Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Kardeş merhaba..aa-tolganın update konusunu okurken senin mesajı gördüm..N80'i update yaptıktan sonra hangi versiyona yükselttinki sen ? Program aşamalarını okudum erasing v5.0.719 diyor ama gene programming de aynı versiyonu mu kuruor alamadım..Şu an N80'in son firmware hangisi ?
Bende v5.0.719 var RM2 2007 Tarihli

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

N80 son versiyon bu zaten baska versiyon yok.

N95 için dediklerini yaptım. Çok güzel bir anlatım yapmışsın ellerine klavyene sağlık hiç bir sorunla karşılaşmadım ve açılışta bile kendi kendine türkçe oldu Bir teşekkür emeğinin hakkı değil ama kabul etlütfen sade ama bu içten teşekkürümü.

ney27

Üye
kardeş lütfen banma yardım edermisin benim telefon n96 bu telefonu güncelleştirmek istiyorum ancak güncelleştiremiyorum Phoenix programı Phoenix_2009.34.7 versiyonu demişsin indiremedim rapidshareden indiremiyorum flash dosyalarını da indiremiyorum bir başka yerden indirdigim phoenix programını kurdum ancak onunlada güncelleyemedim heralde flash dosyası istiyor.benim telefonunversiyon bilgisi şu N96 rm-247 yazılım sürümü 12.043 özel sürüm no:12.043.253.1 acil yardım edersen sevinirim

alemc71

Üye
merhaba.güncelleştirme yaptım ama bir sorum olacak belki saçma olabilir ama fazla anlamıyorum bu işlerden telefonum 5800 xm kırmızı ( red ) olan telefonun versiyonu yükseltirken 5800XM (RM-356) 31.0.101 v9 (EMEA NAVI) flahı kullandım ama yükleme sırasında telefonumun rengi seçebileceğim bir menü ile karşılaşmadım ve dil kodunuda otamatik tanımadı program üzerinden kendim belirttim bir tane turkey yazılı code vardı onu seçtim şuan bir sıkıntı yok ama bir hatam varmı onu sormak istedim bu renk olayı sorun olurmu....

DeLi_ZaL

Üye
dosyalar rapidhsareden inmiyor.. herhalde bir sorun var.. Alternatif indirebileceğimiz bir link mevcutmu?

Nokia 6700 Classic Silver

paylaşan arkadaşa çok tşklr ey valaha harika paylaşım ben denıyecem sonra gene yorumu yazarım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar kimse indirmesın telefonun anasına ağlatı bozuyor bu dosyalar programlar her neyse
burdakıler hepsi yalan benden söylemesi
gidin telefonculara servıse götürün cok pahalı değil 15 20 ytl
yazılım sağlam atıyorlar
bende bunlara kandım telefon çöpe gidiyordu.........? az daha

APES

Üye
selam arkadaşlar bende bir adet 3600s var bunu bir trlü türkçeleştiremedim, kodunu değiştirdim, emin olmak için tr olan 4 koduda denedim. koduna göre kontrol ettim yeni yazılım var diyor ama nokia software updater yazılımınız zaten güncel diyor ve güncellemiyor. yukardaki metodu deniyorum bu defa ilk bağlantı ve telefonu tanıması normal ama refurbish seçtikten sonra;
"the flashing failed"
HRESULT 0çarpı8421001e(-2078212066)
no connectnig the phone. cannot start mode change for phone mode before flashing hatası veriyor yardımcı olursanız makbule geçer

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

ne alaksı var kardesim .Telefoncunun yüklediği yazılımda zaten aynı.
Ama ben yapmayı bilemem para ile yazılım attırırım derseniz amenna diyeceğimiz bir şey yok.

evet sim kart takılı yapmışsınız ozaman direktürkçe açılır.Güle güle kullanın.Yinede siz her zaman sim kartı çıkararak yükleme yapın.

evet son versiyon budur.
N96 RM-247 30.101 v8 (EMEA)

ama sadece rapid var.Modeminizin fişini çekin ve tekrar acın ardından yükleme yapar.

3600s RM-352 7.23 / 57.23 v6 GLOBAL
telefonunuz RM 352 yazılımını indirip kurdunuz mu?
1. sayfada anlatılan ları tam yapın muhtemelen pc suit driverları tam yüklenmemiştir.Telefonunuzu pc suit ve depolama modlarında bağlayıp bağlantı yüklemelerinin tamamlanmasını bekleyin ve cıkarıp tekrar pc suit modunda bağlayın.sonra yüklemeye devam edin.

alemc71

Üye
bu soruma cevap alamadım gözden kaçmış olabilir.bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler

mimeste

Üye
tüm bunları yaparsam uzaya bile çıkarım... çok saolasın )

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bu soruma cevap alamadım gözden kaçmış olabilir.bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler

işte o turkey yazılı kodun yanında hangi renk olduğuda yazılıydı.Ama önemli değil bir problem olmaz önemli olan telefon türkçe dil seceneklerde cıktıysa ve telefonun türkçe olduysa farketmez güle güle kullan.Sadece telefonun teması o renk koduyla olan renkte acılır sen de beğenmezsen değiştirirsin tek farkı budur.

tüm bunları yaparsam uzaya bile çıkarım... çok saolasın )

uzaya cıkmıyacaksın basit bir tek programla telefonun yazılımını güncelleyeceksin

dostum hepsini yaptım ama o son kısımdaki flashing menüsünden firmaware uptade dedikten sonra hiç bişey gelmiyo bekliyorum bişey yok. product code kısmı boş kalıyor göz at menüsünde de bişey yazmıyor. telefon 5800XM.

guneyaa

Üye
merhaba arkadaşlar. benim pcde vista yüklü. phoenix programını kurdum ama o program açılmıyor. programa rişmek için izniniz olmayabilir gibi bi uyarı çıkıyor. yardımcı olabilecek biri var mı?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

bunun 2 nedeni vardır .telefona ait yazılımı bilgisayara kurmamıssınızdır .veyahutta o satırın sağındaki ... kutucuguna tıklayın ve otomatik sec kutucugundaki işareti kaldırın ve artık turkçe dil kodunu secerek devam edebilirsiniz.

merhaba arkadaşlar. benim pcde vista yüklü. phoenix programını kurdum ama o program açılmıyor. programa rişmek için izniniz olmayabilir gibi bi uyarı çıkıyor. yardımcı olabilecek biri var mı?

programı masaüstüne atıp ordan mı yüklemeye calıstınız .karsıdan yüklemeler klasörüne atın ve tekrar kurun ve yeniden deneyin.

benim telefonum ( n97 beyaz ) libyadan geldi ben Product Code yi türkiye mi seçicem telefonun geldiği ülkeyi mi ?

Yani = 0576458: RM-505_EMEA_TURKEY_QW White

Birde işlem sırasında şu hata oluşuyor hocam

APES

Üye
benim telefonum ( n97 beyaz ) libyadan geldi ben Product Code yi türkiye mi seçicem telefonun geldiği ülkeyi mi ?

Yani = 0576458: RM-505_EMEA_TURKEY_QW White

Birde işlem sırasında şu hata oluşuyor hocam

benim 3600s(v56.26) aynı bu hatayı veriyor, benim anlamadığım dil kodu ile nokia sitesinde kontrol ediyorum yeni yazılım var diyor(v07.23) ama nokia software updater yazılımınız zaten güncel diyor? 1. sayfadaki dediklerinizi harfiyen yaptım orda bir sorun olacağını zannettmiyorum çünkü 3 defa denedim parogram kaldırıp kurma işlemlerini. sadece phoneix değil noika software updater da yazılımı güncellemiyor. zaten dil kodu "tr-pink" için olanı girmiştim.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

pc suit son versiyonu yükleyin
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-pc-suite-7-1-40-1-son-surum-turkce-229632.html

0576357 EMEA TURKEY QW Black
0576458 EMEA TURKEY QW White
0591090 N97 Turkey TR CV Black
0591091 N97 Turkey TR CV White

bu dil kodlarından hangisini secerseniz olur ama sizin beyaz olduğu için yanında white olanlardan birini seçin.

Firmware update kısmına gelmeden telefon bağlantı modu ana ekrandaki pencerede NORMAL yazıyor olsun.değilse NORMAL e çevirin.ve tekrar devam edin .Bİrde telefonu yüklemeye başlamadan PC suit modunda bağlayın ve tüm driverları tanımasını bekleyin ve ardından depolama modunda bağlayın ve tekrar tanımasını bekleyin.

driver ayarlarınıda kontrol edin.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-kablo-driver-ayarlari-nasil-yapilir-287754.html

Nsu ile yüklemede yazılım geç gelebilir birde eger dil kodunuz türkçe değilse Nsu ile güncellesenizde telefonunuz türkçe olmaz biz en iyi phoenix programını öneriyoruz.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-kablo-driver-ayarlari-nasil-yapilir-287754.html

APES

Üye
dediklerinizi yaptım farklı bğlantı şekilleri ile bağladım tüm driverları tanımasını bekledim tanıdı. gene hata veriyor ama bu defa hata verme şekli değişti..