Tolga bey hiç yardımcı olmuyorsunuz ama ben bütün formu okudum yüklemeleri bilgisayara yaptım birtek telefon kaldı tek bir sorum var benim telde türkçe dil desteği yok ve bataryanın altında kod olarak 0558842 yazıyor türkçe olması için bu kodumu gireceğim yoksa türkçe için başka bir kod varmı sadece bunu cevaplarsan çok sevinirim.
dil kodu bunlardan birini sececeksin.
NOKIA E71 RM-346
0577727 EURO-F TURKEY BLACK STEEL
0558790 EURO-F TURKEY GREY STEEL
0561098 EURO-F TURKEY WHITE STEEL
1.sayfada anlattım zaten ama tekrar buraya yazayım.
Tüm yüklemeler yapıldıktan sonra tekrar bilgisayarınızı açın kapayın. Daha sonra telefonunuzun modeline uygun data paketini indirin ve bilgisayarınıza kurun. Sonra Phoenix'i açın File > Manage Connections'a(yeni versiyonda usb bağlantı ayarı ana ekranda çıkar) basın sonra New'a basın ordan USB yi işaretleyin Next’e basın program USB bağlantısını kontrol eder ve Finished Scanning yazar. Tekrar Next ve sonra Finish'e basın. Açık olan pencerede Apply ve Close'a basın. (Yeni versiyonda USB seçiliyse buradan devam edin).Bu işlemlerden sonra tekrar File > Scan Product a basın telefonunuz bulununca altta telefon modeli ve mevcut sürümü yazar.Bu arada yukarıdaki pencerede bağlantı modu NORMAL yazıyor olsun,RF veya local yazıyorsa normali seçin.Telefonunuzun PC SUİT MODUNDA BAĞLI OLDUĞUNDAN EMİN OLUN YOKSA HATA VERİR. Sonra Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın. Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın. Yazılım atma işlemine başlamak için Refurbish'e basın ve yazılım işlemi tamamlanana kadar bekleyin. Yazılım atma işlemi sırasında birkaç sürücü daha yüklenir bu sizi korkutmasın. Bu arada şunu da belirteyim, benim başıma da gelmişti, sürücü yüklenirken bilgisayarın açılıp kapanması gerekiyor, bu arada yazılım atma işlemi başarısız oldu şeklinde uyarı çıkabilir. Telefonu açmak için uğraşmayın, biraz bekleyin telefon kendisini açar. Siz sadece bilgisayarınızı kapayıp açın ve yazılım atma işlemine yeniden başlayın. Bu sürekli olan bir olay değil, yani olmaya da bilir. Ben sadece uyarı olarak belirtmek istedim. Yazılım atma işlemi sona erdikten sonra File > Close Product'a basıp, telefonun USB data kablosunu çıkartabilirsiniz.
--------------- Ekleme ---------------
Merhabalar, benim rapidshare ile başım dertde... Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu nu indirmeye çalışıyorum, rapidshare bana izin vermiyor...
Phoenix programını indirebileceğim başka bir yer var mı acaba? AYrıca E52 ile ilgili türkçe dil kodu ve Phoenix için ilgili dosyası lazım, yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür eder, çalışmlarınızda kolaylık ve başarılar dilerim..
E52 -1 RM-469 022.009 v2 (EURO)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOKIA E52 RM-469
0578056 EURO2 TURKEY Metal Aluminium
0583919 EURO2 TURKEY Golden Aluminium
dil kodları bunlar zaten programda otomatik cıkıyor.
E52 yazılımı 1.sayfada var ama rapid tabiki .
virus programın AVG ise izin vermez ondan.