Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hala cevap alamadım onlinesn ??

son sürümden eski sürüme phoenix 2008.44 versiyonla downgrade yapılarak geçilir ama tavsiye etmem.
telefonda yavaslama problemi olunca format at.zaten N73 artık yeni versiyon cıkmıyor.

--------------- Ekleme ---------------

o yuklemeyi de tamamladım... kusura bakmazsan bir sey rica eecektim..msn de görüşme sanısmıkz var mı uyugunsan [email protected]

msn kullanmıyorum.buraya ancak yetişiyorum cünkü.

tsuleymanoglu

Üye
ok üstad... kafayı yemek üzeretyim..her şeyi yaptım ama olmadı... nedir sence problem..?

Derfremo

Üye
son sürümden eski sürüme phoenix 2008.44 versiyonla downgrade yapılarak geçilir ama tavsiye etmem.
telefonda yavaslama problemi olunca format at.zaten N73 artık yeni versiyon cıkmıyor.

msn kullanmıyorum.buraya ancak yetişiyorum cünkü.

kardeş yani yavaşlama haricinde herhangi bi problem olmaz dimi ben son sürümü hiç sevmedim şu 0544984 4.0747.31.0.1 v11.0 yani orjinal hali bu bunu yapmak istiyorum ??? bi yardımcı ol hemen deniycem çünkü

kardeş yani yavaşlama haricinde herhangi bi problem olmaz dimi ben son sürümü hiç sevmedim şu 0544984 4.0747.31.0.1 v11.0 yani orjinal hali bu bunu yapmak istiyorum ??? bi yardımcı ol hemen deniycem çünkü

üstad cevap alamadım hala onlinesn ??

bme

Üye
evet bende phonex kullaniyorum 5800xm black onu tr dil oldu ama 6210 navigator gri hata veriyor surekli flashin eski oldugunu söylüyor baska sitelerden flashlar indirdim ama olmadi hata veriyor onlardada sizin verdig linkteki ise ispanyolca portekizce almanca galego euskara catala ingilizce ve fransizca var dil bi zahmet kontrol etseniz su linki cok sevinirim

hocam herseyi yaptim son olarak verdigi hata su
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8401227a (-2080300422)

Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
evet bende phonex kullaniyorum 5800xm black onu tr dil oldu ama 6210 navigator gri hata veriyor surekli flashin eski oldugunu söylüyor baska sitelerden flashlar indirdim ama olmadi hata veriyor onlardada sizin verdig linkteki ise ispanyolca portekizce almanca galego euskara catala ingilizce ve fransizca var dil bi zahmet kontrol etseniz su linki cok sevinirim

hocam herseyi yaptim son olarak verdigi hata su
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8401227a (-2080300422)

Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

6210n (RM-367) 05.16 v5 (EMEA)

buradan yükle

ultrazman

Üye
arkadaşlar benim bir sorum var. n97 yi 12 ye çıkarmak istiyorum. bazı arkdaşlar hard format at diyor. yedekle falan diyor. ne yapmalıyım sorunsuz bir kurulum için.
cevaplarınızı bekliyorum bu arada nasıl yedeklenir onuda bilmiyorum??

Han Solott

Üye
kardeş eline emeğine sağlık ya kaç aydır telefonu ingilizce kullanıyordum hemde tüm ayarları bozulmuştu. senin sayende bu programla hallettim işimi. tekrar sağolasın.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

vural28

Üye
kardeşlerim N81 varmı RM-179 lütfen

emre2031

Üye
saol birader

free falcon

Üye
tesekkür ederiz Emeginize Saglik!...
nokia e52 türkce linki calismiyor
yeni linkler varsa verebilirmisiniz.?

DeKoN

Üye
5610 xm de türkiye ürün kodunu bulamıyorum yardım edeersen sevinirim

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim 5800'a rm 505 atabiliyo muyuz? denedim ama olmuyo.. N97 rm505ini atsam nolur acaba :) bi denesem mi :P

darkpoet

Üye
ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bi denicem çok merak ettim :) durumdan haberdar ederim herkesi eğer bişey yazmıyosam da bilin ki cinnet geçiriyorum :p

free falcon

Üye
Pardon bu anlattıgınız patch dosyasını nerden buluruz?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim 5800'a rm 505 atabiliyo muyuz? denedim ama olmuyo.. N97 rm505ini atsam nolur acaba :) bi denesem mi :P

olmaz .telefonu çöpe atacaksan bize ver.:)

5610 xm de türkiye ürün kodunu bulamıyorum yardım edeersen sevinirim

5610 (RM-242) 10.00 v22 (EMEA) son versiyonu ve RM kodu budur.
Türkçe dil kodlarıda bunlar.
NOKIA 5610XM RM-242
0559891 EURO-C TURKEY Pink
0552217 EURO-C TURKEY Sakura Red
0552286 EURO-C TURKEY Warrior Blue
0565338 EURO-C TURKEY White

flash dosyasını 1. sayfaya attım.

bestik95

bestik95

Üye
çok sağol

Üst Alt