Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

PHP Warner

PHP Warner

Üye
Phoenix programından sonra pc suit programınıda yükleyin ve telefonu pcsuit modunda bağlayacaksınız.

PC suite ve sofware updater yükledim. USB kablosu ile bağlantı yaptığımda telefonda "Veri donanımı bağlandı." yazısı çıkıyor. PC Suite da açık ve telefonun içeriğini görebiliyorum. Bu şekilde Phoenix açıp firmwire güncellemesi yapmaya çalıştığımda gene aşağıdaki hatayı alıyorum.

"Licenses count retrieving failed

HRESULT 0x84212008 (-2078203896)

This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008"

Tolga dostum bağlantı kablosu için 15 TL verdim sırf bu işi telefoncuya götürmeden halletmek için eğer farklı bir önerin varsa lütfen beni bilgilendir. Çok teşekkürler.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
PC suite ve sofware updater yükledim. USB kablosu ile bağlantı yaptığımda telefonda "Veri donanımı bağlandı." yazısı çıkıyor. PC Suite da açık ve telefonun içeriğini görebiliyorum. Bu şekilde Phoenix açıp firmwire güncellemesi yapmaya çalıştığımda gene aşağıdaki hatayı alıyorum.

"Licenses count retrieving failed

HRESULT 0x84212008 (-2078203896)

This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008"

Tolga dostum bağlantı kablosu için 15 TL verdim sırf bu işi telefoncuya götürmeden halletmek için eğer farklı bir önerin varsa lütfen beni bilgilendir. Çok teşekkürler.

phoenix 2008.44 versiyonu yukle tabiki diğerlerini your uninstaller ile kaldır

--------------- Ekleme ---------------

PC suit yüklü ama açık değil telefonda pc suit modunda bağlantı modu normal

phoenix 2008.44 versiyonu yükle

mguler43

mguler43

Üye

phoenix 2008.44 versiyonu sürekli hata veriyor açılırken

ingilizceniz iyi ise aşağıdaki linkte 5310b yi 5310 a dönüştürme ile ilgili bilgi var bize faydası olurmu acaba

hi freinds i have succesfuly changed the 5310b to 5310 here is the log:- FILES SET FOR FLASHING:

basrol

Üye
ya benimkide 6630 yardım edecek olan varmı acaba acill.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ya benimkide 6630 yardım edecek olan varmı acaba acill.

1. sayfada var ve anlatıldıgı gibi yukleyin

phoenix 2008.44 versiyonu sürekli hata veriyor açılırken

ingilizceniz iyi ise aşağıdaki linkte 5310b yi 5310 a dönüştürme ile ilgili bilgi var bize faydası olurmu acaba

hi freinds i have succesfuly changed the 5310b to 5310 here is the log:- FILES SET FOR FLASHING:

bu dediğiniz usb degil jaf ile
bir de phoenixin diger versiyonlarını deneyin

PHP Warner

PHP Warner

Üye

phoenix 2008.44 yüklü zaten, önce phoenix yükledikten sonra pc suite ve software updater yükledim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
phoenix 2008.44 yüklü zaten, önce phoenix yükledikten sonra pc suite ve software updater yükledim.

olması lazım ama bazen problem oluyor diyorlar.
Demek istediğim problemolursa phoenixin diğer versiyonlarını deneyin ve ardından telefona ait flashlarıda yeniden yükleyin

PHP Warner

PHP Warner

Üye
olması lazım ama bazen problem oluyor diyorlar.
Demek istediğim problemolursa phoenixin diğer versiyonlarını deneyin ve ardından telefona ait flashlarıda yeniden yükleyin

Flash'da sorun olabilirmesi mümkün mü? 6230'da *#0000# yazdığımda çıkan bilgiler şöyle:

V 04 . 44
21-09-04
RH-12
GSM P 1. 1
( c ) NMP

Teşekkürler.

mguler43

mguler43

Üye
1. sayfada var ve anlatıldıgı gibi yukleyin

bu dediğiniz usb degil jaf ile
bir de phoenixin diger versiyonlarını deneyin

Selam Toga bey diğer versiyonları da denedim yine hata veriyor başka yapabileceğimiz bir şey var mı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Selam Toga bey diğer versiyonları da denedim yine hata veriyor başka yapabileceğimiz bir şey var mı

yok zaten 5310 b yi 5310 a ceviremezsiniz.dediğiniz linkten sadece jafla yüklenebiliyor.

hduldadere

Üye
slm arkadaslar ben 6220c kullanıyorum 5.15 yukledım ama ıngılızce ve burdan turkcesını yuklemek ıstedım ve verılen lınkten gırıyorum aradan 3-4 saat gecmesıne ragmen hala yuzde 20 lerde gezınıyor programı ındırmıyor ne yapmalıyım pcmde vısta yuklu acıl yardım beklıyorum

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar ben 6220c kullanıyorum 5.15 yukledım ama ıngılızce ve burdan turkcesını yuklemek ıstedım ve verılen lınkten gırıyorum aradan 3-4 saat gecmesıne ragmen hala yuzde 20 lerde gezınıyor programı ındırmıyor ne yapmalıyım pcmde vısta yuklu acıl yardım beklıyorum

modeminizi kapatın telefon hattını sökün ve yeniden acın

K.G

K.G

Üye
Duz N73 umu N73 Me V4.0839.42.2.1 versıyon yaptım cok guzel oldu tel hafızasnda bıraz azalma oldu ama ram ve hız bakıımından artıs gozlemledım arkadaslar yuklemek ısteyenlere tavsıye ederım.

rm 133 oldugu ıcın yukledıgım dıl kodunuda yazayım 0539256 TURKEY Black

RM-133_ME_EMEA_4.0839.42.2.1_v11.0_N73 bu flash ı yukleyerek yuksetlmesını yaptım.tesekkurler tolga.

kuty_58

Üye
n97 rm 507 de phoenix ile phone information a baktığımda APE test version için rm505ENOA09w14v0.020 yazıyor. bu kısmın anlamı nedir? teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
n97 rm 507 de phoenix ile phone information a baktığımda APE test version için rm505ENOA09w14v0.020 yazıyor. bu kısmın anlamı nedir? teşekkürler

telefonunuz latin amerika için üretilen modeldir.
bu telefonu türkçe yapamazsınız.
Dediğiniz telefon için yüklenen dosya ile ilgili ayrıntılar vs.
belki telefoncular jaf ve bazı dosyalar ile rm 507 N97 ye RM 505 flashı atabilirlier ama biz usb ile yapamıyoruz su anda .kolay gelsin.

Duz N73 umu N73 Me V4.0839.42.2.1 versıyon yaptım cok guzel oldu tel hafızasnda bıraz azalma oldu ama ram ve hız bakıımından artıs gozlemledım arkadaslar yuklemek ısteyenlere tavsıye ederım.

rm 133 oldugu ıcın yukledıgım dıl kodunuda yazayım 0539256 TURKEY Black

RM-133_ME_EMEA_4.0839.42.2.1_v11.0_N73 bu flash ı yukleyerek yuksetlmesını yaptım.tesekkurler tolga.

problemsiz halletmişsiniz ve menunsanız bize bir allah razı olsun deseniz yeter zaten.
Şİmdiden Ramazanınız mübarek olsun..

K.G

K.G

Üye
dedım kardes demezmıyım Allah razı olsunda bı sorunum var suan yenı farkettım onu bı cozersek yardımlarınla daha da ıyı olcak.

sorunum N73 Me nın hafıza kartındakı tum resımlerı galerıde gostermesı onceden boyle bsy yoktu guncelleyınce oldu cok sınır bsy.resımler nerde olursa olsun galerıde cıkıyor xplore ıle gızledım yınede gosterıyor.My Videos klasoru acıp ıcıne atmayı denedım yıne acıyor galerıde.

bunu cozen bılen bırı varsa yazsın lutfen.telde frontpage dosyaları tuttugum ıcın tum ufak resımlerı falan gosterıyor cok gıcık bı durum kurtulmak ıstıyorum acılen :vur

emrahsii

Üye
Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

bu ne :( bende böle bir hata çıktı :( kurdum masa üstünden dosyayı açarken bu çıktı

ßyİsMaİLCaN

Üye
Teşekkürler

htmy

htmy

Üye
bende de 6280 vardı. kullandım bu programı ve telfonum gitti. söylenen adımları aynen yaptım ve sonunda bi hata verdi program kapandı. telefonum bidaha açılmadı. sağolasın kardeş.

porsuk_y

porsuk_y

Üye
n97 rm-507 telefonumu amerikadan aldıgım için turkce dil seçeneği yoktu..
telefonu alır almaz v11e guncelledım sonra turkcelestırme yapmak için nss ile urun kodunu 0576458 olarak değiştirdim bu işlemi daha oncede başka telefonlarımda yaptıgım ıcın buraya kadar sorunu yok....fakat kodu değiştirdikten sonra nsu kullanarak versıyon guncellemsı yapmaya calıstım defalarca cıhazınız ıcın yenı guncellestırme yok dıyordu normalde tekrar yukle gıbı bı secenıgının olması lazım o secenekte yoktu ve sımdı yenı v.12 cıktı dıye tekrar bakayım dedım nasılsa yenı versıyon cıktı nsu ıle guncellemyı acıyorum ve telefonunuz ıcın yenı yazılım guncellemsı yok dıyor ve altında daha oncekınden farklı olarak "cep telefonu servıs saglayıcısı,operatoru veya tasıyıcınızın en son nokıa cıhazı yazılımının onaylanmamıs olabılecegını lutfen unutmayın" dıye yazı var. bunu gordukten sonra dedımkı herhalde nss ıle kod degıstırırken bı hata oldu tekrar kod degıstıreyım telefonu bagladım programı calıstırdım read e basıyorum kodlarını gormek ıcın telefondakı kodları okumuyor eror verıyor...sonra jaf ıle deneyım dedım onunlada denedım read dıyorum programda tık yok hıcbırsey okumuyor telefona hard format attım tekrar denedım hersey aynı urun kodu okunmuyo....bu sorun karsısında napmalıyım guncelleme yapamıyorum...phoenix rm-507 için olan flashı yuklesek sorun cozulurmu ve bu flashı nerden bulabılırız turkce menulerden vaz gectım sadece telefonumun yazılımı guncel olsun yeter yardımlarınızı bekliyorum:sukur:

Üst Alt