semamuse8
Üye
bende yükledim bu versiyonu teşekkür ediyorum tolga beye
--------------- Ekleme ---------------
versiyonu telefona yüklerken local mode yazıyordu normal olmazsa olmaz denilmiş acaba olmadı mı
teşekkürler
kardeş porğram yüklenmesinde hata oluşuyor hangi windows sürümlerinde çalışıyor
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products kopyalıyorum ama yıne olmuyor yuklemeyı resımlı olarak koyabılırmısınız acaba
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Product C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products bunlar nerede data packag product kulandıgım programda bunlar yok bu yuzdende ındırdıgım programı atamıyorum nasıl bulucam phoenix yok pc alt ust etım yok
hocam ellerine saglik guzel calisma yaniz kurulumda sorun oluyor bunun resimli veyata detayli anlatirsaniz cok munun olurum saygilarimla
Konusunda 6680 Flashı atarken sonunda Medıa player dıye bır hata verdı tam hatırlamıyorum kodunu sımdı Telefon Acılmıyor Neyapabılıırm
Tolga Kardeş Sana özel mesaj Gönderdim Okurmusun
benimde kaymakam bir arkadaşım n97 almış ve yazılım güncellemesi yaptıktan sonra türkçe dil paketi silinmiş.yedekleme yapıp geri yüklemesine rağmen türkçe dil paketi yüklenmemiş.Bu konuda ne yapılabilir.Ayrıca n97 için yararlı programları yada kaymakam beyin işine yarayacak programları nerden bulabilirim. Aa-tolga sana pm atamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım.pm ye msn atarsan sevinirim.
teşekkür ederim hocam. arkadaşın yurt dışından aldığı n97 mini yi Türkçeye çevirdik. eyw
arkadaşlar bence n97 var ama rm-233 v05.20 01.01.09 yazıyo bunun flashını bulamadım yardımcı olurmusunuz
Arkadeşler Lütfen bi sorum var N97 RM-505 21.0.045_v6.0 EMEA Yazan flashi yükleyecegim ama bişey var V21 Bu ama benimki 20 Normal mi bozulmaz dimi yapsam ?
Tolga Abi Kanka cevaplarmısın lütfen abi
dostum programı acıp scan dedigimde altta benim tlefona ait rm kodu ve versiyonu gonsteriyor flashing ve Firmware Update yaptıgımda hersey bos gözüküyor sonra gözata basıyorum ve bunu gösteriyor "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identifed" ve tamam dedikten sonra Product Codes available in current Data-Package pencere geliyor içerigi bos hiç birsey yok yani yardımcı olurmusunuz lütfen :S
galiba indirdigim flash programını phoneix görmüyor indirdiigim dosyaları nereye kaydedebilrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?