Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Selamlar her kese.
Arkadaşlar, ben yeni E72 modelini aldım, ama içinde Türk dili yok. Her hangi bir nota yazdıkta, ve ya mesaj yazdıkta yazılım dilinin Azeri dilini olmasını istedim, ama malesef hala yok. Şimdi buradan yüklediğim dili telefonuma yüklersem o zaman her hangi bir yazı yazarken Türk dilinde olucak mı?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

telefonun kapalı ise sadece usb kablosunu takacaksın ve phoenix programın açacaksın.
bu arada N81 yazılımını tekrar indir ve yazılımın kac mb ve indirdiğiniz mb aynı mı kontrol edin ve dead flash atın.

kral1914

Üye
kardeş bende 6260 slide var güncelleme yaptım türkçe yok banada yardım edermisin lütfen dee_jay_gokhan@hotmail.com buna falan mail atabilirsin lütfen yardım et

soal tolga kardes TELEFON OLDU.bi yaridm ediyorsun. adam rica ettikki. telefon numari verde.halledelim.olurmuydun. adam gibi yardim etseydin.simdide telefon hic acilmiyor isik bile yanmiyor..sadece 15 dakikani ayiracaktin..SAOL.COK SAOL.elli kere rica ettim telini verdiye.olmezdin.

Musen

Üye
dostum rm 160 20.11.02 versiyonlu n95 i dediğin gibi flash atmak istedim ama işlem tamamlanmadı.sadece nokia yazısı geliyo ve kapanıyo.dead flash denedim orda da flashmode a geçemiyo diyo.izah ettiğin gibi kaldırdım yükledim sildim ancak sorun devam ediyo.telefonculara götürsem bunu yapabilirler mi?servise gönderirsek çok tuzlu sonuçlanıyo işler heralde.

karatim

Üye
merhaba arkdaslar ben n97 de versiyon yuklmesı yaptım 20.0.27 versiyonunu yuklemiş onunda türkcesi yok yada ben bulamadım allah rızası için bana biri yardım etsin...

yakutcuk

Üye
kardeş n95 için kırık link.ayrıca rapid deilde başka bi alternatif yokmu yüklememiz için.bi yardımcı ol allah rızası için bu telefonla başım belada

5800XM 22/10/2009 40.0.005 çıktı denilmis ama v31 in linki duruyo...size zahmet linkleri verebilirmisiniz...Tşkler.

yakutcuk

Üye
hay senden allah razı olsun ya.allah tuttuğunu altın etsin.yaptım sonunda ya.

yolcuuu

Üye
ellerine kollarına sağlık e66 ya yükledim.süper oldu çok mutlu oldum.çok sağol

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
hay senden allah razı olsun ya.allah tuttuğunu altın etsin.yaptım sonunda ya.

güle güle kullanın...

--------------- Ekleme ---------------

ellerine kollarına sağlık e66 ya yükledim.süper oldu çok mutlu oldum.çok sağol

sağolun...

5800XM 22/10/2009 40.0.005 çıktı denilmis ama v31 in linki duruyo...size zahmet linkleri verebilirmisiniz...Tşkler.

buyrun.
1.sayfada var

yapamadıysanız telefoncuya götürün ve 25 tl ya yazılım yükletin derim.Telefon nosu versem ölmemde numarayı bir daha kullanamam iptal olur.
telefon nosu istemeyin lütfen...

telefoncular 25 tl ya yazılım yüklerler.yapamadıysanız tek careniz budur.

WinKyTr

Üye
Kardes 5800 in v31 olan firmware'i 2 parttan olusuyodu bu yeni çıkan V40 tek part acaba bi eksiklik olmasın bu dosyada???

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Kardes 5800 in v31 olan firmware'i 2 parttan olusuyodu bu yeni çıkan V40 tek part acaba bi eksiklik olmasın bu dosyada???

hayır 6120 vs telefonlardada öyle olmuştu.sizin telefonunuzda wlan var isterseniz FOTA dan da yazılımınızı güncelleyebilirsiniz. hem rehberinizde gitmeden wlan ile

WinKyTr

Üye
hayır 6120 vs telefonlardada öyle olmuştu.sizin telefonunuzda wlan var isterseniz FOTA dan da yazılımınızı güncelleyebilirsiniz. hem rehberinizde gitmeden wlan ile
Kardes sence burdan indirip yüklesek daha temiz olmaz mı?Rehber garmin vs filan hallederiz onlar sorun değil..Yazılım yükledikden sonra soft format yada hart formatı tavsiye ediyolar diye biliyorum...

5800 için V40 Atan varmı acaba???Ben yükledim ama mesajlarda kücük klavye var tam ekran QWERT klavye yok sinir oldum,adamlar ekleme yapcakları yere daha eksiltiyolar. ...Yükleyen arkdaslar onlardada aynımı bilgi verebilirlerse sevinirim.... Tşkler.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

bu yeniliklerin geldiği söyleniyor.

• Müzik çalar arayüzünde ve işleyişinde yenilikler,
• Menüde geçiş animasyonlarında iyileştirmeler,
• Menü seçeneklerinde yaşanılan donmalarda iyileştirme,
• Çok daha hızlı ve işleyişli bir web tarayıcısı,
• Kinetic Scrolling fonksiyonu,
• Sistem kullanımında iyileştirme,
• Batarya tüketiminde azalma,
• Giderilen diğer hatalar,

sadoes

Üye
ya hocam rapidden download yapamıyoruz.başka bi yerden bulamazmıyız bu linkleri.n97mini telefonumu türkçe yapmak istemiştim.part1 inidirebildim sadece başka hiçbişey indiremedim.teşekkürler

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi