jfmoz
Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.
yazısı cıkıyor ve her seferde resetlıyor ne yaptıysam olmadı sıyrcam artık bendekı n97 mini scaning image files.. ten sonra ılerlemıyor lutfen yardım meılde atabılırsen yardımla ılgılı cokmutlu olurum cagirikeskin@hotmail.com sımdıden tesekkurler
--------------- Ekleme ---------------
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Started product mode change
Product mode change complete
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Scanning image files...
Failed to send wait request!
ERROR: Failed to set phone to flashmode aynen bole kalıyor
ilk baş resimdeki yazı çıkıyor devam dediğimde sonraki yazı çıkıyor.yardım eden olursa çok sevinirim
bataryayı cıkarıp takmayı deneselam arkadaşlar. lütfen acilen yardım edintelefonuma yazılım yükledim ama yazılım ispanyolca ve dil seçeneklerinde türkçe yok phoenixte kutucuğa tıkladığımda türkçe dil seçeneği de yok. Türkçe dil desteği bulunan daha eski bir yazılım yükleme çalıştığımda hata veriyo ve bu yazılım telefondakinden daha eski yenisini yüklemeyi deneyin yazıyo ama daha yeni yazılım yok yani işin aslı telefonumu bir türlü türkçe yapamadım. lütfen yardım edin. telefonum 6210 Navigator yazılımı: RM-367 ve telefona yüklediğim yazılım versiyonu 05.304
selam arkadaşlar. lütfen acilen yardım edintelefonuma yazılım yükledim ama yazılım ispanyolca ve dil seçeneklerinde türkçe yok phoenixte kutucuğa tıkladığımda türkçe dil seçeneği de yok. Türkçe dil desteği bulunan daha eski bir yazılım yükleme çalıştığımda hata veriyo ve bu yazılım telefondakinden daha eski yenisini yüklemeyi deneyin yazıyo ama daha yeni yazılım yok yani işin aslı telefonumu bir türlü türkçe yapamadım. lütfen yardım edin. telefonum 6210 Navigator yazılımı: RM-367 ve telefona yüklediğim yazılım versiyonu 05.304
tolga hocam buna bi çözümün var mı
mtb die birsey var ama surucusunu bulamadım pc suit te o cıkıyor aygıt yonetıcısınde
Türkçe yoksa nasıl yüklediniz baska dil secerek mi?
Eğer listede türkçe yoksa zaten yüklemeyin bu arada telefonunuzun türkçe dil kodları
NOKIA 6210 Navigator RM-367
0557259 EURO2 BLACK TURKEY
0557327 EURO2 RED TURKEY
bunlardır.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html
Navifirmden baktım su anda RM 367 türkçe son versiyon 4.13 görünüyor.
yan, eski versiyona telefoncuya götürüp downgrade ile 4.13 vesiyonunu attıracaksınız.
bakın operation modu RF INACTİVE yazıyor orası NORMAL seciliolacak.
mtb müzik aleti gibi kullanmak için .önemli değil.
siz o pencereleri kapatın.
pc suit modunda secin ve devam edin.
dostum tolga neyaptıysam o hatadan kurtulamıyorum telefon resetlenıyor ve acıldıgında devam etmıyor sayısız kez denedımTürkçe yoksa nasıl yüklediniz baska dil secerek mi?
Eğer listede türkçe yoksa zaten yüklemeyin bu arada telefonunuzun türkçe dil kodları
NOKIA 6210 Navigator RM-367
0557259 EURO2 BLACK TURKEY
0557327 EURO2 RED TURKEY
bunlardır.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html
Navifirmden baktım su anda RM 367 türkçe son versiyon 4.13 görünüyor.
yan, eski versiyona telefoncuya götürüp downgrade ile 4.13 vesiyonunu attıracaksınız.
mtb müzik aleti gibi kullanmak için .önemli değil.
siz o pencereleri kapatın.
pc suit modunda secin ve devam edin.
dostum tolga neyaptıysam o hatadan kurtulamıyorum telefon resetlenıyor ve acıldıgında devam etmıyor sayısız kez denedım
-
kardeşim ben yapıorum bu dedini ama telefonu pc tanınamayan aygıt die gösteriookabloyu bağla telefondan cıkan kablo u seklinde gerdir.BU N70 N73 gibi telefoların usb kablolarında böyle deyince bağlantı koptu diye hatalar geliyor.
phoenixi ac .File-manage connections dan no connections u üst satıra al üzerine tıkla ve aplly de close de .
Sonra File-open product telefonun RM kodu hangisi ise onu sec ve ok tusuna bas.
Şimdi Flashing- Firmware update-Product code yanındali ... tusuna basarak telefonuna uygun türkçe dil kodunu seç ve ok tusuna bas.
Şİmdi yüklenecek versiyon yazmıştır.
Dead phone USB flashing kutucugunu işaretle.
Şimdi Refurbish görünür hale gelmiştir.
Refurbishe bas ve kabloya kesinlikle dokunma.
Power tusuna bas mesajı gelince kısa tek dokunusla power tusuna bas ve işlem devam etsin.telefonu yerinden oynatmadan yap veya usb kablosunu işlemin basından sonuna kadar elinle telefona bastır.
All operations completed
Product flashing succeeded.
bu satır yazısı gelinceye kadar bekle sakın dokunma işlem bitince telefon otomatik açılacaktır.
kardeşim ben yapıorum bu dedini ama telefonu pc tanınamayan aygıt die gösteriooyardım edersen sevinirim
arkadaslar Allah rızası için yardım edin saat 12 den beriuğrasıyorumolmuyor neiyuklediysemhata weriyor su flasları indirdim pc ye yuklemeye kalktımyuklenmi ne olur biri yardımetsin pc arkdasın guncelleştirme yuklim derken gittik dil paketidegitti biri yardım etsin siz nasıl yaptınız telefon 6630 v 5.03.08 17-08-05 rm1 phoneixprogramını yukledim flaslar olmuyor sölebisey çıkıyor uyarıyor şu yazıyor (RM-1 PHONE DATA PACKAGE EURO 11.00 MUST BE İNSTALLED FİRST. THİS SETUP PROCESS WİLL BE ABORTED)ARKDASLARLUTFEN RİCA EDİYORUM YARDIM EDİN DURUMUM WAHİM
tolga hocam benim tel gitti yahu hiç acılmıyor hard format atmaya calışıorm onuda yemiyor kaldı tel öle nolacak bu telefon bi yardım etsen sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?