Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

real67

Üye
Neresinde Anlamadım Lütfen :S Benim dediğim Olay Yok Orda Telefonumu Music Edition Yapıcam Productu Telefona Girdim Ama SoftwareUpdaterden Yuklemiyor :S Guncellemeyi. Suan Telefonunuz Son Surumde Diyor.Aynı Sürümü tekrar Yapmak İçin Bişey war mı?

dEs_

dEs_

Üye
Selamlar yeni üye oldum... Sorunum 6220 c de mesaj yazarken yavaşlama.... 3,23 sürümünü güncelleyerek 5,15 yaptım fakat mesajlarda böyle bi sorun yarattı... Bunu birinci sayfadaki hangi pro ile yapacam... Yıl olarak farklı farklı verilmiş...
Sorun 5,15 sürümünde mi yoksa bende mi?
Eğer sürümde ise geri 3,23 yükleme şansım varmı, varsa nereden bulacam?
Biraz uzun oldu ama sorun kötü...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Neresinde Anlamadım Lütfen :S Benim dediğim Olay Yok Orda Telefonumu Music Edition Yapıcam Productu Telefona Girdim Ama SoftwareUpdaterden Yuklemiyor :S Guncellemeyi. Suan Telefonunuz Son Surumde Diyor.Aynı Sürümü tekrar Yapmak İçin Bişey war mı?

N70 ve N70 ME aynı (flash)firmware ile güncellenir.Sadece dil kodları farklıdır.Hangisini istiyorsanız firmware update menusunde onu secerek yükleyin.Otomatik seçtiği sizin istediğiniz değilse değiştirin.
N70 RM84_50737301.V02 Euro-2 istiyorsan bunlardan birini sec
*0523989 TURKEY
*0523990 TURKEY
*0533655 TURKEY
*0515442 TURKEY
*0515473 TURKEY

-N70 ME RM84_50737301.V22 Euro-2 istiyorsan bunlardan birini seciniz
*0539214 Turkey

--------------- Ekleme ---------------

Selamlar yeni üye oldum... Sorunum 6220 c de mesaj yazarken yavaşlama.... 3,23 sürümünü güncelleyerek 5,15 yaptım fakat mesajlarda böyle bi sorun yarattı... Bunu birinci sayfadaki hangi pro ile yapacam... Yıl olarak farklı farklı verilmiş...
Sorun 5,15 sürümünde mi yoksa bende mi?
Eğer sürümde ise geri 3,23 yükleme şansım varmı, varsa nereden bulacam?
Biraz uzun oldu ama sorun kötü...

3.23 tekrar eski versiyona downgrade yapamazsınız. sim mesajlarından birini silin düzelir herhalde
benim telefonda da 5.15 var ve böyle bir problem yok.phoenixle tekrar 5.15 versiyonu yükle birde ondan sonra deneyin.Sonucu bekliyorum.

dEs_

dEs_

Üye
Eski sürüme sonuçta servis dönebilir ama değil mi ?
Şimdi phoenix in son versiyonunu pcye yükledim...
Sonrasına pc suite ve sofware updater proalrını da geri yükledim... Daha sonra pcyi yeniden başlatıyorum... Buraya kadar doğru sanırım...

obenimo

Üye
saygılarımı sunarım hiçbir forum sitesinde yorum yapmamıştım teşekkür etmemiştim ama gerçekten bu takdir edilecek bir durum hiç üşenmemişsin o kadar flash rarlarını bulmuşsun

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Eski sürüme sonuçta servis dönebilir ama değil mi ?
Şimdi phoenix in son versiyonunu pcye yükledim...
Sonrasına pc suite ve sofware updater proalrını da geri yükledim... Daha sonra pcyi yeniden başlatıyorum... Buraya kadar doğru sanırım...[/QUOTE

evet doğrudur.şimdi telefonunuza ait yazılım dosyasını yükleyip kurma işlemine başlayacaksınız.

--------------- Ekleme ---------------

saygılarımı sunarım hiçbir forum sitesinde yorum yapmamıştım teşekkür etmemiştim ama gerçekten bu takdir edilecek bir durum hiç üşenmemişsin o kadar flash rarlarını bulmuşsun

bir Allah razı olsun deseler yeter.

ultrazman

Üye
arkadaşlar türkçe harfler bulunan klavyeyi nerden bulabilirim? (n97 için)

ultrazman

Üye
n97 rm 505 son 12 versiyonu yükleyince gelmiyor mu?
yok kardeşim. benim sormak istediğim klavyedeki tuşlarda ş falan yazmıyor. onların türkçe yazanları mevcut. onları nerden bulabilirim diye sordum. klavye takımı satılıyor anladığım kadarıyla.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim. benim sormak istediğim klavyedeki tuşlarda ş falan yazmıyor. onların türkçe yazanları mevcut. onları nerden bulabilirim diye sordum. klavye takımı satılıyor anladığım kadarıyla.

evet o yazılımsal bir problem değil

derinkuyu72

Üye
Teşekkür ederim. Çok açıklayıcı olmuş. Yönergelerine göre yeni versiyonu Nokia N97 ye yükledim.

ares_narsis

Üye
teşekkürler kardeşim... eğer varsa nokıa 6280 in yeni yazılımı paylaşabilir misin sana zahmet.... emeğine sağlık

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim... eğer varsa nokıa 6280 in yeni yazılımı paylaşabilir misin sana zahmet.... emeğine sağlık

1 .sayfadakiler en son olandır.
6280/6288 RM 78_6.43 v357.0_Global

kolay gelsin

ares_narsis

Üye
Tolga kardeş indirdim yükledim onu... türkçe dil seçeneği yok yardım eder misin

Walker_Sky

Walker_Sky

Üye
Dostum emeğine zihnine parmaklarına sağlık. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir. Paylaşım için Çok Teşekkürler.

ares_narsis

Üye
Tolga çok sağol.. şimdi onu deniyorum... hepsi oluyor yükleniyor ama türkçe dil seçeneği yoktu.. emeğine sağlık

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Tolga çok sağol.. şimdi onu deniyorum... hepsi oluyor yükleniyor ama türkçe dil seçeneği yoktu.. emeğine sağlık

Kolay gelsin..
dil kodlarıda bunlar uygun olanı secerek yükleyin

NOKIA 6280/88 RM-78
0539808 EURO-C TURKEY WHITE
0541865 EURO-C TURKEY WHITE
0539841 EURO-C TURKEY BLACK
0541866 EURO-C TURKEY BLACK
0549012 EURO-C TURKEY RED
0551612 EURO-C TURKEY RED
0549038 EURO-C TURKEY BLUE
0551611 EURO-C TURKEY BLUE
0541941 EURO-C TURKCELL TR BLACK