hayalmeyalbiri
Üye
verdiginiz bilgiler icin tesekkurler sorunsuz bir sekilde nokia 6700 croma telefona turkce menu yukledim ama yeni bir sorun cikti sanirsam daha once sim kilidi kirilmis bir telefonmus veya sim kilidi olmayan bir telefon o konuda bir bilgim yok simdi telefon "sim kaydi yapilamadi" hatasi veriyor telefon fransiz hatti ile calisiyor turk hatlari ile calismiyor bunu duzeltmenin bir yolu varmi yoksa 20 tl vermeyelim derken sim kilidini bulundugum ilde 70 80 tl ye kiriyorlar benim basima geldi baska arkadaslarin basina gelmemesi icin burada paylasiyorum tesekkurler
daha once calisiyordu turk hatlari ile acaba pasaportla acilmamis bir telefon onunla ilgili olabilirmi ama atmadan once calisiyordu sim kilidi kirilmis bir telefon(sim kilidi kirilip kirilmadigini bilmiyorum kirilmis olasiligi ile kirilmis diyorum) yuklemedn sonra sim kaydi yapilamadi hatasi veriyor simlock kirma programi varmi varsa bir bir adres verebilirseni sevinirim internette oldugu yaziyor ama 6700 o programa uygun bir tel degil
yazmayi unutmusum biraz once sim kart takili degildi
--------------- Ekleme ---------------
dil ile ilgili sorunu cozduk tesekkurler yukarida yazdiklarimida bir hata olarak yazmis degilim tekrar verdiginiz bilgilere tesekkurler sadece yukleme yapacak arkadaslarin yuklenecek telefonlarda daha once sim kilidi kirma islemi yapilip yapilmadigini ogrenme imkani varsa bu olasiligi goz onune alip yukleme yapmalaridir
kanki bpu adrese bi rm 78 yazilimi araniyor acil lutfenkardeş N80 var
v4.0632.0.38
RM-92
Nokia N80 (536).01
lütfen yardım et neler yapmam gerekir ayrıca bir resimli anlatım olsa iyi olur
biz yazılım işini laptoop ile yapıyoruz ve böyle bir riski göze almıyoruz.
Şimdi gelelim yapacaklarınıza
1. Hard format atın.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html
eğer telefonunuz bunal kurtulmazsa.
2. telefona phoenix programıyla dead flash atmaya çalışacağiz ama bu versiyon göçmeden önceki versiyonla aynı veya daha üst versiyon olsun.
Phoenix ile ölü flash atmayı deneyin
bu resimli anlatım 16 sayfaya kadar normal gerisi dead flash atılım seklini anlatır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve
E 63 yazılımının
E63 RM-437 400.21.013 v5 EURO
RM 437 seçin ve ok deyin.,
şimdi Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın.product kode satırının sagındaki ... kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.
NOKIA E63 RM-437
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine
sonra dead phone USB flashing kutucugunu işaretleyin ve REFURBİSH tusuna basın .
Birazdan güç tusuna basmanızı istersen power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.
Probleminiz bu şekilde çözülür inşaallah.
açılırsa tamam acılmazsa telefonun servislik ,20-25 tl ver yazılım attır.
saolun laptopum macbook olduundan windows olan pcde yapmam gerekmiştiişime yaradı çok teşekkürler
biz yazılım işini laptoop ile yapıyoruz ve böyle bir riski göze almıyoruz.
Şimdi gelelim yapacaklarınıza
1. Hard format atın.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html
eğer telefonunuz bunal kurtulmazsa.
2. telefona phoenix programıyla dead flash atmaya çalışacağiz ama bu versiyon göçmeden önceki versiyonla aynı veya daha üst versiyon olsun.
Phoenix ile ölü flash atmayı deneyin
bu resimli anlatım 16 sayfaya kadar normal gerisi dead flash atılım seklini anlatır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve
E 63 yazılımının
E63 RM-437 400.21.013 v5 EURO
RM 437 seçin ve ok deyin.,
şimdi Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın.product kode satırının sagındaki ... kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.
NOKIA E63 RM-437
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine
sonra dead phone USB flashing kutucugunu işaretleyin ve REFURBİSH tusuna basın .
Birazdan güç tusuna basmanızı istersen power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.
Probleminiz bu şekilde çözülür inşaallah.
açılırsa tamam acılmazsa telefonun servislik ,20-25 tl ver yazılım attır.
saolun laptopum macbook olduundan windows olan pcde yapmam gerekmiştiişime yaradı çok teşekkürler
hard formatla mı
yoksa dead flashlamı düzelttin.
öncelikle çok teşekkür ederim bu konu için.Benim sorum şöyle şimdi ben nokia 5800 a attım yeni versiyonu hiçbir sorun yok.Tek sorun bu v40 da hack olayının olmaması ve öğrendim ki eski versiyonu hackleyip üzerine v40 kurunca hack silinmiyor ve private dosyalarına ulaşabiliyorsun.Ben de ne yazıkki hard format atığ kurduğum için şimdi hack yapamıyorum.
Senden ricam bu phoenix ile v40 yüklü teli nasıl v31 e downgrade edebilirim.şimdiden teşekkürler.
v 40 hack işlemi
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...i-versiyon-40-0-005-hacklenmistir-296499.html
su ana kadar sim klidi sikayeti aldıgımı hatırlamıyorum.
dead flashla düzelttim çok kolay oldu =)
evet sim ve hafıza kartını çıkar ben öyle yaptımçıkarmayınca ne oluyor bilmem ama prosedür bu
mehaba benLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan ındıremıyorum acaba nasıl ındırıcem saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?