Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

vibrissa

Üye
Allah razı olsun n95 8gb telefonum vardı türkçe yaptım çok sağolun.

bende e71 var 300.21.012 RM-346 E71-1(20) flaşını gönderirmisin yurtdışından geldi

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bende e71 var 300.21.012 RM-346 E71-1(20) flaşını gönderirmisin yurtdışından geldi

400 versiyon var onu neden yüklemiyorsun.
300 versiyon

--------------- Ekleme ---------------

Allah razı olsun n95 8gb telefonum vardı türkçe yaptım çok sağolun.

güle güle kullanın...

benım n78 telefonum guncellestırme yapmıyor buradakı paketlerı kullanım yazılım atmak ıstıyorum ama rapıdler olu yardımcı olabılır mısınız n78 yazılımım 11.043 ne yaptım ne ettım olmuyor yazılım atamıyorum.

Tolga bey çok çok tşk ederim... Emeklerinize sağlık... Cidden büyük bir sorundan beni kurtardınız...

Not: Telefonum NOKİA E72 Sonuç: Başarılı

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Tolga bey çok çok tşk ederim... Emeklerinize sağlık... Cidden büyük bir sorundan beni kurtardınız...

Not: Telefonum NOKİA E72 Sonuç: Başarılı

güle güle kullanın...

N78 RM-235 30.011 v9 EURO

son yazılım budur 1. sayfada anlatıldıgı gibi yükleyin.RM 235 yazılımı varsa

RM 342 yazılımıysa yükleme sekli farklıdır.

yaa bu phoenix programını kuramadım nasıl oluyo bi yadım edermisiniz

bendede 6220c var güncelleştirince ing oldu onu düzeltmek için uğraşıyom

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yaa bu phoenix programını kuramadım nasıl oluyo bi yadım edermisiniz

bendede 6220c var güncelleştirince ing oldu onu düzeltmek için uğraşıyom

1.sayfada anlatıldıgı gibi programı ve telefona ait yazılımı indir rar dosyalarını sağ tusa tıklayıp cıkart diyerek aç ve olusan exe dosyasını bilgisayarına kur.ardından anlatıldıgı gibi telefonun dil kodunu değiştir ve yeni yazılımı kur

kuruyorum ama masaüstüne programın kısayolu gelmiyor

BU sorun bende de var yardımcı olurmusunuz. Winrar crc hatası

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
BU sorun bende de var yardımcı olurmusunuz. Winrar crc hatası

1. rar dosyasının üzerine gelip mouseun sağ tusuna tıklayıp klasöre veya buraya cıkart diyeceksiniz .işlem bitince çıkardıgı yerdeki exe dosyasının üzerine gelerek mouseun sol tusuna cift tıklayarak kuracaksınız.Linklerde problem yok ya sizin winrar programınızda problem var rar dosyalarını açmıyor.yada internetten dosyayı tam indirmiyorsunuz.

IVIatrix

Üye
slm arkadaslar N97 V21.0.045 hacledim ama klavye dili azerty idi qwerty oldu nasil tekrar azerty yapabilirim tabi hackli hali ile kalmasi lazim

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar N97 V21.0.045 hacledim ama klavye dili azerty idi qwerty oldu nasil tekrar azerty yapabilirim tabi hackli hali ile kalmasi lazim

farklı dil kodunu deneyebilirsiniz ama tekrar hacjlemeniz lazım.

Rardan Çıkardıktan Sonra exe yi çalıştırır kurarken hata veriyor farklı Programlarla da indirdim Aynı sorun.

bufferty

Üye
e66 telefonum ingilizce oldu türkçeye ceviremedim yardımcı olnu bana