Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga kardeş bb5 ve dct4 firmwarelerini veren bir link vardı_o link sizde varsa ekleyebilirmisiniz_bende vardı yanlışlıkla sildim_ne kadar aradım bulamadım_

hangi model lazımsa söyleyin buraya ekleyim en cok kullanılanlar burada var zaten.buraya baska site linki vermiyoruz.

under taker

Üye
teşekkürler tolga kardeş_uğraştım gene buldum_diğer arkadaşlar için linki vermek isterdim_galiba başka sitelerin linkini vermek yasak_

legendfb

legendfb

Üye
N95-8GB RM-320_EURO_31.0.015_v6.0

N95 8GB RM-320 20.0.016 v4 (Euro)

benim telefon n95 8gb RM-320... v11.0.026/01.11.07 yılında güncellenmiş yukarıdakilerden hangisini yüklemem lazım acaba şimdiden teşekkürler :)) v6 yada v4 ne anlama geliyor ???

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
N95-8GB RM-320_EURO_31.0.015_v6.0 yuklemen daha mantıklı;)

v4 = 4.versiyon
v6 = 6.versiyon

Sez0

Sez0

Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

5800 XM de bu hatayı alıyorum bi yardımcı olurmusunuz.

targetkip

targetkip

Üye
Arkadaşlar bu siteyi yeni buldum ben şu an Kazakistandayım ve yeni e 71 aldım.Dili ingilizce rusça ben ingilizceyi seçtim ancak Türkçe seçeneği yok bu konuda ve ilave programlar yüklemenin nasıl yapılacağı konusunda bana yardım edebilirmisiniz.Flas dediğiniz şu 0000 lı olan şeyi yaptım 300.21.012 RM-346 yazıyor.İlginize şimdiden teşekkür ederim.(Not: garanti derdim yok çünkü 2 ay sonra Türkiye'ye dönüyorum)

coldfire35

Üye
:) tşkkr

hignydn

Üye
Slm aa-tolga ..
kardeş bana nokia 8800 sapphire arte nin flashı lazım
yardımcı olursan sevinirim

System4eveR

Üye
teşekürler eline emeğine sağlık çok güzel olmus...Selametle... Allah yar ve yardımcın olsun...

Sez0

Sez0

Üye
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

5800 XM de bu hatayı alıyorum bi yardımcı olurmusunuz.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Sez0

Sez0

Üye
Dediginizi yaptım şimdide bu hata geliyor of kafayı yiyecegim.
HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)
Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs

targetkip

targetkip

Üye
aa-tolga bana yardımcı olmayacakmısın

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Dediginizi yaptım şimdide bu hata geliyor of kafayı yiyecegim.
HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)
Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs

indirdiginiz flashın exe dosyasını teniden kurun.tekrar deneyin..

--------------- Ekleme ---------------

aa-tolga bana yardımcı olmayacakmısın

yardımcı olalım.neydi problem...

targetkip

targetkip

Üye
Tolga Bey benim problemi yazmıştım daha önce e 71 dilini türkçe yapmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.telefonu yeni aldım üzerinde son yazılım olan 300.21.012 var isteğim bunu türkçe yapmak ve bir antivirüs yükleyebilmek.İlginize şimdiden teşekkür ederim.

djgoldıe

Üye
sayın tolga bey nokıa 6300 cihazımı 05.50 den nokıa pc suite ile en son versionu olan 07.30 a yükselttim..

ancak az önce farkına vardıkki sms yazdığımda normak arasında hiç boşluk vs olmadan yazılıyor ama msj ı yolladığımda karşı tarafa cümlenin arasında boşluklar olduğunu farkettik bunun sebebi nedir acaba

örnek telefonda yazarken hayatım yazıyorum ama karşıya gönderdiğimde ha yatım diye gidiyor bunun sebebi nedir acaba

saygılarımla

kvc_kvc

Üye
kardes cok tesekkurler.elıne saglık.N96 ım vardı enson guncelleme ıle ıngılızce olmustu.bu program sayesınde turkce oldu.not benım tel dırek turkce acıldı.harıkasın dostum.emegıne elıne saglık

gentlement39

gentlement39

Üye
kardeş verdiğin n78 flashı bozuk ve yınede linki güncellemedin
ayıp insan bir yardımcı olur yaaa!!! msjını beklıyorum 180 mb ındırdık dogru durust calısan seyler koyda herkez memnun kalsın:agla:agla:agla:agla:agla:agla

15carter0009

Üye
hocam hersey için tesekkurler harika bir calısma..beyler N-96 ma eksiksiz bir flash attı...rahatlıkla kullanabilirsiniz...sadece e:mass memory artık 13.5 gb yani 6 gb kayıp var sebebi ne olabilir bilgilendirirmisiniz tesekkurler

Üst Alt