Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

jfmoz

Üye

bende aynı sorunla karşılaştım ve şu anda telefonum hiç acılmıyor retry dedikce aynı hatayı verdi en sonunda cancel dedim telefonum acılmaz oldu

doomtr

Üye
bataryayı cıkarıp takmayı dene

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

Türkçe yoksa nasıl yüklediniz baska dil secerek mi?

Eğer listede türkçe yoksa zaten yüklemeyin bu arada telefonunuzun türkçe dil kodları

NOKIA 6210 Navigator RM-367
0557259 EURO2 BLACK TURKEY
0557327 EURO2 RED TURKEY

bunlardır.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html

Navifirmden baktım su anda RM 367 türkçe son versiyon 4.13 görünüyor.

yan, eski versiyona telefoncuya götürüp downgrade ile 4.13 vesiyonunu attıracaksınız.

--------------- Ekleme ---------------

tolga hocam buna bi çözümün var mı

bakın operation modu RF INACTİVE yazıyor orası NORMAL seciliolacak.

mtb die birsey var ama surucusunu bulamadım pc suit te o cıkıyor aygıt yonetıcısınde

mtb müzik aleti gibi kullanmak için .önemli değil.

siz o pencereleri kapatın.

pc suit modunda secin ve devam edin.

jfmoz

Üye

hocam ikinci hatada RFINACTIVE deil normal yazıo bende dikkat ettim ona normaldi bendekide şuan hala telefonum acılmıyor

doomtr

Üye
dostum tolga neyaptıysam o hatadan kurtulamıyorum telefon resetlenıyor ve acıldıgında devam etmıyor sayısız kez denedım

jfmoz

Üye
dostum tolga neyaptıysam o hatadan kurtulamıyorum telefon resetlenıyor ve acıldıgında devam etmıyor sayısız kez denedım

baba seninki yine resetleniyormuş benmkinde tık yok nolduysa anlamadım

1 sayfada anlattıgım gibi turkce dil kodunu secerek yükleyeceksiniz.[/QUOTE]

Peki Ben Bunu Aldığım Yere Götürsem Bunu Bana Onlarda Düzeltebilir Dimi Ben Başaramamaktan Korkuorm da Bide Profesyonele Benzediğiniz için Rahatsız Edicem Düzeltebiliyolarsa Hemenmi yoksa Servise Fln Gönderip Böle Haftalarca Bekletirlermi Beni ?

Tekrardan RAhatsız Ediorm Ben Yazılım Sorunumu Hallettm Fakat İnternetten Video İzliyemiorm Adobe Flash Player in n97 ile uyumlu olan halini Forumda Varsa Link Olarak Verebilirmisiniz İlginiz için Teşekkürler

phoenix rapid den inmiyor presiz baska yere upload edin pls

erdinn

Üye
kardeşim ben yapıorum bu dedini ama telefonu pc tanınamayan aygıt die gösterioo yardım edersen sevinirim

arkadaslar Allah rızası için yardım edin saat 12 den beriuğrasıyorumolmuyor neiyuklediysemhata weriyor su flasları indirdim pc ye yuklemeye kalktımyuklenmi ne olur biri yardımetsin pc arkdasın guncelleştirme yuklim derken gittik dil paketidegitti biri yardım etsin siz nasıl yaptınız telefon 6630 v 5.03.08 17-08-05 rm1 phoneixprogramını yukledim flaslar olmuyor sölebisey çıkıyor uyarıyor şu yazıyor (RM-1 PHONE DATA PACKAGE EURO 11.00 MUST BE İNSTALLED FİRST. THİS SETUP PROCESS WİLL BE ABORTED)ARKDASLARLUTFEN RİCA EDİYORUM YARDIM EDİN DURUMUM WAHİM

jfmoz

Üye
tolga hocam benim tel gitti yahu hiç acılmıyor hard format atmaya calışıorm onuda yemiyor kaldı tel öle nolacak bu telefon bi yardım etsen sana zahmet

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

1. sayfadaki yazılımı indirin.ve yeniden deneyin .

olmazsa alttaki linkten direk navifirm ile son yazılımı indirin.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html

ewrenser

Üye
saol kardeş eline sağlık
telefon adam oldu