Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

titri

Üye
Güncelleme yaparken Phoenix ile flaş atılamadı diye bi hata ekranı verdi ama yüklemeyi %100 'e kadar tamamlamıştı
6680 sürekli resetlemeye başladı. Nokia yazısı görünyor açılıp kapanıyor sürekli
ne yapmam gerekiyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yaparken Phoenix ile flaş atılamadı diye bi hata ekranı verdi ama yüklemeyi %100 'e kadar tamamlamıştı
6680 sürekli resetlemeye başladı. Nokia yazısı görünyor açılıp kapanıyor sürekli
ne yapmam gerekiyor

batryayı sök yeniden tak
telefona hard format cek.bizim 6220 c lerde telefon kapalı iken * 3 yes ve güç tusuna basıyorusun
soft format *#7370# gelen mesaja evet diyorsun kod sorarsa 12345 yaz eger farklı degilse

--------------- Ekleme ---------------

n97 rm-507 telefonumu amerikadan aldıgım için turkce dil seçeneği yoktu..
telefonu alır almaz v11e guncelledım sonra turkcelestırme yapmak için nss ile urun kodunu 0576458 olarak değiştirdim bu işlemi daha oncede başka telefonlarımda yaptıgım ıcın buraya kadar sorunu yok....fakat kodu değiştirdikten sonra nsu kullanarak versıyon guncellemsı yapmaya calıstım defalarca cıhazınız ıcın yenı guncellestırme yok dıyordu normalde tekrar yukle gıbı bı secenıgının olması lazım o secenekte yoktu ve sımdı yenı v.12 cıktı dıye tekrar bakayım dedım nasılsa yenı versıyon cıktı nsu ıle guncellemyı acıyorum ve telefonunuz ıcın yenı yazılım guncellemsı yok dıyor ve altında daha oncekınden farklı olarak "cep telefonu servıs saglayıcısı,operatoru veya tasıyıcınızın en son nokıa cıhazı yazılımının onaylanmamıs olabılecegını lutfen unutmayın" dıye yazı var. bunu gordukten sonra dedımkı herhalde nss ıle kod degıstırırken bı hata oldu tekrar kod degıstıreyım telefonu bagladım programı calıstırdım read e basıyorum kodlarını gormek ıcın telefondakı kodları okumuyor eror verıyor...sonra jaf ıle deneyım dedım onunlada denedım read dıyorum programda tık yok hıcbırsey okumuyor telefona hard format attım tekrar denedım hersey aynı urun kodu okunmuyo....bu sorun karsısında napmalıyım guncelleme yapamıyorum...phoenix rm-507 için olan flashı yuklesek sorun cozulurmu ve bu flashı nerden bulabılırız turkce menulerden vaz gectım sadece telefonumun yazılımı guncel olsun yeter yardımlarınızı bekliyorum:sukur:

yeni versiyon RM 505 için cıktı N97 -3 (RM-507) 10.0.012 v1 (NAM) versiyonu budur ve türkçe yüklenemez o yüzden yeni versiyon bulunamadı diyor.bu versiyonun flashını istersen bas sayfaya yerleştiririm.ZAten yüklerkende istediğin dil kodunu secerek telefonun arkasındaki orjinal dil kodunu secerek yüklersin...

dedım kardes demezmıyım Allah razı olsunda bı sorunum var suan yenı farkettım onu bı cozersek yardımlarınla daha da ıyı olcak.

sorunum N73 Me nın hafıza kartındakı tum resımlerı galerıde gostermesı onceden boyle bsy yoktu guncelleyınce oldu cok sınır bsy.resımler nerde olursa olsun galerıde cıkıyor xplore ıle gızledım yınede gosterıyor.My Videos klasoru acıp ıcıne atmayı denedım yıne acıyor galerıde.

bunu cozen bılen bırı varsa yazsın lutfen.telde frontpage dosyaları tuttugum ıcın tum ufak resımlerı falan gosterıyor cok gıcık bı durum kurtulmak ıstıyorum acılen :vur

bu yeni modellerin hepsinde var ben resimleri acmak icin galeri degil xplore programını kullanıyırum ve sadece resimlerin oldugu klasöre gidiyorum ve hızlı bir sekilde tam ekran bakıyorum.
veya baska bir resim gösterici program kullanmanı tavsiye ederim.

K.G

K.G

Üye
batryayı sök yeniden tak
telefona hard format cek.bizim 6220 c lerde telefon kapalı iken * 3 yes ve güç tusuna basıyorusun
soft format *#7370# gelen mesaja evet diyorsun kod sorarsa 12345 yaz eger farklı degilse

yeni versiyon RM 505 için cıktı N97 -3 (RM-507) 10.0.012 v1 (NAM) versiyonu budur ve türkçe yüklenemez o yüzden yeni versiyon bulunamadı diyor.bu versiyonun flashını istersen bas sayfaya yerleştiririm.ZAten yüklerkende istediğin dil kodunu secerek telefonun arkasındaki orjinal dil kodunu secerek yüklersin...

bu yeni modellerin hepsinde var ben resimleri acmak icin galeri degil xplore programını kullanıyırum ve sadece resimlerin oldugu klasöre gidiyorum ve hızlı bir sekilde tam ekran bakıyorum.
veya baska bir resim gösterici program kullanmanı tavsiye ederim.

galeri hosuma gıdıyor hernekadar yavas ta olsa.baska programlar da tercıhım degıl bı cozumu yok mu acaba bılen varsa yazsın yoksa onmlı degıl..

porsuk_y

porsuk_y

Üye

bu konular için cok yeni oldugum için bi kaç sorum olacak:
o koyacagın flashıda antaltımdaki gibi yükleyeceğim demi?? ayrı bi yontem kullanmama gerek yoktur inşallah?? bugun biraz aratısma yaptım yabancı forumlarda filan onlar jaf die bi flash programıyla navdan aldıkları flashı yukluyolar ama yukleme yaparken bi tane flash dosyasını ıstedıklerı dıl paketınden alıp ismini değitiriyolar yani bi nevi telefonu kandırıyorlar ama tam anyalamadıgım için o riski almak istemedim....dediğim yontem bu linkte:
ayrıca telefonu eski haline dondurdukten sonra versiyon guncellemede sorun yaşarmıyım? ben bu telefonu ebetiyeten turkce olmadan mı kullanacagım?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

bu konular için cok yeni oldugum için bi kaç sorum olacak:
o koyacagın flashıda antaltımdaki gibi yükleyeceğim demi?? ayrı bi yontem kullanmama gerek yoktur inşallah?? bugun biraz aratısma yaptım yabancı forumlarda filan onlar jaf die bi flash programıyla navdan aldıkları flashı yukluyolar ama yukleme yaparken bi tane flash dosyasını ıstedıklerı dıl paketınden alıp ismini değitiriyolar yani bi nevi telefonu kandırıyorlar ama tam anyalamadıgım için o riski almak istemedim....dediğim yontem bu linkte:
ayrıca telefonu eski haline dondurdukten sonra versiyon guncellemede sorun yaşarmıyım? ben bu telefonu ebetiyeten turkce olmadan mı kullanacagım?

evet aynen yüklersin ama telefonun türkçe olmaz .anlattığın şekle gelirsek jafla yapılabilir ama bir bilgim yok ve denemedim.telefoncular yapabilirse iyiolur.Neticede telefonuna *#0000#yazınca RM 505 yazarsa telefonuna yeniden yazılım yüklesen ve format ceksen bile artık hep türkçe devam eder.bilmem anlatabildim mi?

bende de 6280 vardı. kullandım bu programı ve telfonum gitti. söylenen adımları aynen yaptım ve sonunda bi hata verdi program kapandı. telefonum bidaha açılmadı. sağolasın kardeş.

kardes bugüne kadar 100 den fazla telefona yükledim ve hiç problem olmadı .ya eksik yüklüyorsunuz yada bir yerde yanlış yapıyorsunuz....

ultrazman

Üye
arkadaşım ellerine sağlık çok yararlı bir konu açmışsın bir sürü kişinin telefonunu kurtardı.
benim merak ettiğim bir kaç şey var.
1-bu işlemi yaptıktan sonra n97 ile ğ,ş,i,ö,ç gibi harfleri yazabilcekmiyiz?
2-n97 yi nsu ile update yaptıktan sonra mı bu işlemi yapacağız yoksa bu işlemi yaptıktan sonra mı update yapacağız
bu iki sorumu cevaplarsan ço sevinirim. teşekkür ederim

kursatkemal

Üye
Arkadaşlar n97 var elimde türkçe yapmak istiyorum

bu ve diğer partı indirerek kurmam yeterli olacakmı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar n97 var elimde türkçe yapmak istiyorum

rm 505 ise olur 507 ise olmaz

arkadaşım ellerine sağlık çok yararlı bir konu açmışsın bir sürü kişinin telefonunu kurtardı.
benim merak ettiğim bir kaç şey var.
1-bu işlemi yaptıktan sonra n97 ile ğ,ş,i,ö,ç gibi harfleri yazabilcekmiyiz?
2-n97 yi nsu ile update yaptıktan sonra mı bu işlemi yapacağız yoksa bu işlemi yaptıktan sonra mı update yapacağız
bu iki sorumu cevaplarsan ço sevinirim. teşekkür ederim

Bunun özelliği nsu ya ihtiyaç olmadan yüklersin 1. sayfada ayrımtılı anlatmıştım.
Yani direk versiyon atıyorsun.

kursatkemal

Üye
505 arkadaşım

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

ultrazman

Üye
rm 505 ise olur 507 ise olmaz

Bunun özelliği nsu ya ihtiyaç olmadan yüklersin 1. sayfada ayrımtılı anlatmıştım.
Yani direk versiyon atıyorsun.

teşekkür ederim arkadaşım peki ğ,ü,ş gibi harfleri yazabilecekmiyim?

By Ali

By Ali

Üye
Bunlar cok guzel de,120 mb ben nasil yukleyeyim ha

gamze9876

Üye
slm kardeş benım nokıa 62 60 var onun dılını nasıl turkçeye çevırecem yardımcı olurmusun rm 25 kardeş sımdıden tşkler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeş benım nokıa 62 60 var onun dılını nasıl turkçeye çevırecem yardımcı olurmusun rm 25 kardeş sımdıden tşkler

6260 RH 25 ilk önce USB kablosu lazım varmı?yoksa hiç yüklemeyeyim.

porsuk_y

porsuk_y

Üye
n97 rm-507 ye aıt flashıda eklersen cok sevınırım...:oke:

osram

Üye
teşekkürler

real67

Üye
Merhaba Çok Yardıma İhtiyacım war N70 SE telefonum war N70 ME yapmak İstiyorum :S Ama Sitede Herşeye Baktım Product larını da girdim NSS ile telefona NokiaSoftwareUpdater dan Güncelleme Yaparken Şuan En Son Yazılımı Kullanıyorsunuz Diyor We Update Yapamıyorum Yapamadıgım İçinde ME olmuyor Yardım Eder Misiniz? Telefon Orjinal Arabistandan Gelme TIM UMTS Dağıtımı. Yardım Eder Misiniz? Teşekkürler İyi Günler.

Yardım edin Lütfen! :(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Çok Yardıma İhtiyacım war N70 SE telefonum war N70 ME yapmak İstiyorum :S Ama Sitede Herşeye Baktım Product larını da girdim NSS ile telefona NokiaSoftwareUpdater dan Güncelleme Yaparken Şuan En Son Yazılımı Kullanıyorsunuz Diyor We Update Yapamıyorum Yapamadıgım İçinde ME olmuyor Yardım Eder Misiniz? Telefon Orjinal Arabistandan Gelme TIM UMTS Dağıtımı. Yardım Eder Misiniz? Teşekkürler İyi Günler.

Yardım edin Lütfen! :(

1. sayfada anlattım zaten var

Üst Alt