aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
Vallaha Birazdan Eski Versiyona Geri Döndürmeye Çalışacam İnşallah Phoneix 2009 Yapar Bunu
Sağol Tolga Kardeş Bende Onları Ayarlıyordum ...
--------------- Ekleme ---------------
allow sw downgrade Seçeneği ile Yükledim Yine Olmadı
iyi güzelde hocam 6233 için rm-145 v5.60 hani??
Allow sw Downgre seçeneği ile Eski Versiyona Atmaya Çalıştım Olmadı Başka Yöntem Varmı
Tesekkurler kerdesim anlattigin gibi uyguladim Nokia E 52 yi Turkcelestirdim sorunsuz calisiyor. Sanki telefonum musluman olmus gibi hissedityorum. Ayni dilden konusuyoruzsimdi daha fazla ozelliklerinden istifade ediyorum . Allah razi olsun . Nairobiden selamlar
--------------- Ekleme ---------------
Cok tesekkurler E52 sorunsuz calisiyor
Dostum bendeki tel 5800XM Rm356 Kırmızı şeritli. Bu aşağıdakilerden hangisi benim tele göre?
"5800XM 15/01/2010 40.0.005 çıktı
5800XM NAVI 15/01/2010 40.0.005 çıktı"
Ve birde bu navifirmden telefona ait versiyonu buldum fakat Variant bölümünde hangisini seçeceğimi bulamadım yardım edersen sevirinirm. Resmini koyuyorum dediğim bölgeyide kırmızı kutu içine alıyorum. link aşağıda bi yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..]
eyw kardeşim cok tesekkürler saolasn)
5610 (RM-242) 10.00 v22 (EMEA)
part 2 link arızalı bilgilirenize ...
bi yardım ederseniz eğer sevinirim birde ben nokia pc suite den yeni sürüm yükledim sonra telefonda hafıza kartını görmemeye ve bataryayı bi anda bitirmeye basladı...
bu program yüklersem düzelirmi telefon....
şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım....
Teşekkür ederim emeğine.
5800'ın güzel yönlerinden biride yazılım güncellemesini telefondan yapabiliyorsunuz.hicbir pc suite kullanmadan bizzat denedim.wlan olan bir yerden 17mb kadar bir dosyayı indiriyor ve kendini güncelliyor nasılmı yapıcaz
telefon menüsünden ayarlar>telefon>telefon yönetimi>cihaz güncellemeler>secenekler>güncellemeleri kontrol et
ardından yeni sürüm v40.0.005 sürümünü nokia'dan indiriyor ve yüklüyor kolay gelsin
Selamlar,benimde sormak istedigim su,ben 3 ay kadar once hollandada n97 aldim fakat turkce dil destegi yoktu telefonu guncelledim 20.0.019,a yukselltim hemen sonrada burada turkce dil pakedini yuklettim su anda yeni versiyon cikmis galiba ama her defasinda bu guncelleme en son yenisi yok diyor acaba bu dil pakedini degistirdigim icinmi oluyor valla sizden umutluyum yardimci olursaniz sevinirim
yaaaaaa bu harika bişeyyyyy telefon kendisine geldi teşekkürlerrrrr.....
lakin kart olayı kapaktan onuda halledeceğimsağolun emeğinize sağlık
Peki bişi daha sorcam arkadaşlar ben RM356 RED telime EURO2 TURKEY BLUE yi yüklesem ne olur? Uyumsuzluk olurmu?
öncelikle teşekkürler. Sizden ricam 6600 i RM 570_36.16 versiyonu var ise lütfen paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?