sizin telefonunuzun RM 367 mi? *#0000# yazarak RM kodunu öğrenin.
olmazsa rm yazılımını tekrar yükleyin.
evet telefonum RM-367. tekrar herşeyi baştan yaptım ama olmadı.. eksik yaptığım birşeyler var sanırım.. yardımcı olursan sevinirim kardeş ya.mesela phonix ve patch dosyasını kurun demişsin ama patch dosyası göremedim ben.. sadece phonixi çalıştırdım ve dvm ettim işlem hemen bitti.telefon local moda geçti kapanıp açıldı ama türkçe menü çıkmıyor.. msn [email protected]
Merhaba
Elimde son versiyon yüklenmiş Nokia N97 RM-505 var
N97 olan için dosyaları indirdim fakat hep rar hatası verdi formatı attım bu dosyalar yüklenmedi telefon kaldı öyle
Dosyalar sadece bende mi cilt bozuk hatası veriyor :S
kardes ben dedigin tüm işlemleri yaptım 6303 kullanıroum ve en sonra refurbısh e basınca su yazı cıkıyor No-data package selected ( Product Come is Empty ).select first desired product code and then try again. sorun ne olabilir acaba yardımcı olursan sevinirim
Kardeş Dediğin dil kodunu bir türlü giremiyorumki... Firmware update kısmında bu yazıyor ve değişemiyorum onu.. 0557284: HISPANIA BLACK
ama sen bana bu kodu verdin..
0557259 EURO2 BLACK TURKEY
bunu nereye nasıl yazacam anlamadım?
Kardeş Dediğin dil kodunu bir türlü giremiyorumki... Firmware update kısmında bu yazıyor ve değişemiyorum onu.. 0557284: HISPANIA BLACK
ama sen bana bu kodu verdin..
0557259 EURO2 BLACK TURKEY
bunu nereye nasıl yazacam anlamadım?
eyvallah kardeş sağol
zaten senin dil kodunun yanında ispania diye yazıyor.
orada pencerenin yanındaki otomatik bul kutucugundaki işareti kaldırırsan verdiğim dil kodunu listeden secebilirsin
--------------- Ekleme ---------------
Kardeş dediğini yaptım yine olmadı ya :S kutucuktaki işareti kaldırdım ama bana türkçe dil kodunu seç diye bi uyarı veya başka birşey gelmedi.. refubrishe bastım yine ispanyolca dil yükledi telefona.. ben bu işten bi şey anlamadım.. 1 haftadır telefona 50 kez ispanyolca dil yükledim. yakında telefon kafayı yiyecek.. 2 dk. zamanın varsa msn e gelde bi tarif et gözünü sevdiğ[email protected]
zaten senin dil kodunun yanında ispania diye yazıyor.
orada pencerenin yanındaki otomatik bul kutucugundaki işareti kaldırırsan verdiğim dil kodunu listeden secebilirsin
Kardeş dediğini yaptım yine olmadı ya :S kutucuktaki işareti kaldırdım ama bana türkçe dil kodunu seç diye bi uyarı veya başka birşey gelmedi.. refubrishe bastım yine ispanyolca dil yükledi telefona.. ben bu işten bi şey anlamadım.. 1 haftadır telefona 50 kez ispanyolca dil yükledim. yakında telefon kafayı yiyecek.. 2 dk. zamanın varsa msn e gelde bi tarif et gözünü sevdiğ[email protected]
dil kodunu sec diye uyarı gelmiyor.
refurbishe basmadan önce en üst satırda dil kodu yazan satırın yanındaki ... yazan kutucuğa bas ve auto işaretli ise işareti kaldırki diğerlerinden istediğini secebilesin.buradaki satırlardan verdiğin türkçe dil kodu olan zaten yanındada turkey diye yazar onu sec ve ardından ok de .
artık refurbishe bas ve telefonun yükleme tamamlansın işlem bitince ayarlardan dili türkçeye cevirmeyi unutma cünkü telefon ingilizce acılır.
Çalışmanız için teşekürler...
sağolun...
dil kodunu sec diye uyarı gelmiyor.
refurbishe basmadan önce en üst satırda dil kodu yazan satırın yanındaki ... yazan kutucuğa bas ve auto işaretli ise işareti kaldırki diğerlerinden istediğini secebilesin.buradaki satırlardan verdiğin türkçe dil kodu olan zaten yanındada turkey diye yazar onu sec ve ardından ok de .
artık refurbishe bas ve telefonun yükleme tamamlansın işlem bitince ayarlardan dili türkçeye cevirmeyi unutma cünkü telefon ingilizce acılır.
Türkçe dil kodu hiçbiryerde çıkmıyor ama sen seç diyorsun.. al sana resim çekip gösteriyorum...
Ya Dostum Verdiğin ikinci dosyayı yükledim bilgisayara.. turkey çıktı ve seçti ama bu seferde şu hata çıktı...
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
Ne yapacam ????
herhalde bu sayfaya en çok ben mesaj attım
)
Belli olmaz çıkınca zaten ilk ben yüklerim .
Benim telefonda 6220c olduğu için ,gerçi şu anda telefonun bir eksiği yok sadece Gps verisinde tümleşik Gps yazısı ingilizce başka bir hata yok...