yaw tolga kardeş benim tel n73 şu an en son sürüm yüklü ben eski sürümü istiyorum yani N73 V 4.0747.31.0.1 v11.0 bu phoenixle buna çevirebilme imkanım varmı ve ne gibi bi sorun olur 5 sayfa geçmiş hala cevap yazmamışsın
öncelikle downgrade metodunu ben hiç denemedim.o yüzden tavsiye edemiyorum.Ama istiyorsanız anlatayım.
hangi versiyonu yüklemek istiyorsan onun flashını yükle diğerini kaldır.
anlat kardeş dinliyorum şu dediğim sürümü kurdum ??? ne yapcam

Bu yazılımlar ne kadar sürede yenileniyo bilgisi olan var mı?
kardesim bnm cok cok saolasın
firmware flashing menusune kadar aynı burada dil kodunu sectikten sonra refurbish e basmadan önce hemen altında options menusu var oraya gir downgrade kutucugunu işaretle ve ok deyip refurbishe bas yüklesin bu kadar.
dediğim gibi hiç denemedim.sadece öğrendiğimi yazıyorum.
sonucu senden ögrenecegiz problemsiz yüklersiniz inşaallah.
--------------- Ekleme ---------------
bir süre yok nokia ne zaman cıkarırsa...
sizde sağolun...
çok sağol kardeş deniycem inşallah yine susturmam ama olursada çok iyi olacak keşke hiç yükseltmesydim n73ün son sürümünü yüklemeyin diyorum en güzeli orjinali
kardes n97 flash olarak RM-505 12.0.024 vermissinilk önce
Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonra Pc suit
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-pc-suite-7-1-30-9-son-surum-turkce-229632.html
ve
N97 flashı
N97 RM-505_EMEA_12.0.024 v3.0
ikisinide indirip acınca tek exe dosyası olacak onu kuracaksınız.
Kuruluma başlamadan telefona format cekin.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html
kurulum yaparken laptop ile yapın ve işlem bitinceye ve telefon tekrar kapanıp acılıncaya kadar kablo ve telefona dokunmayın.zaten işlem bitince
Product flashing succeeded.
yazısı gelir ve telefona kapanıp açılır.
kardes n97 flash olarak RM-505 12.0.024 vermissin
ama benim telefonda RM-505 10.0.12 bunlarin arasinda bir fark varmi,yoksa senin verdigin yeni versiyonmu,hangisini yukleyeyim.
ilk önce
Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu
sonra Pc suit
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-pc-suite-7-1-30-9-son-surum-turkce-229632.html
ve
N97 flashı
N97 RM-505_EMEA_12.0.024 v3.0
ikisinide indirip acınca tek exe dosyası olacak onu kuracaksınız.
Kuruluma başlamadan telefona format cekin.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html
kurulum yaparken laptop ile yapın ve işlem bitinceye ve telefon tekrar kapanıp acılıncaya kadar kablo ve telefona dokunmayın.zaten işlem bitince
Product flashing succeeded.
yazısı gelir ve telefona kapanıp açılır.
tolga bnm sormak ıstedıgım su N73 Me de ram skntısı var bnm surumde v4.0839.42.2.1
sımdı n73 un me demıyorum duz n73 un yenı versıyonu cıksa ben onu yukleyebılırmıyım(telim suan N73 Me) belkı fazla ram ı vardır dıye dusundum bı sorayım dedım![]()
istersen N73 ME yap.
herhangi bi hata falan verirmi acaba deniycem ama korkuyorum yine gidecek tel diye ?? downgradeyiyazılımla ramin bir alakası yok ram donanımsal bir durum.
Telefonum N97telefonun 6300 buna mı yükleyeceksiniz.
Merhaba Tolga...hocam bu dediklerinin hepsini yaptim
ve suraya kadar geliyor
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
ve ondan sonra baglanti pc suit kesildi diyo
sonra laptop kapaniyor
acinca windows bir hata verdi diyo
6-7 kez denedim hepsinde aynisi oldu
Telefonum N97
Merhaba Tolga...
Yukarıd ayazılanları tekrar yaptım. Bu arada Rm 505 bilgisayarımda kurulu (notebook) Coomon Files/Nokia/Products/Products içinde...
Bütün işlemleri yapıyorum ve su anda ekranda su var PHONEIX calışınca ..
Scan producst diyorum allta RM-507 /V 12.2.024, VICPR_09w17.6 10-07-09 yazıyor
Sonra Flashingden Firmware Update diyorum oradan açılan pencerede;
Operating Mode Normal , Product Code uzunca bir sütun GRI yani yazı yazmaya kapalı SW Version da aynı şekilde yazı yazmanay kapalı Grı Variant Version Boş ve kutucugu tıuklayınca da hiç. bir sey yok...SU HATA mesajı cıkıyor
CAHNGING PRODUCT CODE adlı pencere çıkıyor
Neither DP 1.0 nor DP 2.0 was found for the product , or the Product cannot be identified?????????????????????????
Merhaba Tolga...
Yukarıd ayazılanları tekrar yaptım. Bu arada Rm 505 bilgisayarımda kurulu (notebook) Coomon Files/Nokia/Products/Products içinde...
Bütün işlemleri yapıyorum ve su anda ekranda su var PHONEIX calışınca ..
Scan producst diyorum allta RM-507 /V 12.2.024, VICPR_09w17.6 10-07-09 yazıyor
Sonra Flashingden Firmware Update diyorum oradan açılan pencerede;
Operating Mode Normal , Product Code uzunca bir sütun GRI yani yazı yazmaya kapalı SW Version da aynı şekilde yazı yazmanay kapalı Grı Variant Version Boş ve kutucugu tıuklayınca da hiç. bir sey yok...SU HATA mesajı cıkıyor
CAHNGING PRODUCT CODE adlı pencere çıkıyor
Neither DP 1.0 nor DP 2.0 was found for the product , or the Product cannot be identified?????????????????????????