muratsim67
Üye
rm yazılımını yüklememişsiniz.
Iyide pcye yukledim ama birsuru bin dosyasi var rm yazilimi dediginiz ilk sayfada verilenler degilmi.
rm yazılımını yüklememişsiniz.
kardeş sen hangi telefonu kullanıyorsun?
herkese merhaba
1,5 ay önce Dubaiden kahverengi e 72 almıştım. 023.002 sürümü olduğu için türkçe dil paketi henüz mevcut değil. çıkmasını bekliyorum. telefonu ingilizce kullanıyorum.ingilizceden sıkıldım. telefonumu türkçe yapmak istiyorum. ilk zamanlar götürdüğüm bir telefoncu, telefonu degrade ederek yani bir alt sürümü yükleyerek türkçe yapabileceğini söylemişti.
-eğer telefon 022.007 ye degrade edilirse bir şey kaybedermiyim yada fark ne olur ?
-daha sonra 23.002 ye tekrar yükseltebilirmiyim ?
- 23.002 nin türkçe dil paketi ne zaman çıkar fikri olan var mı ?
yardımlarınız için teşekkürler
coook teşekkür ederim 5800 telefonum vardı yurt dısından almıstım dediklerinizi yaptım ve oplduuu boncuk bulsam bukadar sevinirdim 50 tl istiyorlar dil degiştirmek için tesekkurler
Iyide pcye yukledim ama birsuru bin dosyasi var rm yazilimi dediginiz ilk sayfada verilenler degilmi.
herkese merhaba
1,5 ay önce Dubaiden kahverengi e 72 almıştım. 023.002 sürümü olduğu için türkçe dil paketi henüz mevcut değil. çıkmasını bekliyorum. telefonu ingilizce kullanıyorum.ingilizceden sıkıldım. telefonumu türkçe yapmak istiyorum. ilk zamanlar götürdüğüm bir telefoncu, telefonu degrade ederek yani bir alt sürümü yükleyerek türkçe yapabileceğini söylemişti.
-eğer telefon 022.007 ye degrade edilirse bir şey kaybedermiyim yada fark ne olur ?
-daha sonra 23.002 ye tekrar yükseltebilirmiyim ?
- 23.002 nin türkçe dil paketi ne zaman çıkar fikri olan var mı ?
yardımlarınız için teşekkürler
kardeş eline emeğine anlatımına sağlık sağol
arkadaşlar bu yararlı bilgileriniz için çok teşekkürler ...
tel n97 mini...rm-555 i indirdim ve phoenix teki bütün yönergeleri yaptım bi yere geldim ve gerisini halledemiyorum..bi yardım ederseniz sevinirim...firmware updatede görmüyor ve şu iletiyi veriyor..''neither dp1.o nor dp2.0 was found for the product cannot be identified''bundan sonrası için yardım lütfen
alıntı mı yapmışsın kendinmii yazmışsın bilmiyorum ama programı indirdikten sonra anlatımını oıkumaya başlayınca programları kaldırıp sildim bu sayfayıda kapattım yer iimine eklediğim için tekrar gördüm yazma sebebimde bu ihtiyaç hissettim berbatsın paylaştığın konunun ne olduğu hakkında fikrin olmadığını düş. insan biraz özenirde yapar aynı metin tam 3 kere okuttun

n 97 rm 505 v 21.0.045 varmı?
N95 RM-159_EURO_31.0.017_v7.0 Flashı:
benim tel n95 versiyon yüklemek istiyorum ama siz telefon göçer demişsiniz birinin mesajını alıntı yaparak şimdi ben yapmalımıyım yoksa yapmayayayım mı?
bi de ben software updater ile update edicektim ama telefonunuz güncel dedi ama en son sürümü 35.0.002 biliyorum bu phonix en son versiyonu yüklüyormu??
Teşekkürler.silinen orjinal prolarımda geri döndü
emegin icin tesekkur ederim kardes
Tolga Kardeş Phoenix 2010 un Direkt Linkini Verdik Senin İçin Teşekkür Yokmu Bide İlk Sayfaya Koysan Ne Güzel Olur ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar phoenix 2010 u rapid şifreniz yoksaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indirme yapabilirsiniz adrese gidiyorsunuz turuncu renkte yazılmış download a tıklıyoruz hemen beklemeden son sürat indiriyoruz...
N79 telefonuma sırasıyla anlatılanları uyguladım ve 32.001 v9 yi telefona türkçe güncelledim.
Teşekkürler....
teşekkürler dostum kurtarıcı meleğimsin sen
n95 8 gb pc suitle güncelledim 35 v tel ingilizce oldu.nasıl türkçe yaparız teşş