devin
Üye
kardeş 5530 phoenix ile format atamadım format işlemini başlatıyorum fakat bir süre sonra hata weriyor.hata wermeden önce ise pcden usb sesi geliyor yardım edebilirmisin?
oncelıkle konuyu acıp yardımcı olana tesekkurler.. benım telefon 5800 MX ( mavi) şu andaki yazılım sürümü V 31.0.101 özel sürüm : 31.0.101.C02.01 özel sürüm tarihi : 16.09.2009 olarak gorunuyo telde....NSU da yenı guncelleme gorunmuyo , yani bu telefon su anda en son sürümmü yoksa benmı yapamadım yada bulamadım ? v40 olan benım sürümden sonrakımı ? guncelleme yapamadım phoenıx ıle çünkü eski flash uyarısı veriyor ve guncelleme devam etmıyor. navıfırımde v40 gorunuyo dosyalarını ındırdım fakat telefona atamıorum .. cıhaz guncellemelerınde ise guncellenmedı olarak gorunuyo sebekeye baglandıgımda yenı guncelleme yok uyarısı verıyor .. ne yapmam lazım bu konuda fıkrı olan varmı ?
tsk ... yaá bu phoenix nasil indirecem link calismiyor
--------------- Ekleme ---------------
kardes Allah razi olsun yaptim cok guzel oldu n96 super yaaa
5130 vardı açıldıktan 5,6 saniye sonra kitlenip kapanıyordu format imkanı yoktu. yarım saatlik uğraşla hallolduçok teşekkürler..
tesekur
peqi arkadaşım phoenx le güncel sürümde olan telefona eski sürüm yüklenebilirmi.Phoenixle yükleyemedimde ...
sağolun...
N97 mini yazılımını tekrar yükleyin ve telefonu pc suit modunde bağlayın.driverlarını tanımasını bekleyin.ardından depolama modundan bağlayın ve driverlarını tanımasını bekleyin. şimdi bilgisayarı acıp kapatın ve tekrar phoenix ile yüklemeyi deneyin
Nokia 5800'a n97 güncellemesi yüklesek ne olur?
arkadaşım teme Navigator mü yoksa sound wave olabilirmi..
sağol kardeş emeğine sağlık çok ii olmuş....
nemesisle denedım ama yıne olmadıyenı surum gorunmuyo.. denıyeyım bırazdaha anlasıldı ben yapamıorum
ben nemesıs le olayı cozdum daha kolay ve pratık
emeğine sağlık teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar. Dün Nokia 8800 Arte (RM-233) bu siteden güncelledim ve türkçe dil yükledim. Süper oldu, Allah emeği geçen herkesden razı olsun. Bugun kardeşimin Nokia 8800 Sirocco (RM-165) için güncelleme ve türkçe dil yüklemek istedim. Ama RM-165 bulamadım sitede. Acaba bunu hangi yolla türkçeleştire bilirim?
bu tür yazılımları yayınlamak yasaktır konuyu acan arkadasi bilgilendirmek isterim ve phoneix regedit edılmeden attıgı yazılımları kısa bır sure sonra kapıları close bırakır ıyı calısmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?