şuanda verdiğim dediğin phoenixin çıkış yılı 2009 değil mi. ayrıca senin verdiğin linkten indirdim kurdum. yani senin söylediklerini yapmıştım zaten...
kardeş ben 5610 telefonu bağladım pc ye nss diye program eror weripduruyo onun için dedim denememişsin diye kusura bakama benim tel 1 ay oldu halen daha ingilizce saatlerce uğraştım ama bir türlü türkçe olmuyo yardımın için şimdiden teşekkürler her ne kadar beceremediysemde
--------------- Ekleme ---------------
hersey doğru dediğin gibi yaptım ama bi yerde takıldım.firmware update yi tıklayınca pencere acılıyo pencere geliyo sonra pencerenin içinde bişey yazmıyo reflabulush deyincede hata weriyo gözat a tıklayınca hata weriyo tamam diyince pencere geliyo dilkodu falan bi şey yok bomboş bana yardımcı olurmusun...
hack olayınada pek sıcak bakmıyorum sertifikalarda sorun yaşamam umarım ?E 63 ' ün son sürümünün Product kodu kac ?
Yani Turkcell'den alınan MAVİ E63 Ü Güncelleyeceğim fakat 50 tane Product kodu cikiyor , hangisi türkiye için?
Selamlar bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Benim sorum şu dil kodunu değiştirdikten sonra sertifika sorunları yaşama durumumuz varmı ? yani code değiştikten sonra ımi damı değişiyor birde şu anda içinde n-gage oyunu 2 tane orjinal sürüm oyun mevcut sürümünü yükselttiğimde oyunlar trial mi olur yoksa aynen devam mı ?
yani kısaca telefonu yükseltsem sertifika sorunları yaşarmıyım ?
Model N96
Tür :RM-247
daha detaylı verim telefonum almanyadan gelme getiren kişi 12-043 lü bir sürüm yükletmiş ve telefon türkçe
.normal yollarla update etmek istediğimde güncelleme bulunamadı en son güncelleme zaten mevcut cevaplarıyla karşılaşıyorum. bende en temizi hangi yollarla update edicem karar vemedimhack olayınada pek sıcak bakmıyorum sertifikalarda sorun yaşamam umarım ?
12.043 lü sürümden N96 RM-247 30.101 v8 (EMEA) sürüme geçtim hadi hayırlısı bu arada oyunlardı bilmemnelerdi hepsi duruyor sertifikaydı bilmemneydi sorun çıkarmadı .anladığım kadarıyla bu patch sadece telefonun sistem ayarlarını silip yeniliyor ondan silinmemiş çoğu programım![]()
eline sağlık teşekkürler.
benim 5130 var menü fln hiçbişey açılmıyo güncellememi yoksa flashmı yüklemem gerekiyo ?? acil cevap verirmsnizz
Product Codes List retvieving failed:0x80040234(-2147220940-)-
Datapackage is installed in multible locations
hatası alıyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
arkadaslar iyi gunler phoenix ile e 75 e sorunsuz turkce dilini yukledim fakat hollanda dili gitti ikisini birden yuklemek mumkunmu yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.
phoenix 2010 Sürümü Berbat Scan Product diyorum bişi bulmuyo
benim telefon E72-2 RM-529 siyah telefonu dubaiden almıştım ben yurt dışındayım nokıa software ile güncelledim 22.007 versiyon oldu fakat önce türkçe iken şimdi ingilizce oldu bunu nasıl tekrar türkçe yapabilirim yardım lütfen