Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Tolga bey 5310b Xpress Muzik telefonumun *#0000# özelliklerine baktığımda RM 304 alt taraftada Language RM-303 yazıyor buna hangi yazılımı yüklemem lazım, ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

scan product tıklayınca pencerenin altında telefonun rm kodu yazar zaten bizde RM 303 dür.

--------------- Ekleme ---------------

nokia e71-2 flashingde firmware updatte devam etmiyo e71-1 bilgisayarda yuklu olmasina ragmen o programi bulamiyor yardim lutfen
l

telefonunuzun RM kodu RM 346 ise sadece onu yükleyin diğerlerini değil yani E71 -1 olanı bununda son versiyonu 300 olan E71-1 RM-346_EURO_300.21.012_v5.0 budur.

6230 için talimatlara uygun olarak yüklemeye çalıştım. Herşey sorunsuz fakat Refurbish tuşuna bastığımda aşağıdaki hayatı alıyorum.

This function cannot be used with this type of Programming Device Licenses count determining

Ne yapmam gerekli teşekkürler.

phoenix programının 2008.44 olan versiyonunu yükleyin diğer versiyonu your uninstaller ile kaldırdıktan sonra

emesut

emesut

Üye
downgrade ile olur ancak bunu kimseye öğretmem sonra telefonunu göçürme riski yüksek
yani eski versiyona dönmek istersen telefoncuya götürüp yaptıracaksın ,oda downgrade yapacak.
Telefoncuya götür diyorsun, götürebileceğim en son telefoncu nokia servisi oda ESKİ VERSİYONA DÖNÜLMÜYOR diyor.
Sıradan bir telefoncuya götürsem onlarında yapcağını sanmıyorum + yapsa bile göcürme riski var diyorsun nasıl olacak bu iş..

K.G

K.G

Üye
N73 Anlattıgın gıbı yaptım surumum v4.0749 lardaydı suan ıse V4.0839..42.0.1 oldu hıc bır sorunda yok cok skur.yenı uygulamalarda gelmıs mobıl tv falan ınceleyım daha da ayrıntılı yazarım cok tessekkurler..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuya götür diyorsun, götürebileceğim en son telefoncu nokia servisi oda ESKİ VERSİYONA DÖNÜLMÜYOR diyor.
Sıradan bir telefoncuya götürsem onlarında yapcağını sanmıyorum + yapsa bile göcürme riski var diyorsun nasıl olacak bu iş..

son versiyonu yükleyin ve eski versiyona dönemezsiniz.eğer dönmek isterseniz yüklemeyin

N73 Anlattıgın gıbı yaptım surumum v4.0749 lardaydı suan ıse V4.0839..42.0.1 oldu hıc bır sorunda yok cok skur.yenı uygulamalarda gelmıs mobıl tv falan ınceleyım daha da ayrıntılı yazarım cok tessekkurler..

allah hepimizden razı olsun...

PHP Warner

PHP Warner

Üye
scan product tıklayınca pencerenin altında telefonun rm kodu yazar zaten bizde RM 303 dür.

telefonunuzun RM kodu RM 346 ise sadece onu yükleyin diğerlerini değil yani E71 -1 olanı bununda son versiyonu 300 olan E71-1 RM-346_EURO_300.21.012_v5.0 budur.

phoenix programının 2008.44 olan versiyonunu yükleyin diğer versiyonu your uninstaller ile kaldırdıktan sonra

2008.44 ile de denedim. Şu şekilde hata alıyorum.

Reading phone information
Reading product type
Reading product code
Reading PSN
Reading IMEI
Reading HW version
Reading UPP version
Get flash file names
Product flashing failed.

Licenses count retrieving failed

HRESULT 0x84212008 (-2078203896)

This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008

Daha önceki yani 2009 versiyonu your uninstaller ile kaldırdım. PC suite veya diğer nokia yazılımları da sistemime yüklü değil. Sorunu çözebilmemiz mümkün mü tolga dostum? Çok teşekkürler.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
2008.44 ile de denedim. Şu şekilde hata alıyorum.

Reading phone information
Reading product type
Reading product code
Reading PSN
Reading IMEI
Reading HW version
Reading UPP version
Get flash file names
Product flashing failed.

Licenses count retrieving failed

HRESULT 0x84212008 (-2078203896)

This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008

Daha önceki yani 2009 versiyonu your uninstaller ile kaldırdım. PC suite veya diğer nokia yazılımları da sistemime yüklü değil. Sorunu çözebilmemiz mümkün mü tolga dostum? Çok teşekkürler.

Phoenix programından sonra pc suit programınıda yükleyin ve telefonu pcsuit modunda bağlayacaksınız.

Da®kness

Da®kness

Üye
Açtığın konuyu başıboş bırakmadığın için sana tüm arkadaşlar adına teşekkür ediyorum. Konudan bende faydalandım. Tebrikler...

xxmlxx

Üye
tolga kardeşim ben daha phoenex programını yükleyemedim yardımcı olursan sevinirim

kuty_58

Üye
bende n97 var. rm 507 yazıyor. ne yapmalıyım. hangi flash'ı yükleyeceğim. teşekkürler

xxmlxx

Üye
arkadaşım senden allah razı olsun sayende işi hallettim sana bi teşekkür yetmez kardeşim binlerce kez teşekkür ederim

avci00

Üye
ellerine saglik

mguler43

mguler43

Üye

*#0000# yaptığımda tam aşağıdaki gibi

Nokia 5310 XpressMusic V 08.22 04-11-08
RM - 304
(C) Nokia
Variant: 33.31

Language:
V 08.22
04-11-08
RM-303
(C) Nokia
NTM

Phoneix scan product tıklayınca
RM-304 V V 08.22 04-11-08

yazıyor

Bu telefona Türkçe menü yüklenebilirmi. Yüklenebilirse hangi yazılım ilginiz için teşekkür ederim. Saygılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

*#0000# yaptığımda tam aşağıdaki gibi

Nokia 5310 XpressMusic V 08.22 04-11-08
RM - 304
(C) Nokia
Variant: 33.31

Language:
V 08.22
04-11-08
RM-303
(C) Nokia
NTM

Phoneix scan product tıklayınca
RM-304 V V 08.22 04-11-08

yazıyor

Bu telefona Türkçe menü yüklenebilirmi. Yüklenebilirse hangi yazılım ilginiz için teşekkür ederim. Saygılar

telefonunuzun bataryasını sökün oradada RM kodu yazar birde ona bakın.
scan product yazınca rm 304 ise ozaman RM 304 kurmanız lazım.
Birde nokia software updater ile güncelle diyince de rm 304 mü buluyor ona bakın.
RM 304 yazılımınıda 1 sayfaya yerleştireyim
sizin telefonunuz 5310 b gözüküyor.

mguler43

mguler43

Üye
Evet telefonun arkasında da RM-304 Made in Mexico yazıyor
sizce Türçeleşebilir mi bu telefon

birde yalnızca Avea çalışıyor vodafone ve turkcell çalışmıyor ama Phoneix ten baktığımda GSM850/GSM1800/GSM1900 var GSM900 yok

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefonun arkasında da RM-304 Made in Mexico yazıyor
sizce Türçeleşebilir mi bu telefon

birde yalnızca Avea çalışıyor vodafone ve turkcell çalışmıyor ama Phoneix ten baktığımda GSM850/GSM1800/GSM1900 var GSM900 yok

1. sayfaya eklediğim RM 304 flashını yükleyebilirsin.bunlarda tek flash var euro emea olamdığı için bilemiyorum,yükleyince dil ayarlarında cıkarsa işlem tamam cıkmazsa türkçeleşmez demektir.

birde telefonun kayıtlı değilse kapanır.Daha önce o hatlar ile kapanmamıştı değil mi?

mguler43

mguler43

Üye
1. sayfaya eklediğim RM 304 flashını yükleyebilirsin.bunlarda tek flash var euro emea olamdığı için bilemiyorum,yükleyince dil ayarlarında cıkarsa işlem tamam cıkmazsa türkçeleşmez demektir.

birde telefonun kayıtlı değilse kapanır.Daha önce o hatlar ile kapanmamıştı değil mi?

Hayır kapanmadı imei pasaporta kayıtlı
flashını indiriyorum deneyip hemen yazarım
ilgin için teşekkür ederim

mguler43

mguler43

Üye
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
PN_PERMANENT_DATA server reported page size 128 KB.
Scanning image files...
AdlServer: Flashing Update Server Data: 292480 bytes
AdlServer: Flashing CMT UPS data 1%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 11%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 20%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 30%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 40%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 51%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 60%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 70%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 80%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 91%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 100%
AdlServer: UPS data loaded
AdlServer: Update Server code succesfully sent to phone
Reopening the connection...
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Protocol 1: Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401227A
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
Flashing phone
Initializing
Product Type: RM-304 Product Code: 0561210C
Phone information retrieved
Scanning image files...
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
Flashing phone
Initializing
Product Type: RM-304 Product Code: 0561210C
Phone information retrieved
Scanning image files...
All operations completed
Product flashing failed.

Böyle bir hata veriyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
pc suit yüklü ve telefonunu pc suit modunda bağladığından emin ol.phoenixdeki bağlantı modu da normal olsun.

mguler43

mguler43

Üye

Üst Alt