aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
hard format dediğin * 3 yes açma kapama tuşu ile yapılanı diyorsan olmuyor telefonum 6680 yazmayı unutmusum
ilk ben yazayım madem.Çok teşekkürler . Allah razı olsun. Sorunsuz yüklendi.Yüklenme sırasında pc acılıp kapanmadı.Özelden dediğin gibi telefon Türkçe'leşti.Scan product deyince direk bunu buldu 0556392 05.15 EURO2 BLACK CYAN TURKEY girdim oldu.Şu ana kadar bi sorun yok teşekkürler.Peki bize bu sürüm ne gibi + lar ,ne gibi - ler getirdi ?
kardeş bende aynı dosyaları yükledim ama bende 6392 ile biten kod yok... bir yardımcı olurmusunuz lütfen.
--------------- Ekleme ---------------
tolga yardım et abi. telefon 5130 express music rm495 flashını indirdim olmadı. 5310 flashınıda bilgisayara kuramıyorum.. hangi 495 kodları içinde hangisini uygulayayım. telefon siyah yan tarafları gümüş renkte. arka kapak gri
arkadaşlar kimse yok mu yardımcı olabilecek lütfennn:
arkadaşlar ayrıca belirteyim. nss programı ile denedim. ancak sonuç alamadım. nss 3 12 ve 14 versiyonlarıyla denedim. ancak nss telefonu görmüyor. ne yaptıysam olmuyor. scan yapınca hata veriyor. telefonun markası nokia 5130 xm c-2 bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar nemesis programının son sürümünü şimdi indirdim. telefon gördü. telefonun kodunu değiştirdim. ancak hala türkçe olmadı n eyapmam gerekiyor bunun için... 5310 rm303 ve 5130 rm495 her ikisindeki kodları denedim ancak telefon hala ingilizce. bunu yaptıktan sonra yenidne update mi gekiyor. nedir acaba.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar buraya nokia 5130xm rm 495 siteden indirdiğim ve phoneix programına attığım flashın resmini upload ettim. ilk 9 seçenek CTR diye geçiyor. ancak bunlardan hangisi nokia 5130xm flashı onu bilmiyorum yapanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
hiç mi bilen yok arkadaşlar
aa-tolga nerdesin abi yardım et.... sen yoksun kimse bir mesaj bile yazmıyor...
n95 yeni yazılımı çıktı eklermısın arkadsım
tolga abim sağolasın ellerin dert ghörmesin yazmışsın.. ama ben o 7.91 versiyonu dün bir sitede buldum... onu kurdum ve türkçeleştirdim... nokia 5130 xm telefonun dili türkçe yaptım tolga abimizin paylaştığı 7.91 versiyoınu ve Phoneix programını kullanın türkçe olucaktır... kolay gelsin.
Çok Sağol Kardeşim 50 Tl Para ödemekten kurtardın beni.. Arkadaşlar %100 Çalışmakta..
teşekkürler
slm arkadaslar ben n97 dil yuklemek istiyorum bunlarin win rar dosyalarini pc ye indirdim ama nasil yuklenecegi konusundabilgim yok flasmi atilacak bilen varsa bir el atsin ozelikle tolga kardes ilgilenirse sevinirim
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
N97 me phoenixle 1. sayfada verdiginiz 20.0.019 atmaya calısıyom üzerinde 20.0.027 yüklü
yukarıdaki
uyarıyı alıyorum telefon arabistandan gelme nasıl türkcelestirecem yardım edermisiniz
adamim sen bir numarasin senin sayende kelle basina 50 euro aliorum optum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?