ONDA BİLE AYNI HATAYI VERDİM HOCAM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ

telefonunuzu fabrika ayarlarına geri dön diyerek.orjinal ayarlarına dönün .ardından telefonu pc suit modunda bağlayın ve pcsuit programını çalıştırın.Yardım menüsünden pc suit eklentilerini telefonunuzda güncelleyin.sonra telefonu depolama modunda bağlayın tüm driverları yükleyince ,tekrar pcsuit modunda bağlayın.pcsuit düzgün çalışmayabilir gibi mesaj yazarsa driverları eksik yüklenmiştir.bu hatayı vermezse phoenix programını çalıştırın.ve anlattığın gibi usb bağlantısı secip scan product diyoruz .ardından firmware update menusunden dil kodunu secerek refurbish ile yüklemeyi tamamlıyoruz.yine aynı hatayı verirse tüm pc suit vs programlarını kaldırıp yeniden kurun derim.

nokia e72 rm-530 turkey flasg ubdate yaparken bu hata mesajını verdi ne yapmam lazım acaba
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone information from Update Server
All operations completed
Product flashing failed.

telefon artık açmıyor flashı uçtu galiba şimdi ne yapmam lazım
buraya bakın...
http://www.maxicep.com/symbian-dest...an-nasil-format-ve-yazilim-atilir-297391.html

iyigünler e66 için phoenix bağlaniyor firmware kısmını açtığımda product code göstermiyor dp1-dp2 not found şeklinde bir uyarı alıyorum navifirm le indiripde products dosyasının içine attım yine olmadı... yardımlarınızı bekliyorum

[/URL][/IMG]

RM yazılımınız farklı olmalı yani yüklediğinizle sizin telefonunuzn rm kadu aynı değil

acd_80

Üye
telefonunuzu fabrika ayarlarına geri dön diyerek.orjinal ayarlarına dönün .ardından telefonu pc suit modunda bağlayın ve pcsuit programını çalıştırın.Yardım menüsünden pc suit eklentilerini telefonunuzda güncelleyin.sonra telefonu depolama modunda bağlayın tüm driverları yükleyince ,tekrar pcsuit modunda bağlayın.pcsuit düzgün çalışmayabilir gibi mesaj yazarsa driverları eksik yüklenmiştir.bu hatayı vermezse phoenix programını çalıştırın.ve anlattığın gibi usb bağlantısı secip scan product diyoruz .ardından firmware update menusunden dil kodunu secerek refurbish ile yüklemeyi tamamlıyoruz.yine aynı hatayı verirse tüm pc suit vs programlarını kaldırıp yeniden kurun derim.

HOCAM DEDİKLERİNİ AYNEN UYGULADIM AMA AYNI HATAYI VERDİ HOCAM. 5 KEZ TÜM PROGRAMLARI KALDIRIP YENİDEN KURDUM AMA OLMADI HOCAM...

zazazaxD

Üye
bana da yarımcı olabilkirmisiniz :S ben n73 telefona yazılım güncelleitrmesi yapıodum bi şekilde bağlantı koptu.Sonra pili çıkardm vs taktım güncelleşitrme devame der gibi oıldu ama gene yarım kaldı.Ve snra tel açılmadı ve sonra gooleden araştırtıkenbu konuyu buLdum ve yönergeleri tek tek yerine getirmeye başladım. Öncelikle şu phoneixden başlayalım ben programı indirdim ama kuramıyorum hata evriyor.Ne yapamam gerekiyor baska da phoneix bualamdm lütfen yarımcı olun :S:S

acd_80

Üye

HOCAM DEDİKLERİNİ AYNEN UYGULADIM AMA AYNI HATAYI VERDİ. 5 KEZ TÜM PROGRAMLARI KALDIRIP YENİDEN KURDUM AMA OLMADI HOCAM...

tolga bey yardımlarınızı bekliyorum lütfennnnnnnnnnnnnn.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

exorcis

Üye
iyi günler arkadaşlar ben arabistandan nokia 2700 aldım bunu nasıl türkçe dil seçeneği yüklerim yardım ederseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt