Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

lad_enes

Üye
S.a , Arkadaslar bu FLASH ne oluyor tam anlamadım ? Benim N73 üm normal , ME versiyonu atsam birşey olurmu ?_

salih266

Üye
ŞİMDİDE BÖYLE BİR HATA KODU CIKTI

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84009427 (-2080336857)
Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x84004410. Common USB DCM: Message send failed, last error code = 0x8007001F. ??????????????e

ARKADAŞLAR USTALAR NASIL HALLETCEM BEN BUNU

--------------- Ekleme ---------------

Bilgisayara format atdım phonixi yediden kurdum ama yine de olmuyor olmuyor olmuyor

djgoldıe

Üye
nokıa 7710 kullanıyorum 4.01 versiyonum ve 4.10 yani RM-12_4100_7710 yüklemeye çalışıyorum tolga bey

buradan elimden geldiğince yardım ederim probleminizi lütfen yazın.

telefonunuzun modeli nedir ,RM kodu ve hangi yazılımı yüklemeye calısıyorsunuz?

batarya veriminde artış varsa bu cok önemli

jedeah

Üye
bugün nokia shopta yeni versiyonu yüklettim. tam karıştıramasamda bu yeni kaydırma işi oldukça iyi olmuş. dokunma hassatiyeti de sanki artmış gibi. harita olayına gelince ankarada ankamall ü bilen varsa onun otoparkında açmıştım çat gördü nerede olduğumu ama hala kapalı mekanlarda büyük sorun var. youtube çalışmıyor, video izlenmiyor :(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ŞİMDİDE BÖYLE BİR HATA KODU CIKTI

HRESULT 0x84009427 (-2080336857)
Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x84004410. Common USB DCM: Message send failed, last error code = 0x8007001F. ??????????????e

ARKADAŞLAR USTALAR NASIL HALLETCEM BEN BUNU

Bilgisayara format atdım phonixi yediden kurdum ama yine de olmuyor olmuyor olmuyor

3120c RM-364 10.00 v15 (EURO
bu versiyonu yeniden kurun ve pc suitinde son versiyonunu kurun

nokıa 7710 kullanıyorum 4.01 versiyonum ve 4.10 yani RM-12_4100_7710 yüklemeye çalışıyorum tolga bey

telefonunuz bu.
7710 (RM-12) Major 4.10.0

djgoldıe

Üye
evet tolga bey cihazım budur doğrudur ancak kendi indirdiğim rm-12 4.10 da dediğim lisance failed gibi bir hata alıyorum şimdi sizinverdiğiniz linkteki versionu indirip kuracağım ve bilgisini burada sizinle paylaşacağım

saygılarımla

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
evet tolga bey cihazım budur doğrudur ancak kendi indirdiğim rm-12 4.10 da dediğim lisance failed gibi bir hata alıyorum şimdi sizinverdiğiniz linkteki versionu indirip kuracağım ve bilgisini burada sizinle paylaşacağım

saygılarımla

tamam cevabınızı bekliyoruz.

djgoldıe

Üye
tolga bey malesef hala aynı hatayı alıyorum rica etsem bana msn den yardımcı olma şansınız varmı en azından oradan kesintisiz konuşma şansına sahibiz

tamam cevabınızı bekliyoruz.

ceryan67

ceryan67

Üye
Merhabalar, bu bilgileri paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum. Teşekkür ettikten sonra yardım istediğim konuya geçiyorum.

Nokia 5800 Xpress Music Blue telefona sahibim.

Telefonun detayları şöyle:
Yazılım Sürümü: V30.0.11
Yazılım Sürüm Tarihi: 29.06.09
Özel Sürüm: 30.0.011.C02.01
Özel Sürüm Tarihi: 29.06.09
Dil Paketi: O2
Tür: RM-356

Bu bilgilerden yola çıkarak forumun ilk sayfasında verilenlerden şunları çıkardım öncelikle.
- Phoenix programı 2009 son versiyonu indiriyoruz. Ancak linkten indirme yapamadığımı belirtmeliyim.
- 5800 (RM-356) 31.0.101 v9 (EMEA) olarak son güncellemeyi indiriyoruz. Ancak verilen linkten yine indirme yapamadım.

Bu indirmeleri yapmadan da diğer işlemlere geçemedim malum.
Nereden indirebilirim bu programı ve güncel yazılımı?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar, bu bilgileri paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum. Teşekkür ettikten sonra yardım istediğim konuya geçiyorum.

Nokia 5800 Xpress Music Blue telefona sahibim.

Telefonun detayları şöyle:
Yazılım Sürümü: V30.0.11
Yazılım Sürüm Tarihi: 29.06.09
Özel Sürüm: 30.0.011.C02.01
Özel Sürüm Tarihi: 29.06.09
Dil Paketi: O2
Tür: RM-356

Bu bilgilerden yola çıkarak forumun ilk sayfasında verilenlerden şunları çıkardım öncelikle.
- Phoenix programı 2009 son versiyonu indiriyoruz. Ancak linkten indirme yapamadığımı belirtmeliyim.
- 5800 (RM-356) 31.0.101 v9 (EMEA) olarak son güncellemeyi indiriyoruz. Ancak verilen linkten yine indirme yapamadım.

Bu indirmeleri yapmadan da diğer işlemlere geçemedim malum.
Nereden indirebilirim bu programı ve güncel yazılımı?

sizin telefonunuz zaten türkçe telefondan wlan ile güncelleme yapabilirsiniz.

menü - ayarlar - Telefon - Telefon yönetimi - Cihaz güncellemeleri - secenekler -güncellemeleri control et tıklayın ve telefonunuza buradanda güncelleme yapabilirsiniz.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
NSS kodunu JAF ile değiştirip de sürüm yükseltebilirsiniz.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ceryan67

ceryan67

Üye
Türkiye için yeni versiyon yayınlanmadı sanırım. O yüzden phoenix ile yapmayı denemek istedim.
Hata verdi ama denediğimde.

Kod değiştirmek garantiyi tehlikeye sokar diye düşündüm yanılıyor da olabilirim.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
nasıl reis?
Açıklarsan seviniriz.Ben phoenix kullanıyorum.Jaf programı ile de usb kablosu yoluyla bu yazılım atılıyor mu?
BB5 Menüsü -> Prod. Manager işaretle -> Service butonu -> Read Values butonu -> Ürün kodu kısmına kodu yazın -> Write Values deyin bitsin. ;)

Yarın anlatım hazırlarım.

Türkiye için yeni versiyon yayınlanmadı sanırım. O yüzden phoenix ile yapmayı denemek istedim.
Hata verdi ama denediğimde.

Kod değiştirmek garantiyi tehlikeye sokar diye düşündüm yanılıyor da olabilirim.
Zamanında N73'lere ME sürüm attık da gönderdik servise yine çakmadılar.

Kaldı ki garantili cihaz zaten TR kodludur. TR cihazı değilse garantisizdir ki onu da ücret karşılığı yapıyor adam. Kodu umursamaz.

ceryan67

ceryan67

Üye
O zaman JAF ile deneyeyim. Bildiğiniz bir kılavuz var mı JAF ile ilgili?

ceryan67

ceryan67

Üye
Reis hazırlayınca burayada link atarsan yönlendirmiş oluruz.

Bu kod değiştirip güncellemede garanti durumu kafamı karıştırıyor sadece. Yoksa phoenix ile daha zahmetli oluyor. Phoenix 2008 ve 2009 sürümlerinin ikisinde de denedim hatalarla karşılaştım. Sonuç alamadım.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Bu kod değiştirip güncellemede garanti durumu kafamı karıştırıyor sadece. Yoksa phoenix ile daha zahmetli oluyor. Phoenix 2008 ve 2009 sürümlerinin ikisinde de denedim hatalarla karşılaştım. Sonuç alamadım.

daha yeni bir 5800 daha guncelledim bir problem yok

ceryan67

ceryan67

Üye
Bir daha deneyeceğim.

Daha önce Phoenix 2009 ile usb den bağlantı sağlamıştım. 2008 kurduğumda usb den telefonu görmemişti. Hangisini kurmamı tavsiye edersiniz?

Bu arada sistemimde Windows XP SP3 yüklü.

siperno

Üye
6303 steel classic renkli telefonum var.Yurt disindan aldim fakat turkce degilde rusca yapmak istiyorum.Ve software update tin en son surumune guncelledim telimi 8.90 di 9.10 a yuksettim.Fakat anlattigin yontemlerle rusca dilini 1 haftadir yukleyemiyorum ve delirmek uzereyim.su hatayi aliyorum surekli

HRESULT 0x84210018 (-2078212072)

Phone mode changing for USB flashing failed.

Üst Alt