burakselen
Üye
N97 için yeni türkçe versiyon v21.o.45 çıkmıştır. Hayırlı olsun. Navı fırm denkontrol edebilirsiniz. Ben indirdim ancak dp1 dp2 hatası veriyor bende phoenıx de. Exe versıyonunda bu sorun olmayacak diye dşünüyorum. Tolga link bekliyoruz.
bu kodalar çıkmıyor ilk sayfadaki linkten indirdim yazılımı türkçe dil paketinin olduğu yazılımı paylaşırsanız memnun olurum.
link hazır güle güle kullanın...
--------------- Ekleme ---------------
linki yeniledim kusura bakmayın o versiyon emea yazmasına rağmen evet içinde türkçe dil kodu yok .
bu kodalar çıkmıyor ilk sayfadaki linkten indirdim yazılımı türkçe dil paketinin olduğu yazılımı paylaşırsanız memnun olurum.
ustam peki yenilediğin linkte türkçe kodu varmı? eğer yoksa ne zaman çıkar türkçe kodlu sürüm telefonum düzelmesede yinede yakından ilgilendiğin için teşekkür ederim
arkdaşımın karşılaştığı aynı problem bende de var. yeni link'i 1. sayfadan mı indereceğiz. gerçekten paylaşımın için teşekkürler
ikisi beraber cıkacak zaten dosya indirmeniz yarım kalmış olabilir.dosya boyutunun aynı olduğunu kontrol edin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2dosyada acilmiyor onlar lomadan nasil olucak peki n97 mini icin tesekkur edrim...
N97 Mini RM-555 11.0.045 v2 (EMEA)
part1 saglam ama part2bozuk dosya winrardan cikmiyorhaliylede yuklenemiyor anlayamadim yardimci olursaniz cok memnun olurum ,tlefonum turkceye cevirmek istiyorum 5 saati gecti yapamadim saygilar...
RM 507 kodlu telefonum için nerden indirebilirim arkadaslar??
rapid e atmışşsın ama rapid den indirlimio hata verio hep. netload a atmam mümkün mü.
kardeş n73 var güncelleme yaparken bilgisayar kapandı tel şimdi hiç açılmıyor ne yapmam gerekir
ya kardeş bu yoğun ilgiye karşı olan ilgin için gerçekten teşekkürler. ama gel gör ki, bizde sorunlar bitmiyor... (benim soru NOKIA 6120 Classic RM-243 hakkında)
biz senin ilk önceki verdiğin flash dosyasını yüklemiştik. onlardaki versiyon 07.20 ve ingilizce idi. senin şimdiki verdiğin flashı indirdik ve kurmaya çalıştık. en son verdiğin flashın içinde Türkçe de dahil olmak üzere bir sürü dil var, tamam buna bir şey demiyoruz da... şimdi de bizim sorunumuz şu en son verdiğin flashtaki versiyon 07.10 ve böyle olunca phoneix programı; yükleyeceğimiz sürümün şimdikinden eski olduğunu söyleyip yükleme yapmıyor...
şimdi ne yapmalıyız
onuda denedim yapmıyor hard format dediginiz 3 * yes açma kapama tuşuna basmak degil mi
evet ustam denemek için bende yükledim türkçe kodlar falan hepsi çıkıyor ama fasty arkadaşımın dediği gibi bizdeki 7.20 olduğu için yükleyemiyoruz bi hal çaresi yokmudur 6120 ciler olarak baya kafanı ağrıttık hakkını helal et.
Merhaba tolga bey...
Bugün İngiltereden NOKIA E72 aldım ve menüsü ingilizce... Bunu nasıl değiştirebilirim ?? Hangi yazılımı yüklemeliyim ?? Telefon kayıt dışı ve türkiyeye gittiğimde kayıt altına aldıracağım... Şimdi bu işlemleri yapmamın bir faydası olur mu ??? Telefona zarar verir mi ?
Rapidshare den link vermişiz sanki çok iniyo gibi..
Flash ların da kullanımı anlatılmamış..
1. sayfada anlattıgımız gibi phoenix ve telefonun modeline ait yazılımı indirip kurun ve anlatıldıgı gibi yükleme işlemini yapın.
bunun kayıtla hiçbir alakası yok ve zarar vermez sadece yükleme yaparken kabloyu cıkarmayın ve laptop ile yapın ki elektrik gidip işlem yarıda kalmasın.
evet çok güel iniyor ve hiç problem yok flashların ayrı bir kullanım kılavuzu yok zaten
1. sayfada anlatıldıgı gibi yapacaksınız yok yapamıyorsanız 25 TL ya telefoncu atacak
2 partıda indirip kurdum problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?