Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bu işlemi normal bir nokia orijinal kablodan yapıyoruz değil mi? ayrı bir araca gerek yok?

evet orjinal usb kablo ile yapıyoruz.

--------------- Ekleme ---------------

Tolga Kardeş Şunu Demek İstedim Yeni Versiyon Çıkmıştı İngilizce İdi Ama Ben Memnun Kalmadım Eski Versionda Elimde Vardı Onu Nasıl Atabilirim? Lütfen Yoksa Telefonu Satmak Zorunda Kalacağım...

telefonunuzun modeli ve son yüklediğiniz yazılımı yazarmısınız.

kardes n78 in link kırık düzeltebilir misin

suruga

Üye
N97 Mini RM-555 11.0.045 v2 (EMEA)

0585088 dil kodlu N97 mini RM 555 yazılımı

Bu RM-555 isimli klasörü
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products klasörünün içine yapıştırın.
Dikkat edin iki defa iç içe RM-555 klasörü olmasın kolay gelsin.

bana rapidshare olmayan bir link alabilirmiyim. acilen ihtiyacım var veya bu linkten bir arkadaşım varsa bana mail olarak atarasa sevinirim surugacan@yahoo.com

herkese çoooooooook teşekkürler

goldtr

Üye
Dostum allah ne muradin varsa versin. N97 Beyaz ve N95 8GB iki telefonumu da Turkce yaptim sayende... Acaip dua aldin, haberin olsun.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

Eğer yazılımı ben kendim dil kodunu seçerek rapid kullanmadan indireceğim derseniz işte siz navifirm programı buyrun.hangi yazılımı versiyonunu isterseniz seçerek indirin.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html

Dostum allah ne muradin varsa versin. N97 Beyaz ve N95 8GB iki telefonumu da Turkce yaptim sayende... Acaip dua aldin, haberin olsun.

Amin...

kardes n78 in link kırık düzeltebilir misin

link düzeldi,buyrun...

6230i yeni bir flash indiriyorum inşallah bu sefer olur.... yine aynı hatayı alıyorum. bir türlü olmadı...

off off off olmuyorrrr... ya biri bana yardım etsin

dostum phoenixi kurdum ama program açılmıyor
6779 sıra sayısı, MFC42.DLL dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. diye bi hata veriyor

aa-tolga
telefonunuzun modeli ve son yüklediğiniz yazılımı yazarmısınız.

Tolga Kardeş Yüklediğim Son Versiyon İngilizce v6.103.4.1 Elimde Olan Bir Önceki Türkçe Versiyon ise v5.16. Ben Yanlışlıkla v6.103.4.1 i Yükledim İngilizceymiş Ama Ben Tekrardan Bir Önceki Versiyona Yani v5.161.1 e Döndürmek İstiyorum Telefonum Bozulma Pahasına Olsa Bile Söyle Nasıl Yapacam Bozulursada Canın Sağolsun...

krouser

Üye
telefonun dilini türkçe yapmak isteğe göre bir konu fakat bence gereksiz ben ingilizce kullanıyorum hem ingilizceyi biraz olsun ilerletiyor

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
telefonun dilini türkçe yapmak isteğe göre bir konu fakat bence gereksiz ben ingilizce kullanıyorum hem ingilizceyi biraz olsun ilerletiyor

Tabiki buda sizin fikriniz...

iyide bu yazılımı nereden buldunuz.hadi buldunuz türkçe dil kodlarını forumda verdim zaten o dil kodunu secmeden neden yükleme yaptınız.

3 yol var
1. si yeni versiyonu beklemek
2. si phoenix ile yükleme yaparken dil kodunu sectikten sonra sol altta options seceneğinden allow sw downgrade kutucugunu işaretleyerek yükleme yapmak.
3. sü jaf programı ile downgrade işaretleyerek eski yazılımı yüklemek. ben jaf kullanmadım.

birde nokianın kendi yazılım yükleme programı var Nokia Care Suit diye bulabilirsen ve kullanmayı öğrenirsen bizede anlatırsın.

dostum phoenixi kurdum ama program açılmıyor
6779 sıra sayısı, MFC42.DLL dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. diye bi hata veriyor

tüm nokia ile ilgili yazılımları kaldırın ve en bastan kurun.

suruga

Üye
emeğiniza sağlık ben RM-555 flaşlarını indirdim. ancak Nokia Software Updater programından telefonu (N97 mini) telefonu usb kablosu ile güncelleştirdim. şimdi açılmıyor. açma kapama tuşuna bastığımda sadece bir titreme oluyor başka bir şe yok neden acaba gitti telefon offffffffff offfffffffff

mbulut23

Üye

Teşekkürler

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun...

NSU ile güncelleyecekseniz neden RM 555 flashı indirdiniz.Anlayamadım.yükleme yaparken bilgisayarınız kilitlenmiş veya internetiniz gitmiştir.phoenixde böyle bir risk yoktur.,ama laptop ile yapacaksınız çünkü elektrik kesilirse kapanmasın diye.

şimdi siz telefona hard format atın.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-tum-symbian-modellerde-hard-format-241532.html

Tolga Kardeş Yüklediğim Firmware de Sadece İngilizce Dili Vardı Türkçe Bb5 Kodları Kullansam Bile İşe Yaramazdıki İşte Uyduk Şetyana Napalım Burada Sizden Yardım Bekleme Umuduyla Bu Foruma Giriyoruz Dediklerini Yapacam Peki Risk Nedir?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

bb5 kodları kullanamazdın ki.risk oranını bilmiyorum çünkü daha önce hiç yüklemedim.

Vallaha Birazdan Eski Versiyona Geri Döndürmeye Çalışacam İnşallah Phoneix 2009 Yapar Bunu