kompozitor
Üye
tolga.telefon kapali pc suit moduna nasil baglanacam.depolama moduna nasil baglanacam.bunlarida anltirmisin.
--------------- Ekleme ---------------
guncellemeri yardimdan degil. web tan goruyoruz ve ovi suit varmis onumu yuklememmiz gerkiyor.
tolga kardes sitede imissin gozune guban. hasta olsum.cokta bilgim yok. +99 555 355 638 bi caldir bani arim snei su isi bitirelim.kac gundtir telefonsuzum. buraya yazim biray yazim deme. bole bir senden anca olur bu isi.
kardeş bende 6260 slide var güncelleme yaptım türkçe yok banada yardım edermisin lütfen dee_jay_gokhan@hotmail.com buna falan mail atabilirsin lütfen yardım et
hay senden allah razı olsun ya.allah tuttuğunu altın etsin.yaptım sonunda ya.
ellerine kollarına sağlık e66 ya yükledim.süper oldu çok mutlu oldum.çok sağol
5800XM 22/10/2009 40.0.005 çıktı denilmis ama v31 in linki duruyo...size zahmet linkleri verebilirmisiniz...Tşkler.
soal tolga kardes TELEFON OLDU.bi yaridm ediyorsun. adam rica ettikki. telefon numari verde.halledelim.olurmuydun. adam gibi yardim etseydin.simdide telefon hic acilmiyor isik bile yanmiyor..sadece 15 dakikani ayiracaktin..SAOL.COK SAOL.elli kere rica ettim telini verdiye.olmezdin.
dostum rm 160 20.11.02 versiyonlu n95 i dediğin gibi flash atmak istedim ama işlem tamamlanmadı.sadece nokia yazısı geliyo ve kapanıyo.dead flash denedim orda da flashmode a geçemiyo diyo.izah ettiğin gibi kaldırdım yükledim sildim ancak sorun devam ediyo.telefonculara götürsem bunu yapabilirler mi?servise gönderirsek çok tuzlu sonuçlanıyo işler heralde.
Code bilen varsa paylasirsa cokk sevinirim6760 slide var benim turkce dil code lazim bilen varmi acaba?
6760 slide var benim turkce dil code lazim bilen varmi acaba?
Code bilen varsa paylasirsa cokk sevinirim
Kardes 5800 in v31 olan firmware'i 2 parttan olusuyodu bu yeni çıkan V40 tek part acaba bi eksiklik olmasın bu dosyada???
Kardes sence burdan indirip yüklesek daha temiz olmaz mı?Rehber garmin vs filan hallederiz onlar sorun değil..Yazılım yükledikden sonra soft format yada hart formatı tavsiye ediyolar diye biliyorum...hayır 6120 vs telefonlardada öyle olmuştu.sizin telefonunuzda wlan var isterseniz FOTA dan da yazılımınızı güncelleyebilirsiniz. hem rehberinizde gitmeden wlan ile
Kardes sence burdan indirip yüklesek daha temiz olmaz mı?Rehber garmin vs filan hallederiz onlar sorun değil..Yazılım yükledikden sonra soft format yada hart formatı tavsiye ediyolar diye biliyorum...
5800 için V40 Atan varmı acaba???Ben yükledim ama mesajlarda kücük klavye var tam ekran QWERT klavye yok sinir oldum,adamlar ekleme yapcakları yere daha eksiltiyolar....Yükleyen arkdaslar onlardada aynımı bilgi verebilirlerse sevinirim.... Tşkler.
ya hocam rapidden download yapamıyoruz.başka bi yerden bulamazmıyız bu linkleri.n97mini telefonumu türkçe yapmak istemiştim.part1 inidirebildim sadece başka hiçbişey indiremedim.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?