Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

sidese

Üye
merhaba, tolga bey

bende çin malı n97 aldım cogu programları etkın dışı mesela wlan programı acmak ıstedıgım zaman ıslemcı denetlemek dıye bır yazı cıkıyor. yenı bır yazılım yuklenmesı gerekıryormus.ama ben anadolu yakasında oturuyorum bu ıste tahta kalede yapılıyormus.kendım bılgısayardan yapamazmıyım? ve usb com noktasından usb mi görmuyor. lutfen yardım edın yoksa telefonu kırıp atıcam canımı sıkıyor gırmıyor bırseye hafıza kartıda tanımıyor ..

mfkybe

Üye
Merhaba,

Nokia E72 icin verdiginiz linkte sadece ISRAEL var, turkce bulunmuyor.
Yukledim, sadece ingilizce ve sanirim hebrew dilini destekliyor sadece..
Turkce olan link henuz yok mu, yoksa yanlislik mi var, bilgi verirseniz memnun olurum.

Iyi calismalar

--------------- Ekleme ---------------

Internette araştırmalarım sonucu gercek Turkce'yi destekleyen paketi buldum.
Anasayfada güncellerseniz, herkesin işine yarar sanıyorum..

İyi çalışmalar

RM-530_CareDP_1.0_PR1.0_EUROPE_021.024_E72

N85 (RM-333) Major 31.002 v8 (EURO) cıktı. 1.sayfaya bakın..

N97 Mini RM-555 10.0.020 v1 (EMEA)
BU YAZILIMI KURUP PHOENİXLE YÜKLEYECEKSİN.
1.SAYFADA AYRINTILI ANLATTIM...
kardes cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim simdi bi deneyecegim
anlamassam tekrar yazarim:) ins olur

N85 (RM-333) Major 31.002 v8 (EURO) cıktı. 1.sayfaya bakın..

N97 Mini RM-555 10.0.020 v1 (EMEA)
BU YAZILIMI KURUP PHOENİXLE YÜKLEYECEKSİN.
1.SAYFADA AYRINTILI ANLATTIM...

kardess 1 sayfaya baktimda gercekten anlamadim ben simdi sirasiyla ne yukleyecegim bide kisaca sen bi daha anlatsan gercekten kusura bakma biraz fazla oldum galiba telefonun garantisi yok bisey olacak diye korkuyom keske reimli anlatim olsaydicevap verirsen sevinirim

conconla

Üye
Yaptıgın paylasımdan dolayı tesekkur ederım n97 mı sayende turkce yapabıldım basarılar kolay gelsın

autotech

Üye
arkadaslar nokia e75 e turkce dil paketi yuklemek istiyorum dil kodunu buldum RM412 0567129 fakat guncelleme denedim olmuyor bana yardimci olabiilrmisniz

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

cin malı N97 ise yapacak bir sey yok.

Evet doğrusunu yerleştirdim teşekkür ederim...

arkadaslar nokia e75 e turkce dil paketi yuklemek istiyorum dil kodunu buldum RM412 0567129 fakat guncelleme denedim olmuyor bana yardimci olabiilrmisniz

phoenix programı ile bu yazılımı yükleyeceksininz ve anlattığım gibi işlemleri tamamlayın..
E75 -1 RM-412 201.12.01 v4 EURO

Yaptıgın paylasımdan dolayı tesekkur ederım n97 mı sayende turkce yapabıldım basarılar kolay gelsın

güle güle kullanın...

ilk once phoenix yazılımını ardından telefonunuzun modeline ait olan yazılımı indirip kurun ardından phoenix programını acarak anlatıldıgı gibi flashı telefona yükleyin .kolay gelsin.

osmangac

Üye
selam
arkadaşım siteyi araştırınca
n97 hakkında yazılım yüklemelerinden anladığın ortaya çıkıyor.
benim cihazımda
software version
v 20.0.019
software version date
13-10-09
custom version
20.0.019.C01.01
custom version date
13-10-09
language set
01
model
N97
type
RM-505
Latest update
Not updated
yazıyo
senden ricam bana uyan programların linkini vermen ve nasıl yapacağımı anlatmandır
yardımcı olsanda olmasanda şimdiden teşekkürler

ozen122

Üye
iyi de kardeşim flası telefona nasıl yükleyeceğiz benim n 97 var türkçe kullanamıyorum allah aşkına bi n97 için açıklamalı bi yol göster

Kardeş ellerine sağlık.. Nokia N97 mini'yi Türkçe yaptım harika...

ahmetby

Üye
merhaba arkadaslar ben bugun benım telefona guncelleme yuklerken hata verdı ve telefon acılıyor ama sadece beyaz ekran nokıa yazıyor bunu nasıl duzeltebılırım

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
iyi de kardeşim flası telefona nasıl yükleyeceğiz benim n 97 var türkçe kullanamıyorum allah aşkına bi n97 için açıklamalı bi yol göster

usb kablosu ile pc suit modunda baglayarak 1 sayfada anlattıgım gibi yükleyeceksiniz.

merhaba arkadaslar ben bugun benım telefona guncelleme yuklerken hata verdı ve telefon acılıyor ama sadece beyaz ekran nokıa yazıyor bunu nasıl duzeltebılırım

hard format atın.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html

Kardeş ellerine sağlık.. Nokia N97 mini'yi Türkçe yaptım harika...

güle güle kullanın...

1.sayfadan phoenix programı ile N97 yazılımı olan RM 505 yazılımını indirip bilgisayarına kurman .
ayrıntılı anlatım zaten 1. sayfada var.

ozen122

Üye
kardeşim tşkler yaptım kolaymış yaaa çok saol

artık nokia n97 telefonum türkçe 50 tl cepde kaldı allah razı olsun

ozen122

Üye
kardeşim başka n97 ile ilgili teknik bilgilerin varsaolursa bizimle paylaşırsan seviniriz tşkler

yav ben ne kalin kafali adammisim vallaha anlamadim:)
parayla yapan olsa yaptiracamda burda yok yapacak kisi
tolga kardes bide resimli anlatim yapsaydin keske
bide yukleme yaparken tehlikeli yanlari varmi mesela servislik falan olma olasiligi ne???
geregini tolga kardese arz ederiz)))

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

bu verdiğim pdf dosyasında resimli anlatım var sayfa 15 e kadar anlatıyor.

16 syfadan sonra hiç acılmayan telefonlara nasıl yazılım atıldığı anlatılıyor.

Buyrun benim anlatımımla beraber takip edin

arkadaşım ben dediğiniz şekilde yaptım başlamıştı formata en sona geldi hata verdi dondu kaldı telefon şimdi hiç açılmıyor telefon sadece açılışta nokia yazısı çıkıyor tekrar kapanıyor bu şekilde devam ediyor telefon açılmadığı için bağlantıyıda kuramıyorum bilgisayarla şimdi benim şöyle bir sorum olacak telefonu açmadan (zaten açılmıyor ) komple telefona format atabilirmiyim * 3 yes açma tuşuda işe yaramadı

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

telefona hard format atacaksınız

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html