Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

slayedsoul Aynı hatayı bende aldım sorunu çözemedim harfiyen herşeyi yapıyorum ama yok versionum en
version sadece dil paketinden dolayı yapmaya çalıştım fakat olmadı. Hala daha uraşıyorum

Herkese selamlar. N97 telefonuma son çıkan versiyon 20 yi yükledim. Yaklaşık 5 gün oldu yükleyeli. Daha önce şarj 2 güne yakın giderken, şimdi ise günü zor çıkarıyorum. Özellikle bugün denedim. Hiç bir uygulama açmadım neredeyse ve çok az telefon görüşmesi yaptım ama gün bitmeden düşük pil uyarısı verdi. Başka arkadaşlar var mı acaba bu konudan muzdarip?

No: telefonu alalı ve kullanmaya başlayalı 2 ayı geçti.

sagozan

Üye
öncelikle teşekkürler ama telefona format atmadan yapamıyomuyuz

İnş.oLur uzun Zamandır arıyordum..tşkurLer payLaşım için

cemlive0

Üye
nokia 6210 navigatör e güncelleme yaptım fakat dili ingilizce oldu türkçe dili de gitti bunu nasıl düzeltiriz

n73 en son turkce dil kodu aryorum

fubo

Üye
N97 Mini RM-555 10.0.020 v1 (EMEA)
telefonunuzun yazılımı budur

--------------- Ekleme ---------------

yazılımı yüklerken yazılımın versiyonu ve dil kodları cıkar orada türkçe dil kodu yok mu?
süpersin sorunsuz şekilde Türkçe'leştirdm

nokia 5610 programını indirdim yükledim program çıkmıyor meydana

Product flashing failed.

HRESULT 0x8401f145 (-2080247483)

Flash: Failed to retrieve media information from USB connection. Check USB connection to phone and/or application's installation.

Arkadaşlar bu hatayı devamlı alıyordum. En sonunda hiç bir nokia programı yüklü olmayan bilgisayarda denedim ve sonuca ulaştım. Denildiği gibi iyi bir uninstall programı ile de deneyebilirsiniz. Paylasşım yapıp bu konuya katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler

allah razı olsun dostum geçenlerde 6220 c ye pc suit ile nokia sitesinden yeni yazılım yükledim fakat türkçe dil desteği yokmuş resmen çöktüm.nette araştrma yaparken burayı buldun yönergeyi izledim şimdi türkçe yazılım attım sayende.çok teşekkürler....

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

güle güle kullanın...

süpersin sorunsuz şekilde Türkçe'leştirdm

güle güle kullanın...

n73 en son turkce dil kodu aryorum

buradan bakın...
http://www.maxicep.com/symbian-dest...lerinin-rm-yazilim-ve-dil-kodlari-280646.html

hclp38

Üye
çok teşekkür ederim ellerine sağlık

cevap yazsana be bekletme kodu giriyorum phonenixten error diyor neden

zamanbey

Üye
Bana acil e66 rm345 300,21,012 greystil telefonuma türkçe dil yardım edin
acil cevap bekliyorum arkadaşlar

sevgili dostlar Nokia N97-3 NAM RM-507 US alıyorum bu telefonu phoenix ile türkçe yapabiliyormuyum, daha önce yapan bir arkadaşımız varmı? teşekkurler...

yuzcan

Üye
kardeş dediklerini harfiyen uyguladım yükleme sırasında hata verdi retry dedim tekrar hata verdi bende bilgisayarı yeniden başlattım aynı senin dediğin gibi şuan telde test mode yazıyo altındada nokia yazıyo başkada bişi yazmıyo phenixe girip tekrardan flaşa bağlanmaya çalıştım ama teli görmüyo usbye bağlı olarak acil yardım bekliyorum
tel nokia 6680
bataryasını çıkartıp yeniden açmayı denedim fakat sürekli nokia yazıyo başkada bişi yazmıyo açılmıyo off nerden bulaştım keşke yapmasaydım işletim sistemim windows 7 ama alakası olacağını pek sanmıyorum
en kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum

Tesekkur ederiz e66 vers.400. yaptm turkce olarak yuklendi sorun cıkmadı.

yuzcan

Üye
aa-tolga arkadaşım en kısa sürede yardımlarını bekliyorum bakalım telin kasasının içine kaç para sıkışmış. epromu yaktım bence msn adresim yuzcan@hotmail.com acil yardım edin