Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

yusufnlll

Üye
Oncelikle bu konuyu bizimle paylasan arkadasima cok tesekkur ediyorum. Nokia E63 cihazimda vermis oldugunuz bilgileri kullandim ve hollandaca olan cihazimi turkce dili olarak gayet basarili bir derecede degistirdim.bir kez daha bu konuyu bizimle paylasan arkadasimiza tesekkur ediyor ve allah razi olsun diyorum.Inaniyorum ki dunyada sizin gibi yardimlasmayi ve paylasmayi seven insanlar oldukca biz hep ayakda halacagiz.TESEKKUR EDERIM EMEGINE SAGLIK.

tasarimci7

Üye
arkadaş RM-217 kodu ne?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle bu konuyu bizimle paylasan arkadasima cok tesekkur ediyorum. Nokia E63 cihazimda vermis oldugunuz bilgileri kullandim ve hollandaca olan cihazimi turkce dili olarak gayet basarili bir derecede degistirdim.bir kez daha bu konuyu bizimle paylasan arkadasimiza tesekkur ediyor ve allah razi olsun diyorum.Inaniyorum ki dunyada sizin gibi yardimlasmayi ve paylasmayi seven insanlar oldukca biz hep ayakda halacagiz.TESEKKUR EDERIM EMEGINE SAGLIK.

güle güle kullanın.dualarda unutmayın.Amin...

--------------- Ekleme ---------------

sağolun...

arkadaş RM-217 kodu ne?

6300 telefonuna ait yazılım dosyasının adıdır.baska deyişle 6300 telefonun RM kodudur.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...lerinin-rm-yazilim-ve-dil-kodlari-280646.html

bu linklerde RM yazılım kodlarının dil kodlarıdır

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Aslında BBu knuda NOKIA nın SONY ERİCCSON u örnek alması lazım.Sony Ericcson symbian UIQ3 OS9.1 modellerinde her dil ayrı.sis dosyası ile portlanmış.İsteyen istediği dili yüklüyor ve yüzde yüz o dil oluyor.Tabi Format atılırsa cihaza orjinal dil ingilizceye dönüyor ama yine o dil dosyasını yükleyince sorun ortadan kalkıor.Üstelik Cihazda diller arası geçişte mümkün.Böyle birşeyi NOKIA da yapmalı

djmk

djmk

Üye
5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA

5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA NAVI

Benim telefonum 5800 xm Kırmızı Rm-356 Hangisini indircem acaba ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA

5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA NAVI

Benim telefonum 5800 xm Kırmızı Rm-356 Hangisini indircem acaba ?

üstteki yazılımı indirin ve red dil kodunu secerek yükleyin.

muratsim67

Üye
data paketi nedir

muratsim67

Üye
bu flashlar exe acaba bunları telefona nasıl kuracaz
ben şimdi indiriyorum bu flashı ama bu flashı telefona kurunca türkçe oluyormu yani phoneix programına ihtiyaç duymadan

eagle58

Üye
oncelıkle paylasım ıcın tesekkur ederım. arkadasla benım problemım bukı 6760 slıde sıyah telefonum var tlf um rusca dıl kodu var. nss ve nsu ıle dıl kodu degıstırıp guncelledım turkce oldu herseyı calıstı fakat menu tusu calısmadı daha sonra netten bu sıteyı gordum okudum herseyı harfıyyen yaptım phoneıx programı yuzde 98 de hata verıyor faıled dıyor telefonu cıkardıktan sonra yıne turkce fakat menu tusu yıne calısmadı daha sonra rusca dıl kodunu secıp yukledım yuzde 98 de yıne aynı hatayı verdı tlf u actım hersey normal eskısı gıbı calısıyor problemsız. yazılım gunceleyıp turkce yapınca menu tusu nıye calısmıyor yardımcı olursanız sevınırım

muratsim67

Üye
kardeş ben phoneix te flashingi tıklıyorum firmware yazısınada yıklıyorum aşağıdaki gibi bir pencere çıkıyor ama dilkodu falan yazmıyor.ne yapmam lazım productın ensonundaki kara kutucuğada tıklıyorum ama olmuyor

tekno_2010

Üye
söylediklerinin hepsini denedim ama olmadı üstadım...Neyse sağlık olsun...İlgilendiğin için sağol...Her seferinde dediğim hatayı alıyorum...Kolay Gelsin...Emeğe Saygı :oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben phoneix te flashingi tıklıyorum firmware yazısınada yıklıyorum aşağıdaki gibi bir pencere çıkıyor ama dilkodu falan yazmıyor.ne yapmam lazım productın ensonundaki kara kutucuğada tıklıyorum ama olmuyor

rm yazılımını yüklememişsiniz.

erkam1994

Üye
Sağolun.
N95 RM-159_EURO_31.0.017_v7.0 Flashı:
sayfa başında vardır.

sizin telefonunuz normal N95 *#0000# yazınca cıkan RM 159 yanlış flash atmayın telefon göçer
N95 RM-159_EURO_31.0.017_v7.0 Flashı:

benim tel n95 versiyon yüklemek istiyorum ama siz telefon göçer demişsiniz birinin mesajını alıntı yaparak şimdi ben yapmalımıyım yoksa yapmayayayım mı?

bi de ben software updater ile update edicektim ama telefonunuz güncel dedi ama en son sürümü 35.0.002 biliyorum bu phonix en son versiyonu yüklüyormu??

oddly

Üye
n 97 rm 505 v 21.0.045 varmı?

aliyargic

Üye
n97 imi yedekledim.. phoenix die programı bulamadım, onu nasıl yüklerim.. ayrıca n97 nin yazılımını rapidden indirdim ama winrardan cıkaramadım hata weriyor.. yardımcı olursanız sewinirim. telefonumu son güncelleme yapmak istiyorum. teşekkürler..

slm. dostum phoenix i nerden yükleyebiliriz. ben bulamadım 2 saattir..

rapidden yüklediğim acıldı bu arada..

asdqwe1212

Üye
alıntı mı yapmışsın kendinmii yazmışsın bilmiyorum ama programı indirdikten sonra anlatımını oıkumaya başlayınca programları kaldırıp sildim bu sayfayıda kapattım yer iimine eklediğim için tekrar gördüm yazma sebebimde bu ihtiyaç hissettim berbatsın paylaştığın konunun ne olduğu hakkında fikrin olmadığını düş. insan biraz özenirde yapar aynı metin tam 3 kere okuttun

khytr89

khytr89

Üye
Teşekkürler.silinen orjinal prolarımda geri döndü

hayali_32

Üye
emegin icin tesekkur ederim kardes

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş eline emeğine anlatımına sağlık sağol

Üst Alt